reklama
Akuku
Fanka BB :)
Smerfiku ja kupialm w uk na ebayu razem z testami owulacyjnymi I ciazowymi, nie drogo. Mi sie wydaje ze niezalezy od ceny, bo ja mam ten jeden drogi a drugi tani I obydwa mierza takvsamo. Tu chyba bardziej chodzi o to by nie zmieniac terkometru w trakcie cyklu. Ani miejsca pomaru I godziny pomiaru.
Kasoku jednorazowy pomiar nie ma sensu :-) ale mozesz mierzyc codziennie przez te dwa tygdobie teraz od owulki, choc czu jest sens ? Jak ma @przyjsc to przyjdzie za ok 2 tyg, ale ja Ci zycze oczywiscie by nie przylazla.
Spoky haha wstac z termometrem hehe.
Mi sie zdarza przebudzic w nocy I zmierzyc tempke a pozniej spojrzec na zegarek ze to 2 nad ranem hahahha
Ja stad nie uciekam oczywiscie :-)
Kasoku jednorazowy pomiar nie ma sensu :-) ale mozesz mierzyc codziennie przez te dwa tygdobie teraz od owulki, choc czu jest sens ? Jak ma @przyjsc to przyjdzie za ok 2 tyg, ale ja Ci zycze oczywiscie by nie przylazla.
Spoky haha wstac z termometrem hehe.
Mi sie zdarza przebudzic w nocy I zmierzyc tempke a pozniej spojrzec na zegarek ze to 2 nad ranem hahahha
Ja stad nie uciekam oczywiscie :-)
die_perle
hejo kochane...ja tez mialam pytac co tutaj tak cicho ostatnio...?????
Ja mierze uwaga uwaga-rtęciowym- bo gdzies przeczytałam ze sa najbardziej wiarygodne
a ze mam jeszcze z zamierzchluch czasow to sobie go zasadzam do pipki
tak sobie leze ok 10 minut z dowcipnikiem - a temepratury mam dosyc stale jak zresztą mozecie u mnie na wykresie oblukac..ale to pierwszy miesiac pomiar wiec generalnie sie nie znam
druga sprawa robilam dzis drugi test ovu- i mam dwie kreski- uznalam go jeszcze za negatywny bo druga kreska jest bledsza odrobine wiec czekamy ..do jutra- pojutrza....moze jutro przyjdzie w moje 30 urodziny i spoldzimy syna!!! Leopolda!
Ja mierze uwaga uwaga-rtęciowym- bo gdzies przeczytałam ze sa najbardziej wiarygodne
druga sprawa robilam dzis drugi test ovu- i mam dwie kreski- uznalam go jeszcze za negatywny bo druga kreska jest bledsza odrobine wiec czekamy ..do jutra- pojutrza....moze jutro przyjdzie w moje 30 urodziny i spoldzimy syna!!! Leopolda!
krowkabordo
Hejka laski:-)
Faktycznie tu cicho... Może nie pouciekały tylko weny brak
Właśnie Pandorki nie było dawno o Mamolince nie wspomnę...
No to Pam zblokowali. Ja sobie tak myślę, że dziewczyna musi/przechodziła jakąś traumę. Masakrycznie poszukuje akceptacji. Pisze to co w danym momencie jest ok - dla niej dla osób czytających. Ciężka sprawa. Teraz jest zbanowana co nie znaczy, że nie czyta tego co dziewczyny piszą na jej temat (na innych wątkach). Trochę to przykre bądź co bądź jest człowiekiem i jakiś tam szacunek jej się należy. A, że się pogubiła to tylko współczuć i trzymać kciuki by ktoś pomógł jej odnaleźć dobrą drogę. Ja nie lubię ściemy i nawet w internecie od razu ją wyczuję. Od samego początku byłam podejżliwa bo nic się nie kleiło. PAM życzę zdrowia! Najlepszą prawdą jest prawda!
Kasoku- mam nadzieję, że plemnior dobił cały i zdrowy do jaja!!!!
Die- piękny stolik!!! To będzie dziś hootttt :-). Dzisiaj masz urodziny? Wszystkiego NAJ!
Anabelka- zdążysz zaciążyć przed wyjazdem mężulka!
Karola- cieszę się, ze się cykl normalizuje!!! Powodzenia w tym cyklu
:-)
Tili- a Ty co, uciekłaś???
Akuku- bardzo dobre podejście, myśl o przyjemności a na bank ten cykl będzie Twój!
Smerfik- startujecie w tym cyklu?
Spooky - heheh to się musiałaś natychmiastowo obudzić
A ja dziś dzien pierwszy bez plamień, coś czuję że jutro plamienie powróci. Również dziś były mdłości i bol głowy. Na szczęscie krócej niż zwykle! Może w końcu będzie jakieś barabara
Faktycznie tu cicho... Może nie pouciekały tylko weny brak

