domi jezu sliczny kregoslupek widac ale ci babo zazdroszcze az sie poplakalam, miciurko zasikalam dzisiaj jeden od ciebie, ale negatyw wiec podwojnie sie splakalam, nie wytrzymalam musialam se siknac zwazywszy ,ze seksze sie ostatnio jak glupia a nie wiem kiedy mam dostac @, bo jak nie ma tak nie ma. chyba juz nigdy nie zajde (znowu obudzil sie zal i zwatpienie)
no i widzicie jak to ze mna jest???pisalam wam kochane ze nie ma sensu, ze na luzie podchodze, a dupa jedna wielka, na zelku chyba podchodze, bo nie nazwalabym tego luz, aj k u r w a m a c jaka jestem na swoj i mojego m organizm w k u r w i o n a matko boska ile mozna robic to mdziecie????ja wiem to kara za to, ze z Matyska mi tak latwo poszlo...
no i widzicie jak to ze mna jest???pisalam wam kochane ze nie ma sensu, ze na luzie podchodze, a dupa jedna wielka, na zelku chyba podchodze, bo nie nazwalabym tego luz, aj k u r w a m a c jaka jestem na swoj i mojego m organizm w k u r w i o n a matko boska ile mozna robic to mdziecie????ja wiem to kara za to, ze z Matyska mi tak latwo poszlo...
Ostatnia edycja: