Dzień dobry bardzo....i stało się zamieniłam 2 na 3 z przodu ;/ jestem stara

ale jara
Kasoku strasznie sie ciesze ze u Ciebie czuc w powietrzu taka zmiane nastroju- wiesci o owulce Cie tak fajnie pozytywnie nastroily i mi sie to straszetnie podoba

ale Twoje skradanie do prasowania jeszcze bardziej- az sobie wyobrazilam jak na nie patrzysz przez godzine i mimowlonie twarz Ci sie wykrzywia w podkowe

ja nie prasuje poscieli- kiedys prasowalam apotem olalam! i tak sie gniecie w łózku
Tili-tylko nas calkowicie nie opuszczaj- a no i bierz pod uwage ze jak sie "stranka odpuszcza" to to się konczy często gęsto ciążą
Akuku koniecznie melduj jak tam u Ciebie z II bo ja mam nadzieje ze dzis juz cos sie pojawi konkretniejszego i owulka sie skrada do mnie wielkimi krokami
Smerfiku ja z kolei mam wilczy apetyt po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych- o dziwo podczas brania antykonceptow mialam spadek wagi a po odstawieniu jep- do gory znowu
Krówko ja też w ciazy z Młodą nie miałąm żadnych objawow- dosłownie nic poza brakiem miesiaczki, nawet brzuch mi zaczął rosnąc dopiero pod koniec 7 miesiaca..a tak chudzina byłam 53 kg wazylam do 7 miesiaca- dobilam w 9 do 60 kg i tyle...teraz kurza twarz waze 70 ;/ ale sie odchudzam.....jak niezapomne
Anabelciu zapodaj swoj wykresik!!! ja tez mam w sumie wykres w miare staly- ale termometr rteciowy mierzy zupelnie inaczej niz elektronicze wiec w sumie sie nie dziwie....ja ciagle czekam na jakias wieksza roznice w tempce- i tak sie wlasnie chcialam zapytac czy przed owulacja nastepuje spadek tempki czy wcale nie musi- moze byc tak jak zawsze i dopiero np. na drugi dzien skok tempki do gory?????ale z codzinnej wysokosci bez spadku najpierw???
Jade zaraz po tęceptę...zeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...no ale strasoc nie radosc jak ktos ma 30 lat na karku to wszytko z trudem przychodzi......biedna ja

wczoraj byłam z kolezankami ( jedna z ukrainy-tez sie stara o dzidziusia ale 1,5 roku, a druga z portugalii)- bylysmy sobie w greckiej knajpeczce na obiadku i na spacerku fajnie bylo- a i jezyk niemeicki trenownay
cos dzis musze upiec...ale co?????