Właśnie Pandorki nie było dawno o Mamolince nie wspomnę...
No to Pam zblokowali. Ja sobie tak myślę, że dziewczyna musi/przechodziła jakąś traumę. Masakrycznie poszukuje akceptacji. Pisze to co w danym momencie jest ok - dla niej dla osób czytających. Ciężka sprawa. Teraz jest zbanowana co nie znaczy, że nie czyta tego co dziewczyny piszą na jej temat (na innych wątkach). Trochę to przykre bądź co bądź jest człowiekiem i jakiś tam szacunek jej się należy. A, że się pogubiła to tylko współczuć i trzymać kciuki by ktoś pomógł jej odnaleźć dobrą drogę. Ja nie lubię ściemy i nawet w internecie od razu ją wyczuję. Od samego początku byłam podejżliwa bo nic się nie kleiło. PAM życzę zdrowia! Najlepszą prawdą jest prawda!
Kasoku- mam nadzieję, że plemnior dobił cały i zdrowy do jaja!!!!
Die- piękny stolik!!! To będzie dziś hootttt :-). Dzisiaj masz urodziny? Wszystkiego NAJ!
Anabelka- zdążysz zaciążyć przed wyjazdem mężulka!
Karola- cieszę się, ze się cykl normalizuje!!! Powodzenia w tym cyklu

Tili- a Ty co, uciekłaś???
Akuku- bardzo dobre podejście, myśl o przyjemności a na bank ten cykl będzie Twój!
Smerfik- startujecie w tym cyklu?
Spooky - heheh to się musiałaś natychmiastowo obudzić

A ja dziś dzien pierwszy bez plamień, coś czuję że jutro plamienie powróci. Również dziś były mdłości i bol głowy. Na szczęscie krócej niż zwykle! Może w końcu będzie jakieś barabara

krowko madre to co piszesz, ja juz wczesniej napisalam odnosnie pam, ze moze ma potrzebe zmiany tozsamosci, moze jej to pomaga??nie wiem w kazdym badz razie pam jezeli tak jest faktycznie to zrob sobie rachunek sumienia, bo tak nie mozna, koloryzowanie robienie sensacji tam gdzie jej nie ma, to jest nienormalne, poczytalam to co annie zamiescila i zlapalam sie za glowe, jezeli bylas faktycznie :lufficiem" czy jakos tak, no to tylko siasc i sie rozplakac nad twoim losem. ok koniec o pam
krowko fajnie to ujelas plemnik dotarl do jaja, oby tak bylo, jeszcze jutro i w sobote zmolestuje jaja i sie zobaczy :-)
krowko fajnie to ujelas plemnik dotarl do jaja, oby tak bylo, jeszcze jutro i w sobote zmolestuje jaja i sie zobaczy :-)
hej dziewczyny 
widze ze gadacie o termometrach
smerfik- wiesz co ja sobie kupilam taki tani DIGITAL CENTIGRADE BASAL OVULATION THERMOMETER + CHART | eBay no i 1 cykl mierzylam i juz zaszlam no ale nie wiem czy to przypadek czy nie - termometr w kazdym mac razie dziala i jest dobry ma 2 miejsca po przecinku i to tyle. moim zdaniem nie oplaca sie kupywac nie wiadomo jak drogiego tylko jak juz patrzysz na te tanie to zobacz a jaka dokladnoscia mierza temperature
die perle- no lawa sliczna ! wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
kasoku- ale jaja ze tak ci sie pomerdalo z cyklem bynajmniej w pore poszlas do ginka i jeszcze byl czas zadzialac no wiec trzymam kciuki!!!
wiecie co tez ostatnio myslalam o innych zaciazonych ze np. mamolinki dawno nie bylo, z pandorka gadalam na innym watku i wszystko u niej dobrze dzidzia rosnie itd.
a tak to tez jakos nie buszuje za bardzo - jak widac tutaj tez sie nie udzielam zbyt duzo bo wiadomo to juz inaczej - inne problemy ja inne to co ja wam tutaj bede nadawac i smecic
- ale milo czasem wejsc pogawedzic chociaz chwilke
)
aa wlasnie bylam ostatnio w h&m i byla wyprzedaz ciazowych rzeczy wiec chapnelam 2 takie na lato jak znalazl beda! baa nawet po lecie bo takie wygodne ze nigdy z nich nie wyjde po porodzie hahhha
))
ps. apropos Pam - to cos tam doczytalam i mysle podobnie jak wy wszystkie tutaj wiec nie bede juz komentowac
zbednie ale zycze jej wszystkiego dobrego
widze ze gadacie o termometrach
smerfik- wiesz co ja sobie kupilam taki tani DIGITAL CENTIGRADE BASAL OVULATION THERMOMETER + CHART | eBay no i 1 cykl mierzylam i juz zaszlam no ale nie wiem czy to przypadek czy nie - termometr w kazdym mac razie dziala i jest dobry ma 2 miejsca po przecinku i to tyle. moim zdaniem nie oplaca sie kupywac nie wiadomo jak drogiego tylko jak juz patrzysz na te tanie to zobacz a jaka dokladnoscia mierza temperature
die perle- no lawa sliczna ! wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
kasoku- ale jaja ze tak ci sie pomerdalo z cyklem bynajmniej w pore poszlas do ginka i jeszcze byl czas zadzialac no wiec trzymam kciuki!!!
wiecie co tez ostatnio myslalam o innych zaciazonych ze np. mamolinki dawno nie bylo, z pandorka gadalam na innym watku i wszystko u niej dobrze dzidzia rosnie itd.
a tak to tez jakos nie buszuje za bardzo - jak widac tutaj tez sie nie udzielam zbyt duzo bo wiadomo to juz inaczej - inne problemy ja inne to co ja wam tutaj bede nadawac i smecic
aa wlasnie bylam ostatnio w h&m i byla wyprzedaz ciazowych rzeczy wiec chapnelam 2 takie na lato jak znalazl beda! baa nawet po lecie bo takie wygodne ze nigdy z nich nie wyjde po porodzie hahhha
ps. apropos Pam - to cos tam doczytalam i mysle podobnie jak wy wszystkie tutaj wiec nie bede juz komentowac
Miciurka dzieki tylko czy ja w Polsce znajde taki
Moze i mi szczęście przyniesie
A jak się czujesz kochana 
Krowko co do Pam to się zgadzam z Tobą ja już nie odp na jej wpisy ,bo też mi się nie kleiło to wszystko....więc po prostu odcielam się.... a co do mnie i moich starań hmm jesli lekarz da zielone swiatelko to napewno działac bedziemy, bo ja o niczym innym nie marze jak tylko zobaczyc II kreseczki i poczuc dzidzie w brzuszku....
Die kochaana trzymam kciuki za jutrzejsze II mocne
aaa i ma być Leo wiec oby sie udało i był chłopiec &&&
Akuku przykro mi to oswiadczyc ale nalezysz do grona zeswirowanych
haha o 2 w nocy nawet temp mierzysz
to juz jest obsesja

