reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ktos mi pod moim.wykresem na enpr napisal ze jak mam tak szybko spadek to mam problemy z progesteronem...
Nie wiem kto to bo wczesniej ta osoba nic nie pisala ae jednak cos zasiala w mojej glowie :-(

reklama
Missi- no nareszcie wracasz do nas. I oby sie to już więcej nie powtórzyło ,że znikasz na tak długo :wink:
Kasoku - fajną masz pracę :) A nie masz testów owu ,żeby sprawdzić?
Tilusia- zdrówka dla Was kochani. A jest jeszcze szansa ,że zmienicie zdanie? Tak smutno mi sie zrobiło :-(

Akuku- to nie ja :tak: A nie mogłabyś na 7 dni przed spodziewana @ zrobić sobie ten progesteron? Ja w ty cyklu mam zamiar to sprawdzić w 21dc.

TILUCHA no w koncu sie odezwalas- jeju szpital w domku- zdrowka dla Olivci- bo u nas zapelenia ucha tez bywaja dosyc czesto- i to jest masakra!!!! powodzenia Ci rowniez zycze z nowymi wyzwaniami- a co do 3 dzieciaczka- jesli taka jest Wasza wspolna decyzja to dobrze- niemniejednak jak to mówia nigdy nie mow nigdy:)

Akuku nabazgrolilam Ci pod wykresem odnosnie tego "spadku" Twojego, ale Emalka tez bardzo dobrze radzi w 21 dc mozna zbadac progesteron wiec jesli masz watpliwosci i taka mozliwosc zrob to- a jesli nie to w przyszlym cyklu- badanie w 5 dc a potem w 21 :)

Kasoku- dobrze ze masz mozliwosc pracowac w dowolnym miejscu- to super komfort!

Missiiss tylko TY teraz niezwiewaj- nawet jak weny nie masz czy cos- bo testujemy jakos razem co?

hop lista\
Kasoku - 20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 14.02.2013
-7 cykl
Limonka27 21.01.2013-16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
Kamilka87- 28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Kasoku a pytalas ginki dlaczemu tetsy moga negatywne byc??

nie ,bo gin uwaza, ze testy owu to syf i mam sobie nie zaprzatac tym glowe.

tak jak juz pisalam w wakacje wychodzily negatywy, ale owu byla, potem od wrzesnia do grudnia wychodzily max pozytywy az do kazdej @, a teraz sluzu pelno klucie bylo a testy negatywne non stop, wiec moze zrezygnuje i sie nie bede nakrecac negatywnie, modle sie juz o @ bo chcialabym spokojnie i normalnie zaczac nastepny cykl

moze gdyby moj m nie nawalil z tym nasieniem jesienia udaloby mi sie zajsc??a teraz ze mna tez sie popieprzylo i widze tylko jedna czarna dziure zamiast ciazy.

no i wrocily te paskudne stany lękowe, a pewnie sa spowodowane dlugotrwalym ukrywaniem emocji zwiazanych z nieudanymi probami zajscia, niby stoje przed lustrem i staram sie zyc normalnie i nawet wydaje mi sie, ze jakos sie juz do tego przyzwyczailam, ale podswiadomosc nie umie nas tym przejsc do porzadku dziennego i dostaje napadow paniki w najmniej oczekiwanym miejscu i czasie. k u r w a m a c, ze tak rzekne.

Ostatnia edycja:
reklama
ciekawe czmu uwaza ze to syf? mowila cos ?

ech doskonale Cie rozumię Kas... My narazie nic nie sprawdzalismy....bo "jest jeszcze czas, spokojnie, to naturalne, zdrowa para potzrebuje ok 9 miesiecy zeby zajsc..." yhym... kurde czasem sobie mysle ze trzeba bylo zaczac od badan...bym wiedziala na czym stoimy..albo i nie??? kurde tak to wlasnie jest- i tak zle i tak niedobrze- wiedziec i niewiedziec..czasem pomaga wiedza a czasem kompletnie nic nie daje....

Ja niby jestem twarda- tak moglby powiedziec ktos z zewntarz- usmiecham sie, moge swobodnie zartowac na ten temat...na pytania"a Wy kiedy? co sie obijacie kiedy ten dzidizus" odpowiadam: "no wez spermiki dopiero migdłąki minęly- mają jeszcze kawał drogi- jak dojdą to będzie" jasne...mozna i tak prawda? ja swięcie wierze ze mosi sie udac- przeciz mi sie nie moze przytrafic jakis problem z "TYM" komu jka komu ale napewno nie mi....a potem mam zjazdy wewnetrze...nikt nie widzi, nikt nie wie...tylko ja....i WY- ale tak troszke bo ja wbrew pozorom malowylewan jestem:p i ze tak powiem K U R W A MAĆ! Kasoku :)

Ostatnia edycja:
Do góry