reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

co do termometru mam firmy Medex i mierzy do jednego miejsca po przecinku,może gdyby mierzył do 2 miejsc po przecinku to by ten mój wykres nie był taki prosty przed owulacją :-) u mnie już 8 dni wyższych temperatur,jeszcze 5 i bumm :-) test

reklama
Kasoku ja mam 3 komplety poscieli a za 4 dni bedzoe kolejng, I znowu 2 komplety dzieci a pewnie w tym tygodniu poscieli jiz nie poprasuje to za tydzien bede miec 5 kompletow :/:/ I tez nie lubie prasowac poscieli
Fajnie jest miec tak dobrego przyjaciela :-)

Anabelko to trzymam kciuki :-) ha tu na.owu czekam hehe

Krowkabordo a po tabasCh czemu nie ?? Mdli Cie ??po kakoch tabsach?
ja biore tylko castangus i witaminki, nie biore I nivdy nie bralam zadnych hormonow, a I tak mam cos popieprzone.
Dobra ide molestowac mego chlopa :-D
Buziaki I dobranoc.

Ostatnia edycja:
co do termometru mam firmy Medex i mierzy do jednego miejsca po przecinku,może gdyby mierzył do 2 miejsc po przecinku to by ten mój wykres nie był taki prosty przed owulacją :-) u mnie już 8 dni wyższych temperatur,jeszcze 5 i bumm :-) test

Anabelka a pokaz swoj wykres :-) dasz linka ?

Dzień dobry bardzo....i stało się zamieniłam 2 na 3 z przodu ;/ jestem stara:p ale jara:D

Kasoku strasznie sie ciesze ze u Ciebie czuc w powietrzu taka zmiane nastroju- wiesci o owulce Cie tak fajnie pozytywnie nastroily i mi sie to straszetnie podoba:) ale Twoje skradanie do prasowania jeszcze bardziej- az sobie wyobrazilam jak na nie patrzysz przez godzine i mimowlonie twarz Ci sie wykrzywia w podkowe:D ja nie prasuje poscieli- kiedys prasowalam apotem olalam! i tak sie gniecie w łózku:D

Tili-tylko nas calkowicie nie opuszczaj- a no i bierz pod uwage ze jak sie "stranka odpuszcza" to to się konczy często gęsto ciążą:D

Akuku koniecznie melduj jak tam u Ciebie z II bo ja mam nadzieje ze dzis juz cos sie pojawi konkretniejszego i owulka sie skrada do mnie wielkimi krokami:p

Smerfiku ja z kolei mam wilczy apetyt po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych- o dziwo podczas brania antykonceptow mialam spadek wagi a po odstawieniu jep- do gory znowu :(

Krówko ja też w ciazy z Młodą nie miałąm żadnych objawow- dosłownie nic poza brakiem miesiaczki, nawet brzuch mi zaczął rosnąc dopiero pod koniec 7 miesiaca..a tak chudzina byłam 53 kg wazylam do 7 miesiaca- dobilam w 9 do 60 kg i tyle...teraz kurza twarz waze 70 ;/ ale sie odchudzam.....jak niezapomne:p

Anabelciu zapodaj swoj wykresik!!! ja tez mam w sumie wykres w miare staly- ale termometr rteciowy mierzy zupelnie inaczej niz elektronicze wiec w sumie sie nie dziwie....ja ciagle czekam na jakias wieksza roznice w tempce- i tak sie wlasnie chcialam zapytac czy przed owulacja nastepuje spadek tempki czy wcale nie musi- moze byc tak jak zawsze i dopiero np. na drugi dzien skok tempki do gory?????ale z codzinnej wysokosci bez spadku najpierw???

Jade zaraz po tęceptę...zeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...no ale strasoc nie radosc jak ktos ma 30 lat na karku to wszytko z trudem przychodzi......biedna ja:( wczoraj byłam z kolezankami ( jedna z ukrainy-tez sie stara o dzidziusia ale 1,5 roku, a druga z portugalii)- bylysmy sobie w greckiej knajpeczce na obiadku i na spacerku fajnie bylo- a i jezyk niemeicki trenownay:D

cos dzis musze upiec...ale co?????

Die kochana wszystkiego najlepszego i oczywiscie II kreseczek :-pGdy kobieta konczy 30 lat to jej libido wzrasta stukrotnie, hehe tak mi ktos kiedyś powiedział..

