reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Witajcie laseczki :-D Córka odstawiona na wycieczkę , a my z Jankiem jeszcze w wyrku i bajecki oglądamy :-D

Kasoku- sio sio zły humorku. Będzie dobrze kochana i proszę mi sie nie dołować.
Akuku- chyba nie ma złotej recepty na "nie wkręcane się" :tak:Ja sobie to co miesiąc powtarzam i dooooopa. Nie da się. Taki nasz los staraczek.
Domi- cudowne maleństwo!!!!!!!!Wzruszyłam się. Rośnijcie zdrowo.:tak:
Die- he he, ja miałam to samo kiedyś. Myślałam ,że zejde. Jeszcze franca roku nie miała a nie chciała ię włączyć. Okazało sie ,że kontakt się zrypał :-D ALe tak samo wyzywałam jak ty.:biggrin2:Dobrze ,że działa.
Limokna- faktycznie idziemy razem w tym starciu :-D Będziemy się dopingować :tak:
Smerfiku- co to z tobą się dzieje? Co to za plamienia?
Die- ty nasza encyklopedio :) dzieki wielkie.

reklama
Die dziekuje :-* w takim razie mam nadzieje ze to implantacja :-) I oby tempka jutro ladnie wzrosla :-)
W zeszlym.cyklu spadek mialam w 6 dniu I pozniej tempka nieznacznie rosla...wiec.mam nadzieje ze tym razem ladnie wybije do gory.

Emalcia a Ty kiedy sie owulki spodziewasz bo patrzylam u Ciebie 10 dc- a testowac bedziemy w sumie niedaleko od siebie..tyle za ja te cykle mam dosc dlugie:p

domi pięknie Ci maluszek rośni,tylko zazdrościć :-)

u mnie 2 dzień krwawego horroru :-) bez tamponów z domu się nie ruszam :-) cyce mnie jeszcze pobolewają...znowu coś mnie łapie,bo temperatura poszła trochę w górę...chyba gardło... :-)

Die- myślę ,że za jakieś 6-7dni powinna być. Może nasikam sobie dzisiaj na teścik, zobaczymy. Ja dopóki nie zaczęłam robić testów i prowadzić obserwacji byłam przekonana ,że owu mam 14dc, a tu sie okazało ,że w 16-17dc he he jak to sie człowiek może pomylić :-) W tym cyklu dostałam brązowych plamień popołudniu ( dość dużo tego było) a krew była od rana następnego dnia i ten dzień zaznaczyłam jako 1dc, więc może być tez tak ,że owu będzie 1 dzień wcześniej. Się okaże.
Akuku- wierzę ,że będzie skok i sie uda tym razem :*
Anabelko- zdrówka kochana.

Ja tu grzecznie proszę o zameldowanie sie EDYTKI i TILUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emalia dziekuje :-) tez mam taka nadzieje, ale z drugiej strony mam mysli ze niby czemu mialo by sie udac jak juz ok. 1.5 roku probuje...
Ale fakt taki ze teraz owu mialam w 19 dc a poprzednio w 16 dc staralam sie o core wiec na poczatku.do 10 dc potem do 11,a byly tez takie ze sie nie staralismy bo albo sie pogniewalismy itd.
Wiec licze na to ze wtedy nie wychodzilo bo noe wtrafialismy sie w dzien I jeszcze zmniejszalismy szanse starajac sie tylko na core.
Im blizej do terminu @ tymbardziej sie boje :-(
Zaznaczylam sobie ze chce testowac 5 luty ale nie wiem czy sie zdecyduje...

hello
kurna no musze do was wrocić bo mi źle jest jak nie wiem bez takiej ekipy... jakoś tylko czasu mało bylo bo padałam jak z pracy przychodziłam.

die
zmywarka fajna rzecz, ja osobiście nie mam i w sumie chyba mam za mało garów żeby ją kupić ale jak pojawi się kolejny członek rodziny i będziemy mieli już swoj domek czy mieszkanie to z pewnością takie ustrojstwo zakupimy:)

kasoku
ja dzisiaj też spać nie mogłam zmierzyłam sobie temperature i co i niska.... a już dzisiaj 15 dc od dwóch cykli z clo nie mam owulacji.... miałam tylko w tym pierwszym co zaczęłam brać clo. sama już nie wiem co się dzieje

Mississ fajnie ze wrocilas :-)
Moze Ci sie owu przesunie, ja normalnie mialam zawsze 14 dc a ostatnio w 16 dc I teraz w 19 dc

witajcie moje kochane,

co do zmywarki, to moj m kupowal, bo mnie akurat nie bylo na miejscu i w sumie fajna kupil tylko, ze panel sterowania sie pieprzy i zamiast godziny i 40 minut pierze np 2 godziny, wiec ona sobie zyje swoim zyciem i robi co chce a dopoki pierze too ja na nia nie krzycze, ale tak jak z moim cyklem nigdy nie wiem jak bedzie z nia hahahahaaa,

moja corcia wrocila dzisiaj niespodziewanie z wakacji, bo tato ma grypsko i mama ja przywiozla, wiec z rana zmian planow i robota przeniesiona do domu, na szczescie pracuje na wlasna reke i moge sobie na to pozwolic mojemu szefowi zalezy zeby praca byla zrobiona a gdzie to juz inna bajka :)

poza tym to wyobrazcie sobie, ze mam dalej ten sluz ciagnacy i pobolewa mnie prawy janik czyzby owu z drugiego w tym tygodniu???a co tam albo lipa albo hurtem se jajcuja, nie wiem, nie oreintuje sie ja tu tylko sprzatam , ale tak na powaznie to na dzien dzisiejszy jestem wielka zagadka hormonalna.

apropos cycow tez mnie pobolewaja hmmm. tzn te moje dwa baniaki(miseczka A ) smedza mnie

reklama
hej :*

dzisiaj i jutro siedze w domu bo cora ma infekcje ucha i bardzo wysoka goraczke:baffled:
w ogole ten styczen popaprany
najpierw moja neuralgia, potem chory maz, potem tydzien czasu syn a teraz cora
a do tego jeszcze caly miesiac treningu i co? skorzystalam moze z 30 % z tego a nie ma to tamto od przyszlego tyg jestem sama:szok: na stanowisku, boje sie jak cholera:baffled:

nie mialam jak sie odzywac bo po prostu zaganiana od rana do nocy
u nas stanowisko nie zmienione
dziecka 3 nie bedzie
ale trzymam bardzo bardzo kciuki za was wszystkie:*

Domi - piekne zdjecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry