reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

domi jezu sliczny kregoslupek widac ale ci babo zazdroszcze az sie poplakalam, miciurko zasikalam dzisiaj jeden od ciebie, ale negatyw wiec podwojnie sie splakalam, nie wytrzymalam musialam se siknac zwazywszy ,ze seksze sie ostatnio jak glupia a nie wiem kiedy mam dostac @, bo jak nie ma tak nie ma. chyba juz nigdy nie zajde (znowu obudzil sie zal i zwatpienie)

no i widzicie jak to ze mna jest???pisalam wam kochane ze nie ma sensu, ze na luzie podchodze, a dupa jedna wielka, na zelku chyba podchodze, bo nie nazwalabym tego luz, aj k u r w a m a c jaka jestem na swoj i mojego m organizm w k u r w i o n a matko boska ile mozna robic to mdziecie????ja wiem to kara za to, ze z Matyska mi tak latwo poszlo...

Ostatnia edycja:
reklama
domi jezu sliczny kregoslupek widac ale ci babo zazdroszcze az sie poplakalam, miciurko zasikalam dzisiaj jeden od ciebie, ale negatyw wiec podwojnie sie splakalam, nie wytrzymalam musialam se siknac zwazywszy ,ze seksze sie ostatnio jak glupia a nie wiem kiedy mam dostac @, bo jak nie ma tak nie ma. chyba juz nigdy nie zajde (znowu obudzil sie zal i zwatpienie)

kasoku- ile jestes po rzekomej owulce?? bo tescik minimum 10 dni po mozna robic ale najlepiej tak 13dpo, i kiedy wizyta nastepna u gina? nie lam sie - poczekasz troche a efekty beda :))!

miciurko ostatni okres mialam m20 grudnia tydzien temu we wtorek sluz mnie zalewal i byl lewy jajnik z pecherzykiem, no to dawaj i juz sama nie wiem...

ja od grudnia seksze sie co 2 , 3 dni max 4 bo wczesniej seksilam sie dwa dni przed owu w czasie owu i potem jeszcze dwa dni pod rzad i znowu z dwa trzy tygodnie nie bylo nic i dawaj od poczatku, a teraz czy jest owu czy nie seksimy sie co 2, 3 dni, ostatnio bylo we wtorek, potem w piatek, potem w sobote i dzisiaj planujemy. jezu nie wiem juz nic.

moj m odebral wynik posiewu nasienia i nic nie wyhodowali ani bakterii, ani grzyba, wiec jeszcze za dwa tygodnie odbierze ostatni wynik na chromatyne plemnika i na poczatku marca kolejne badanie, ale szczerze nie mam pojecia dlaczego mial az tak mizerne te plemniory jak wszystko ma ok.

Ostatnia edycja:
Dzis wieczorem test owu juz negatywny uff bo myslalam ze juz cos mi sie z hormonami dzieje...

A wlansie mialam wam pisac ze w niedziele jak wracalam autem w nocy z lotniska (jak odwozilam kolezanke)
to pobprawej stronie w podbrzuszu (jajniki?)
Czulam takie cmienie...takie cieple przeplywanie... Trwalo to ok. Minuty I minelo... Pierwszy raz mialam takie uczucie.

Ale znowu zwatpienie przyszlo :-( bo mam bole jak na@ a przeciez w poprzednich cyklach tez mialam :-( ehh

Znowu zasnelam w dzien... A jak zasypiam to spie I nic nie slysze... Ehh

heyka dziewczyny moje :):) ja jestem cały czas z wami ale jakos weny na pisanki nie mam. Małpica poszła 26 wiec zaraz po niej było serduszkowanie i dwa dni później również aż mi sie japa cieszy od tego wszystkiego :):) na ten weekend przychodzi owu i dowiedziałam sie od mojego G że do Brna jedziemy na turniej wiec hotelik na 100000000000% bedzie zaliczony i to w te dni az nie moge sie doczekać :tak::tak::tak::tak:
domi super focia kurcze ale zazdroszcze ;(
Ja również sie dopisałam ;)