Kasoku, akuku, krowko chyba macie racje to hormony... ale moje cycki powinny zmniejszyc sie a one dalej takie dziwne wieksze... moze juz mi takie zostana...a moze dopiero po miesiaczce mi spadna....a co do prasowania posieli to chyba nikt jej nie lubi prasowa:p:p

Smerfik- badałaś betę po stracie? No to jak piersi pełniejsze to może niech tak zostanie!:-D:-D

Ja nie znoszę prasować. Rozwieszam i układam na tyle by nie było wstyd nałożyć daną rzecz na siebie:-p Prasuję Jaśkowe rzeczy.

witajcie dziewuszki

sto lat sto lat niech zyje zyje die nam, zycze zdrowka i II kreseczek, no i jak juz zobaczysz II kreseczki to masz z nami tu zostac, cmok cmok.

smerfiku ja juz jestem 4 lata po porodzie a kolor sutkow nie wrocil mi do dawnej barwy, sa nadal bardziej brazowe niz byly przed, wiec to hormony.

a ja prasowalam do 1 w nocy, ale wszystko mam uprasowane, oczywiscie dzisiaj zaspalam, wiec ja niestety nie bede mogla mierzyc temp, bo rano nie dam rady, snilo mi sie, ze test ciazowy wyszedl mi mega pozytywny ale nie potrafilam zamiescic zdjecia na forum, bo caly czas cos mi przeszkadzalo, w koncu test sie rozwalil i nasikalam na drugi i znowu mega dwie grube krechy, jak sie obudzilam zrobilo mi sie tak jakos dziwnie :(

Ja znowu tez mysle o odlozeniu, ale nie bedziemy sie zabezpieczac tylko nie bede nic wyliczac I zdam sie na los :-)

takie starania chyba są najlepsze :-)

Anabelciu zapodaj swoj wykresik!!! ja tez mam w sumie wykres w miare staly- ale termometr rteciowy mierzy zupelnie inaczej niz elektronicze wiec w sumie sie nie dziwie....ja ciagle czekam na jakias wieksza roznice w tempce- i tak sie wlasnie chcialam zapytac czy przed owulacja nastepuje spadek tempki czy wcale nie musi- moze byc tak jak zawsze i dopiero np. na drugi dzien skok tempki do gory?????ale z codzinnej wysokosci bez spadku najpierw???

Jade zaraz po tęceptę...zeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...no ale strasoc nie radosc jak ktos ma 30 lat na karku to wszytko z trudem przychodzi......biedna ja:( wczoraj byłam z kolezankami ( jedna z ukrainy-tez sie stara o dzidziusia ale 1,5 roku, a druga z portugalii)- bylysmy sobie w greckiej knajpeczce na obiadku i na spacerku fajnie bylo- a i jezyk niemeicki trenownay:D

cos dzis musze upiec...ale co?????

tylko że szczegółowe notatki mam na 28dni,na ovu mam mało szczegółów zapisanych

http://28dni.pl/cycles/199123

A wiecie jakie głupoty mi się dzisiaj śniły,jak się przebudziliśmy ,ja na meirzenie temperatury mój do pracy mówię mu a on "to ja już idę do pracy" no a powiedziałam mu że urodziłam trojaczki i jedno za drugim wyskakiwało :-)

Ostatnia edycja:
krwoko robilam bete .. gdybym nie mialam wynikow to bym myslala ze nadal w ciazy jestem... bo nie dosyc ze jest ile wlezie to jeszcze cycki...

kasoku wiec to chyba hormony:p:p Ale niech tak pozostani bo moze akurat uda mi sie cos przybrac na siebie i te cycuszki tez mi sie podobaja...

Anabelko w takim razie kciukasy trzymam i zycze zeby chociaz jeden dzidzius był:) chyba z chcesz 3 to trzymam za trojaczki :p:-D

reklama
jezu chryste dziewczyny kopnijcie mnie w dupe, bo mi sie znowu czarnowidztwo wlaczylo, widze mojego m z pustymi jajami juz do konca zycia, znowu poczytalam sobie w necie o tej niby regeneracji jader, no i na dwoje babka wrozyla, jednym sie udaje naturalnie a innym nawet inseminacja nie pomaga, bo in vitro odpada nie bede nawet do niej podchodzic, znowu siedze zdenerwowana (ja to potrafie sobie z j e b a c dzien, co nie??). kurna chata jak mi ciezko chcialabym wiedziec a nie gdybac i zyc nadzieja. dobra nic nie zrobilam w pracy, ale w domu sie odrobilam, siedze przed kompem, rysuje szlaczki i czytam o nasieniach innych facetow.

Do góry