Krowko co do Pam to się zgadzam z Tobą ja już nie odp na jej wpisy ,bo też mi się nie kleiło to wszystko....więc po prostu odcielam się.... a co do mnie i moich starań hmm jesli lekarz da zielone swiatelko to napewno działac bedziemy, bo ja o niczym innym nie marze jak tylko zobaczyc II kreseczki i poczuc dzidzie w brzuszku....
Die kochaana trzymam kciuki za jutrzejsze II mocne
Akuku przykro mi to oswiadczyc ale nalezysz do grona zeswirowanych

Ostatnia edycja:
Hej Kochane
milo mi, ze omnie myslicie,ale ja bede juz bardzo zadko sie udzielac :*
bedac tutaj czlowiek samoistnie sie nakreca hehe wiecie jak to jest
a my odkladamy starania na czas bardzo dlugi z mozliwoscia na 'nigdy'
jestem mega zapracowana
moj trening dobiega konca i zaczynam od poczatku lutego wiec moja czacha dymi od nadmiaru informacji
dziecko mi sie pochorowalo
maz dalej choruje wiec atmosfera
tesciowa prawdopodobnie od kwietnia do wrzesnia z nami zamieszka
a dzisiaj jeszcze zaczelismy obgadywac biznesplan otworzenia zakladu medycyny niekonwencjonalnej
ehh wszystko sie skotlosilo a ja mam tylko 2 rece i jedna glowe
ale najcudowniejsze w tym calym zamieszaniu jest to ze leki i pomagaja i od tygodnia nie mialam juz zadnego napadu bolu a biore najnizsza dawke jaka moze byc i to najlagodniejszego leku na te chorobe wiec juhuuuu
bede was podgladac i gratulowac i sie odzywac od czasu do czasu :*
milo mi, ze omnie myslicie,ale ja bede juz bardzo zadko sie udzielac :*
bedac tutaj czlowiek samoistnie sie nakreca hehe wiecie jak to jest

a my odkladamy starania na czas bardzo dlugi z mozliwoscia na 'nigdy'
jestem mega zapracowana
moj trening dobiega konca i zaczynam od poczatku lutego wiec moja czacha dymi od nadmiaru informacji
dziecko mi sie pochorowalo
maz dalej choruje wiec atmosfera

tesciowa prawdopodobnie od kwietnia do wrzesnia z nami zamieszka
a dzisiaj jeszcze zaczelismy obgadywac biznesplan otworzenia zakladu medycyny niekonwencjonalnej
ehh wszystko sie skotlosilo a ja mam tylko 2 rece i jedna glowe

ale najcudowniejsze w tym calym zamieszaniu jest to ze leki i pomagaja i od tygodnia nie mialam juz zadnego napadu bolu a biore najnizsza dawke jaka moze byc i to najlagodniejszego leku na te chorobe wiec juhuuuu
bede was podgladac i gratulowac i sie odzywac od czasu do czasu :*
reklama
spooky wariatkodobrze ze sobie na nim nie siadlaś.... ale rozwiazalas to dobrze....