reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dzieki za życzenia dziewczyny- II to jedyne co teraz bardzo chcialabym dostac- ale tak jak my wszystkie więc- SPEŁNIENIA NASZYCH MARZEŃ!

Ja w ciązy nie mialam ciemniejszych sutkow- jedyne to co mi sie spogmentowało to ta kreska między wzgorkiem łonowym a pępike zrobila sie ciemniejsza- i tak zostalo chyba na zawsze = bo 10 lat po porodzie dalej ją mam- moze nie az taka ciemna jak byla ale jednak widac gołym okiem...sciezka miłości:p

Anabelciu- niestety pod Twoim linkiem nie mozna zobaczyc wykresu:(

wrocilam od lekarza z recepta i mam tez wyniki prob watrobowych wszytko dobrze- a stężenie lekow w moim organizmie jest wrecz sladowe- i pai doktor powiedziala ze to super wrozy jesli uda sie taka dawke leku utrzymac to zadnego zagrozenia dla przyszlej ewentualniej ciazy nie ma:) takze sie ciesze bo juz od kilku ładnych lat jade na tej dawce - minimalnej- i nic sie niewydarza:)

robilam rano test- i zas negatywny...zrobie popoludniu jeszcze....juz chce OWULE!!!

reklama
, siedze przed kompem, rysuje szlaczki i czytam o nasieniach innych facetow.

:D :D :D przeczytaj sobie swoj wpis i zaraz Ci sie humor poprawi Kasoku :D nasienie innych facetów:p

A tak na powaznie- ja gdzies czytalam ze na jakosc nasienia wplywaja przerone rzeczy i w zwiazku z tym jego jakosc nie ejst stala- raz moze wyjsc fatalnie a innym razem bardzo dobrze- wszytko uzaleznione bywa od wielu czynnikow zewnetrznych i wewntrznych!

MASZ KOPA W DUPE! i nie wymyslaj z tymi pustymi jajami!

Die ja rano testu noe robilam bo podobno nie ma sensu.
Zeby zobaczyc wykres anabelki misisz sie zalogowac :-)
Tez chce juz owu ale wlasnie kawke pilam pol godzinki temu I musze odczekac.
Tez chce juz owulke :-) :-) hehe
Ja mam nadzieje ze w moje imieniny a urodziny mojego synka zobacze dwie kreseczki hehe
ale tez jakies mysli zle mam ... Dzis 18 dc a owu brak jak dzis wyjdzie pozytywny to owu bedzie w 20 dniu cyklu...
Cos czuje ze owu nie bedzie :-( ehh

wczoraj padlam w lozku... Przytulanek nie bylo, a rano snily mi sie prztulanka hahaha I sie dobudzic nie moglam hehe
Alexa do przedszkola 2 dzien nie dalam bo przeziebiony...
Ahh no nic to

Dzis na obiad pizza wlasnej roboty.

Kasoku ja Ci kopniaka strzelam :p przestan czytac bo plemniki stresujesz!!!

jezu chryste dziewczyny kopnijcie mnie w dupe, bo mi sie znowu czarnowidztwo wlaczylo, widze mojego m z pustymi jajami juz do konca zycia, znowu poczytalam sobie w necie o tej niby regeneracji jader, no i na dwoje babka wrozyla, jednym sie udaje naturalnie a innym nawet inseminacja nie pomaga, bo in vitro odpada nie bede nawet do niej podchodzic, znowu siedze zdenerwowana (ja to potrafie sobie z j e b a c dzien, co nie??). kurna chata jak mi ciezko chcialabym wiedziec a nie gdybac i zyc nadzieja. dobra nic nie zrobilam w pracy, ale w domu sie odrobilam, siedze przed kompem, rysuje szlaczki i czytam o nasieniach innych facetow.

oj to brzydko że tak myślisz,więcej optymizmu i nie czytaj tyle w necie,chyba na złych stronach bywasz ;-)a Twój ma mało plemników czy co ?

die masz

No właśnie jak to jest z tymi testami owu? rano sie nie robi??? to najlepiej o ktorej po poludniu ? czy pod wieczor???

Anabelka to ja widze u Ciebie pięknie sie pnie- maly spadke sugerujacy byc moze inplantacje to teraz tylko &&&&&&&&&&&&&&&& za to zeby tempka nie spadla a mała fasolinka się slicznie zagnieżdzała!

no i nikt mi nie napisała o tym ew. spadku tempki przed woulka- czy musi byc czy nie- ale u Ciebie Anabelko widze że byl spadek potem wzrost - stalej tempki przez 2 dni i dopiero skok owulacyjny- u mnie jest podobnie- spadek wzrost- i dzis drugi dzien stalej tempki- moze jutro poleci do gory/??

no ale po wykresie wygląda jakby się zbliżała,bo szyjka się już zmienia

problem w tym ze ja nie jestem pewna czy dobrze badam tą szyjke...bo to moj pierwszy raz..ale pamietam jak na biologi nam tlumaczyli ze jak szyjka jest jak twarda czesc ucha to sa dni nieplodne a jak sie robi jak platek uszny to dni plodne- teraz moja jest taka posrodku:p

Zrobilam test owu I tylko po wyciagnieciu pqtyczka byly 2 kreseczki wiec owu bedzie juppi :-) a sluzu brak hehe za to jak sa przytulanka to mnie zalewa hahaha
Dobra ide na miasto z tym dobrym humorkiem

reklama
po piewsze Kasoku zaraz ci zasadze kopniaczka bo czytasz bzdury no i zdradzasz nas czytajac inne fora:-)... co jak co co ale my to najwieksze czarownice jestesmy i wiemy ze nasienie twojego m to najlepsze nasienie:-) ... prosze nas tu ladnie przeprosic za swoje czarnowidzenie i nie czytac bzdur :angry: jak jalubie jak Ty pozytywnie myślisz :)

a ja to sie musze podszkolic z tempka bo nigdy jej nie mierzylm i nie wiem nawet kiedy ma byc jakis skok czy spadek..:szok: wiem ze jak skok to owulacja a potem o co kaman to nie wiem :p:p :laugh2:

Do góry