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013

Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 14.02.2013
-7 cykl
Emalia82-21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
limonka27
21.01.2013-16.02.2013 - cykl 4
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Emalia my idziemy łeb w łeb heheeh w tym samym czasie a co do mojej @ to w tym cyklu tak mnie jajniki napieprzały że myślałam że oszaleje no kurcze takich bólów to ja dawno nie miałam :/ dopiero po 2 dniach i po 2 nospach przeszło ale no masakra jakaś

Witajcie dziewczynki dzisiaj od bardzo bardzo dawna wstalam przed czasem, znowu chyba nerwica robi swoje i mam klopoty ze snem, gdzie mój m wlasnie obraca sie na n- ta stronę, jak mu zazdroszcze. Poczytalam jeszcze wczoraj o mojej przypadlosci, znalazlam fajne artykuły na ten temat i powiem wam, ze dluga droga mnie czeka oj dluga. Nic wstaje, zrobie co mam zrobić i dawaj do roboty krolu zloty, zycze milego dnia. Odezwę sie jakoś potem.

Dzien doberek..witam się i ja- widze że nie tylko mnie dzis bezzsennosc dopadla..od 5 krece sie z boku na bok, o 6 musilam isc siku bo myslam ze sie zleje..myslam ze zasne..ale dupa po godzinie stwierdzilam ze zmierze tę tempke (po dwoch godzinach od przebudzenia i wedrowce do wuceta) o godzine wczesnij niz zwykle...zaznaczylam jako zaburzenca- ale ona nic nie rosnie:( płasko u mnie jak w małopolsce :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu chyba jednak lipa- bo przeciez gdyby tam wszytko dobrze sie dzialo to by hormony podnosily tempke systematycznie a nie taki kuwa pas startowy :(

Kasoczku ech wiem co czujesz- człowiek robi co moze- tego propbuje tamtego, sprawdza bada, ustawki robi terminowe...a tutaj dupa:( duuuuuuuuuuuuupa:( codzienny seks- zle, co drugi dzien zle, co trzeci tez zle...no ciągle zle!~ miałam pozytywne nastawienie ale dzis mam dola....przez tą tępke...nie wiem cos jest nie tak u mnie...musze sie zabrac chyba za te hormony w koncu...nie wiem dac se jeszcze czas do czerwca jak radzila ginka czy olac "procedury" i zaczac sie badac za wczasu??? Ty przynajmniej wiesz co u Was ew. szwankuje....ale kurde wlasnie czy wiedza pomaga???
Nie gadaj tylko durnot ze to za kare że z Matyską Wam poszlo szybko! bo to głupie!

Limonka fajnie ze sie dopisalas- badz z nami :) z weną czy bez weny :)

Akuku u mnie tez odczuwam jakies ciagniecia w podbrzuszu-pryznajmniej raz dwa razy dziennie- a to z lewej strony a to z prawej- nie wiem co to czy to jajniki, czy moje schizy...ech mam dola no! moze przez to ze sie niewyspalam...ale raczej przez te plaskosci! :( taka plaska tempka chyba nie swiadczy o niczym dobrym:( chyba sie rozbecze...albo nie;/ to nie w moim stylu...

No nic czekam na mojego tate- dzis przyjezdza- fajnie bo nie bede sama na czas wyjazdu męża...dzis moje dziecko ma rozdanie swiadectw semestralnych- aczkolwiek w niemcach zakonczenia semsetrow czy tam roku, oraz rozpoczecia- to dzien jak codzien- plecak zwykle lekcje i wsio:)

reklama
Własnie dostalam zawalu i malo nie zeszlam!!!! właczam zmywarke a ona MRYGA! nie chcialasie uruchomic!!! jezzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuu jakby sie tak zepsula to koniec! zgon na miejscu! bez zmywarki to sie nieda!!1 umarlabym - albo zastawe na papierowe talezyki zamowila i jedlibysmy tylko kanapki!!! na szczęscie dziala...ale mowie Wam zrobilo mi sie ciemno przed oczami, podloga zawirowala, serce stanelo, tchu zabraklo a z trzewi wydobylo sie przerrazające "n o ż k u r w a m a c tylko k u r w a nie to- działaj s u k o bo cie zabije!!!!"

ps. chciałam zaznaczyć ze w normalnych okolicznościach nie uzywam słow ogolnie uznawanych za wulgarne..ale zdenerwowoalam sie nienzarty...

Do góry