reklama
anabelka
Fanka BB :)
No właśnie jak to jest z tymi testami owu? rano sie nie robi??? to najlepiej o ktorej po poludniu ? czy pod wieczor???
Anabelka to ja widze u Ciebie pięknie sie pnie- maly spadke sugerujacy byc moze inplantacje to teraz tylko &&&&&&&&&&&&&&&& za to zeby tempka nie spadla a mała fasolinka się slicznie zagnieżdzała!
no i nikt mi nie napisała o tym ew. spadku tempki przed woulka- czy musi byc czy nie- ale u Ciebie Anabelko widze że byl spadek potem wzrost - stalej tempki przez 2 dni i dopiero skok owulacyjny- u mnie jest podobnie- spadek wzrost- i dzis drugi dzien stalej tempki- moze jutro poleci do gory/??
zapomniałam Ci napisać ;-) u mnie bywały spadki przed owulacją,ale i temperatura wzrastała bez spadku,więc nie wiem od czego to jest zależne.Też się troszkę nakręciłam że ten spadek to może implantacja,bo lorelain niedawno o tym pisała i po skoku który był po spadku zaczęły boleć mnie piersi... :-) głupie jest to czekanie.
problem w tym ze ja nie jestem pewna czy dobrze badam tą szyjke...bo to moj pierwszy raz..ale pamietam jak na biologi nam tlumaczyli ze jak szyjka jest jak twarda czesc ucha to sa dni nieplodne a jak sie robi jak platek uszny to dni plodne- teraz moja jest taka posrodku![]()
ja bym porównała do czubka nosa-twarda (np.dni niepłodności poowulacyjnej ) a że tak powiem rozmemlana,miekka i ruchoma dni płodne.Ale trzeba badać o tej samej porze,ja badam wieczorem w trakcie kąpieli.
Akuku to powodzenia,ale obiecaj że dasz mu troszkę odpocząć

Ostatnia edycja:
anabelka
...
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
no i klops... rano powitało mnie plamienie :-( :-( :-(
die_perle
Anabelciu kochana bardzo dziekuje- ja sprawdzam rano jak ide umyc termometr po pomiarze...ale jak nie jestem pewna co do jej stanu to niewpisuje do wykresu...ide nasikac na test...moze i umienie sie juz 2 kreski pojawią.....
Czekanie jest straszne..najpierw na owu, potem na "nieprzyjscie" miesiaczki- tak czy tak zawsze sie czeka na II
ALE TYLKO SPOKOJ NAS URATUJE:d
Czekanie jest straszne..najpierw na owu, potem na "nieprzyjscie" miesiaczki- tak czy tak zawsze sie czeka na II
ALE TYLKO SPOKOJ NAS URATUJE:d
reklama
die_perle
ech dziewczyny jestm zachwycona takimi łóżeczkami dla dzieci- u nas ciezko dostępne, i w zabojczych cenach...w stanach popularne i wcale nie takie dorgie...tak czy siak....pokazuje jakie pieknoty...

to mi sie podobuje przeokrutnie!!!!!
a tu linka do łózeczek- rózniastych
Crib Outlet | Baby and Teen Furniture

a tu linka do łózeczek- rózniastych