reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
die to raczej zaburzenia hormonalne i coś nie tak z progesteronem a nie owulacja :-(

mam tak w każdym cyklu od odstawienia tabletek, owulki nie było do tej pory, 2 cykle temu na bank jej nie było bo na USG w jajnikach było po 12 pęcherzyków, jajniki bolały jak cholera i dostałam Luteinę na wywołanie to było to grubo po 40 dc. Plamienia mam w każdym cyklu ok 20 dc, (+ - 2 dni). W poprzednim cyklu testy owu wyszły mi pozytwyne ale znów przylazło plamienie a potem @ przyszła dopiero w 41 dc.

niestety ale nic nie wskazuje, żeby to plamienie zwiastowało owulacje, śluzu płodnego nie ma, tempka nie skoczyła, testy wychodzą negatywne.

brałam tę wit. B i myślałam, że to coś pomoże no a tu dooooopa blada... :wściekła/y:

Karola slonko a czemu Ty sie marwtisz jak plamienie i to w tym dniu cyklu moze oznaczac nic innego jak owulacje!!!!! nooooooooooo przeciez tak jest bardzo czesto ze sie plami w owulacje ! kochana glowa do gory i dzialaj!!

ja miałam krwawienia czasami
:-)

piękne te łóżeczko :-)

Mi dzisiaj przyszły testy ciążowe i owulacyjne :-)

Ostatnia edycja:
die wtedy Gin mi powiedział, że pęcherzyków jest za dużo i żaden nie ma miejsca by ładnie urosnąć :-(

biorę samą wit. B 6 w tabletkach i do tego kapsułkę Pharmaton Matruelle gdzie jest cały zestaw witamin, magnez też.

anabaelka miałaś? a co zrobiłaś, że już nie masz?

a mi ginka powiedziala ze to w sam raz- ani za malo ani za duzo- i ze jedno jest zdecydowanie dominujace i sobie rosnie:p mi na plamienia przepisala tego niepokalanka mnisiego...

akuku czytam ostatni Twoj post " no moj ma takiego banana ze nie moge " kazdy widzi to co chce.. maasakra :laugh2:

Smerfiku hahahaha :-)
no juz czekam do wieczora a akurat wczoraj odpuscilam staranka tzn. Zasnelam zanim m z lazienki wrocil...hahaha
Znajoma mi mowi bym starala sie na core bo tak to chlopak bedzie ...a ja na to ze mi juz obojetnie mam nadzieje ze wyjdzie cokolwiek. W kazdym razie owu w19- 20 dniu cyklu, nie spodziewalam sie tego.
Najwazniejesze ze testy owu pozytywne teraz czekam na piekny wzrost tempki.

Karola mam nadzieje ze to jednak plamienia okoloowulacyjne.
Wiesz u mnie tez malo sluzu I nic mnie nie boli, czami lekko ale w zeszlym cyklu mialam taki bol owulacyjny I nic nie wyszlo.

reklama
no to kopnelam sie w dupe od was kochane, ala bolalo takie silne kopniaki se sasadzalam

karola tulam, wiem
jak mozna w***** dostac na swoj organizm jak zapodajesz mu wszystko zeby bylo dobrze a tyu dupa i robi sobie co chce.

ja juz w te testy nie wierze poraz kolejny chodzi o owu, wlasnie zrobilam i negatyw a jajeczkuje na bank, bo mnie kluja jajniki i mam sluzu od tzw c i u l a.

zapomnialam wspomniec, ZE PORAZ PIERWSZY OD HEN HEN DAWNA MAM OCHOTE NA BZYKANKO JE BA NKO :happy:

Do góry