reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
die to raczej zaburzenia hormonalne i coś nie tak z progesteronem a nie owulacja :-(
mam tak w każdym cyklu od odstawienia tabletek, owulki nie było do tej pory, 2 cykle temu na bank jej nie było bo na USG w jajnikach było po 12 pęcherzyków, jajniki bolały jak cholera i dostałam Luteinę na wywołanie to było to grubo po 40 dc. Plamienia mam w każdym cyklu ok 20 dc, (+ - 2 dni). W poprzednim cyklu testy owu wyszły mi pozytwyne ale znów przylazło plamienie a potem @ przyszła dopiero w 41 dc.
niestety ale nic nie wskazuje, żeby to plamienie zwiastowało owulacje, śluzu płodnego nie ma, tempka nie skoczyła, testy wychodzą negatywne.
brałam tę wit. B i myślałam, że to coś pomoże no a tu dooooopa blada...
mam tak w każdym cyklu od odstawienia tabletek, owulki nie było do tej pory, 2 cykle temu na bank jej nie było bo na USG w jajnikach było po 12 pęcherzyków, jajniki bolały jak cholera i dostałam Luteinę na wywołanie to było to grubo po 40 dc. Plamienia mam w każdym cyklu ok 20 dc, (+ - 2 dni). W poprzednim cyklu testy owu wyszły mi pozytwyne ale znów przylazło plamienie a potem @ przyszła dopiero w 41 dc.
niestety ale nic nie wskazuje, żeby to plamienie zwiastowało owulacje, śluzu płodnego nie ma, tempka nie skoczyła, testy wychodzą negatywne.
brałam tę wit. B i myślałam, że to coś pomoże no a tu dooooopa blada...

die_perle
Fanka BB :)
..., 2 cykle temu na bank jej nie było bo na USG w jajnikach było po 12 pęcherzyków,![]()
Ja tez mam po 11 12 pęcherzyków w jajnikach- i moja lekarka powiedziala ze to idealna liczba- a u Ciebie z tego powodu nie wystąpiła owulka???? kurde nawet mnie kobieto niestrasz ;/
a witamine B z magnezem bierzesz?
anabelka
Karola slonko a czemu Ty sie marwtisz jak plamienie i to w tym dniu cyklu moze oznaczac nic innego jak owulacje!!!!! nooooooooooo przeciez tak jest bardzo czesto ze sie plami w owulacje ! kochana glowa do gory i dzialaj!!
ja miałam krwawienia czasami
:-)
piękne te łóżeczko :-)
Mi dzisiaj przyszły testy ciążowe i owulacyjne :-)
Ostatnia edycja:
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
die wtedy Gin mi powiedział, że pęcherzyków jest za dużo i żaden nie ma miejsca by ładnie urosnąć :-(
biorę samą wit. B 6 w tabletkach i do tego kapsułkę Pharmaton Matruelle gdzie jest cały zestaw witamin, magnez też.
anabaelka miałaś? a co zrobiłaś, że już nie masz?
biorę samą wit. B 6 w tabletkach i do tego kapsułkę Pharmaton Matruelle gdzie jest cały zestaw witamin, magnez też.
anabaelka miałaś? a co zrobiłaś, że już nie masz?
Akuku
akuku czytam ostatni Twoj post " no moj ma takiego banana ze nie moge " kazdy widzi to co chce.. maasakra![]()
Smerfiku hahahaha :-)
no juz czekam do wieczora a akurat wczoraj odpuscilam staranka tzn. Zasnelam zanim m z lazienki wrocil...hahaha
Znajoma mi mowi bym starala sie na core bo tak to chlopak bedzie ...a ja na to ze mi juz obojetnie mam nadzieje ze wyjdzie cokolwiek. W kazdym razie owu w19- 20 dniu cyklu, nie spodziewalam sie tego.
Najwazniejesze ze testy owu pozytywne teraz czekam na piekny wzrost tempki.
reklama
no to kopnelam sie w dupe od was kochane, ala bolalo takie silne kopniaki se sasadzalam
karola tulam, wiem
jak mozna w***** dostac na swoj organizm jak zapodajesz mu wszystko zeby bylo dobrze a tyu dupa i robi sobie co chce.
ja juz w te testy nie wierze poraz kolejny chodzi o owu, wlasnie zrobilam i negatyw a jajeczkuje na bank, bo mnie kluja jajniki i mam sluzu od tzw c i u l a.
zapomnialam wspomniec, ZE PORAZ PIERWSZY OD HEN HEN DAWNA MAM OCHOTE NA BZYKANKO JE BA NKO
karola tulam, wiem
jak mozna w***** dostac na swoj organizm jak zapodajesz mu wszystko zeby bylo dobrze a tyu dupa i robi sobie co chce.
ja juz w te testy nie wierze poraz kolejny chodzi o owu, wlasnie zrobilam i negatyw a jajeczkuje na bank, bo mnie kluja jajniki i mam sluzu od tzw c i u l a.
zapomnialam wspomniec, ZE PORAZ PIERWSZY OD HEN HEN DAWNA MAM OCHOTE NA BZYKANKO JE BA NKO