reklama
emalia82
Fanka BB :)
Missi- no nareszcie wracasz do nas. I oby sie to już więcej nie powtórzyło ,że znikasz na tak długo
Kasoku - fajną masz pracę A nie masz testów owu ,żeby sprawdzić?
Tilusia- zdrówka dla Was kochani. A jest jeszcze szansa ,że zmienicie zdanie? Tak smutno mi sie zrobiło :-(
Akuku- to nie ja A nie mogłabyś na 7 dni przed spodziewana @ zrobić sobie ten progesteron? Ja w ty cyklu mam zamiar to sprawdzić w 21dc.
Tilusia- zdrówka dla Was kochani. A jest jeszcze szansa ,że zmienicie zdanie? Tak smutno mi sie zrobiło :-(
Akuku- to nie ja A nie mogłabyś na 7 dni przed spodziewana @ zrobić sobie ten progesteron? Ja w ty cyklu mam zamiar to sprawdzić w 21dc.
die_perle
TILUCHA no w koncu sie odezwalas- jeju szpital w domku- zdrowka dla Olivci- bo u nas zapelenia ucha tez bywaja dosyc czesto- i to jest masakra!!!! powodzenia Ci rowniez zycze z nowymi wyzwaniami- a co do 3 dzieciaczka- jesli taka jest Wasza wspolna decyzja to dobrze- niemniejednak jak to mówia nigdy nie mow nigdy
Akuku nabazgrolilam Ci pod wykresem odnosnie tego "spadku" Twojego, ale Emalka tez bardzo dobrze radzi w 21 dc mozna zbadac progesteron wiec jesli masz watpliwosci i taka mozliwosc zrob to- a jesli nie to w przyszlym cyklu- badanie w 5 dc a potem w 21
Kasoku- dobrze ze masz mozliwosc pracowac w dowolnym miejscu- to super komfort!
Missiiss tylko TY teraz niezwiewaj- nawet jak weny nie masz czy cos- bo testujemy jakos razem co?
Akuku nabazgrolilam Ci pod wykresem odnosnie tego "spadku" Twojego, ale Emalka tez bardzo dobrze radzi w 21 dc mozna zbadac progesteron wiec jesli masz watpliwosci i taka mozliwosc zrob to- a jesli nie to w przyszlym cyklu- badanie w 5 dc a potem w 21
Kasoku- dobrze ze masz mozliwosc pracowac w dowolnym miejscu- to super komfort!
Missiiss tylko TY teraz niezwiewaj- nawet jak weny nie masz czy cos- bo testujemy jakos razem co?
emalia juz nie mam testow owu, ale ostatni zrobilam chyba w niedziele i negatyw a sluz mnie zalewa non stop i gin stwierdzil na usg ,ze bedzie owulacja, wiec nie wiem dlaczego wychodza negatywy???
die_perle
hop lista\
Kasoku - 20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss- 13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Die_perle- 10.01.2013 - 14.02.2013-7 cykl
Limonka27 21.01.2013-16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
Kamilka87- 28.01.13- 27.02.13- Cykl 4
Anabelka- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Kasoku - 20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss- 13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Die_perle- 10.01.2013 - 14.02.2013-7 cykl
Limonka27 21.01.2013-16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
Kamilka87- 28.01.13- 27.02.13- Cykl 4
Anabelka- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Kasoku a pytalas ginki dlaczemu tetsy moga negatywne byc??
nie ,bo gin uwaza, ze testy owu to syf i mam sobie nie zaprzatac tym glowe.
tak jak juz pisalam w wakacje wychodzily negatywy, ale owu byla, potem od wrzesnia do grudnia wychodzily max pozytywy az do kazdej @, a teraz sluzu pelno klucie bylo a testy negatywne non stop, wiec moze zrezygnuje i sie nie bede nakrecac negatywnie, modle sie juz o @ bo chcialabym spokojnie i normalnie zaczac nastepny cykl
moze gdyby moj m nie nawalil z tym nasieniem jesienia udaloby mi sie zajsc??a teraz ze mna tez sie popieprzylo i widze tylko jedna czarna dziure zamiast ciazy.
no i wrocily te paskudne stany lękowe, a pewnie sa spowodowane dlugotrwalym ukrywaniem emocji zwiazanych z nieudanymi probami zajscia, niby stoje przed lustrem i staram sie zyc normalnie i nawet wydaje mi sie, ze jakos sie juz do tego przyzwyczailam, ale podswiadomosc nie umie nas tym przejsc do porzadku dziennego i dostaje napadow paniki w najmniej oczekiwanym miejscu i czasie. k u r w a m a c, ze tak rzekne.
Ostatnia edycja:
reklama
die_perle
ciekawe czmu uwaza ze to syf? mowila cos ?
ech doskonale Cie rozumię Kas... My narazie nic nie sprawdzalismy....bo "jest jeszcze czas, spokojnie, to naturalne, zdrowa para potzrebuje ok 9 miesiecy zeby zajsc..." yhym... kurde czasem sobie mysle ze trzeba bylo zaczac od badan...bym wiedziala na czym stoimy..albo i nie??? kurde tak to wlasnie jest- i tak zle i tak niedobrze- wiedziec i niewiedziec..czasem pomaga wiedza a czasem kompletnie nic nie daje....
Ja niby jestem twarda- tak moglby powiedziec ktos z zewntarz- usmiecham sie, moge swobodnie zartowac na ten temat...na pytania"a Wy kiedy? co sie obijacie kiedy ten dzidizus" odpowiadam: "no wez spermiki dopiero migdłąki minęly- mają jeszcze kawał drogi- jak dojdą to będzie" jasne...mozna i tak prawda? ja swięcie wierze ze mosi sie udac- przeciz mi sie nie moze przytrafic jakis problem z "TYM" komu jka komu ale napewno nie mi....a potem mam zjazdy wewnetrze...nikt nie widzi, nikt nie wie...tylko ja....i WY- ale tak troszke bo ja wbrew pozorom malowylewan jestem i ze tak powiem K U R W A MAĆ! Kasoku
ech doskonale Cie rozumię Kas... My narazie nic nie sprawdzalismy....bo "jest jeszcze czas, spokojnie, to naturalne, zdrowa para potzrebuje ok 9 miesiecy zeby zajsc..." yhym... kurde czasem sobie mysle ze trzeba bylo zaczac od badan...bym wiedziala na czym stoimy..albo i nie??? kurde tak to wlasnie jest- i tak zle i tak niedobrze- wiedziec i niewiedziec..czasem pomaga wiedza a czasem kompletnie nic nie daje....
Ja niby jestem twarda- tak moglby powiedziec ktos z zewntarz- usmiecham sie, moge swobodnie zartowac na ten temat...na pytania"a Wy kiedy? co sie obijacie kiedy ten dzidizus" odpowiadam: "no wez spermiki dopiero migdłąki minęly- mają jeszcze kawał drogi- jak dojdą to będzie" jasne...mozna i tak prawda? ja swięcie wierze ze mosi sie udac- przeciz mi sie nie moze przytrafic jakis problem z "TYM" komu jka komu ale napewno nie mi....a potem mam zjazdy wewnetrze...nikt nie widzi, nikt nie wie...tylko ja....i WY- ale tak troszke bo ja wbrew pozorom malowylewan jestem i ze tak powiem K U R W A MAĆ! Kasoku
Ostatnia edycja: