reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Pewnie, zrób jeszcze jeden rano, na spokojnie. I tak masz jutro wizytę u gina więc będziesz wiedziała na czym stoisz.

I ja znam dziewczynę, która zaszła w ciążę w cyklu kiedy lekarz nawet jej potwierdził, że owulacji nie było :tak: Więc może i u Ciebie taki cud się zdarzy. Trzymam kciuki;-)

reklama
mnie nigdy piersi nie bolaly nawet przed @ wiec nie pomoge. Mi przed @ praktycznier wogle nic nie jest poza wiekszym aptetytem na tluste i slodkie :sorry: a tak to nawet brzuch mnie nie boli.... ale jak sie @ zacznie to wtedy czuje skurcze i troche boli a tak to nic :sorry:

hehe też się zapycham zawsze po owulacji :-)

Akuku 29 stycznia mam termin

heyy kobitki moje :)
kasoku - ma nadzieje że wyniki beda owocne trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
akuku - ja proponuje sie na campera przerzucić jesli chodzi o wypady wakacyjne jak lubicie zwiedzać :) czasem można kupic w fajnej cenie
anabelka, emalia,edytka,Lori,tiluchna,pam, die-perle, kamilka, - ja trzymam za was &&&&&&&&&&&&
mam nadzieje że nie pominełam a jeśli tak to prosze mi wybaczyć :) ale równiez za całe staraczki listop. trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no to moja upragniona @ przyszła czyli znów nowe staranka o dzidzie:):) przyszła w terminie bo juz chciałam siegnąć po te castangus ale cos mnie powstrzymało kupiłam jeszcze wit. C, wit. E , plus gigant kapsuła pharmaton maturelle i do dzieła dzisiaj od moje G mówie albo zażywam tabl. anty albo gdy skończy sie @ bierzemy sie do roboty wiec innego wyjscia nie miał jak powiedzieć
- OK BEDZIEMY SIE SEKSIC CODZIENNE
- a ja na to nieee wystarczy co drugi i w moją owulacje:D:D:D:-D:-D:-D

dodał : " kocham Cie i chce dzidziusia z tobą ale mnie nie naciskaj "
na to ja mu odpowiedziałam " dobrze wiec teraz Ci nie powiem kiedy ma owu i nie bede Cie stresowac " hehehe:-D:-D:-D

kurcze mam nadzieje że ten cykl bedzie owocny bo niczego tak nie pragne jak w swoje urodzinki zobaczyc dwie krechy :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::happy::happy:

hej dziewczyny...ale was zaniedbalam ,ale duzo spraw na glowie mialam i brak czasu.... dziiasiaj tego nie nadrobie...

Piekne macie dzieciaczki...

Tili kochana okres przyszedl ale kolejny cykl przed Toba i chociaz troszke cykl sie skrocil

Emalio przykro mi kochana ale trzymam kciuki za kolejny cykl :)

Kasoku ja też na poczatku widzialam tez bladziochy ktore ledwo co bylo widac a pozniej z dnia na dzien coraz mocniejsza kreska...takze jutro testuj i dawaj znac a poza tym masz jutro lekarza wiec wszystko sie wyjasni.... &&&&

Domi jak samopoczucie? Buziam

Anabelko kazda z nas bardzo pragnie tej ciazy i doszukuje sie jej objawow.... ale trzymam kciuki za ciemniajace brodawki oby okazaly sie ciążowe....

Edytko co u Ciebie ? Ja sie ma synek ?

Akuku kochana wykorzystalas tego Twojego chlopa?

Pam widze ze suwaczek dodalas... To Ty juz bylas w ciąży dobrze rozumiem? przepraszam ze pytam ,ale nie wiedialam.... Myslalam ze to Twoje piewsze podejscie do staran...

Jesli kogos ominelam a napewno to przepraszam.. ja dziisaj troszke cierpie bo pecherz mnie chwycil i nerki :( buuu

Hej dziewczyny\

Ja dzis zagladam i zagladam i weny nie mam...
Od rana przywitał nas puszysty snieg i tak caly dzien sypie i sypie...:tak:
lubie zime ale ciagle nie mozemy sie nia nacieszyc z synkiem ale mam nadzieje ze juz jutro bede mogla z nim dluzej pobyc na sankach lub poprostu lepiec balwana bo pomalu wkoncu dochodze do siebie..
A jak juz tak dochodze to mam coraz lepsze przeczucia ze mogla sie udac ... oby...
Do tego mam juz 4 dzien sny o dzieciach najpierw ze rodze i to w domu u babci i widze czekajacego mojego gina...:szok:
pozniej znow cos z noworodkiem a dzis mi sie snilo ze urodzilam synka i wiedzialam jedno ze teraz chce dluugo karmic piersia:szok::-D nie no mam juz w glowie sieczke czekajac juz do konca cyklu...:-p
Jutro kupujemy meble synkowi ufff ciesz sie bo zapakuje wkoncu caly rozgardiasz:tak::-)

Tili Emalia trzymam kciuki za kolejny Wasz cykl !!!!

Kasoku ja trzymam kciuki za twoj maly cud:-) mysle ze cos jest na rzeczy...

limonka27- hahaha nie ma jak szantaz na mezu:rofl2: ale fajnie ze sie dogadaliscie:tak:

anabelka ja mam podobnie z tym jedzeniem ale po okresie glownie slodkie a przed jadlabym samo mieso:confused2:

pam ja w ciazy tez bardzo duzo pilam ale testy wychodzily. tzn jeden test.. wogole przez to picie mam teraz problemy z waga:baffled:

No nic zmykam spac.. Do jutra..

Limonka a no myslelismy o camperze ale narazie jezdzimy autem bo camper wysoki jeste I nie wszedzie mozemy zaparkowac a nie chcemy przeczpki :-)

Smerfiku wykorzystalam hehw :-) I zaraz znowu wykorzystam a co :-)

Drineczka wypilam :-) ide mezka wykorzystac papa

Cześć Wam :-) Ja wyjątkowo już wstałam z łóżka :-D

Limonka - trzymam kciuki za ten cykl!:tak:

Smerfik - u mnie dobrze, samopoczucie raz lepiej raz gorzej. Te nieszczęsne mdłości nie chcą się ode mnie odczepić. A Ty jak się trzymasz?

Kamilka - ja z kolei mam już dość tego śniegu. U mnie sypie codziennie od kilku dni, normalnie ciężko się chodzi, bo nie wszystko odśnieżą. W dodatku temperatury w okolicach -10 albo i lepiej, a jeszcze mężowi nawalił samochód więc dałam mu swój i teraz wszędzie muszę chodzić. Masakra :szok:

czesc dziewczynki...
u nas tez napadalo po pępek....
pomalutku sie zblizaja u mnie te dni....czekam czekam...testuje i sie obserwuje....
dziecie dzis zasymulowalo bol gardla...i zostalo w domciu:p
no to sie polenimy we dwie:D

Kasoku dziewczyny dobrze mowia- rob tetsta, i wracaj szybklo od ginka z wiesciami!!! trzymamy &&&&&&&&&&&&&&

Akuku wykorzystuj dowoli :) a Twoje piekne dni juz nadeszły????????

Domi nie jest najgorzej , raz lepiej ,raz gorzej , ale jestem pozytywnie nastawiiona i wierze ze nie dlugoo bede sie cieszyc tym ze jestem mamą :) A TY kochana odpoczwaj jak najwiecej i niech te mdłosci spadają :p

Die perle to dzisiaj masz towarzystwo :) Razem rażniej....

Kaoku testowałas??

reklama
Hej

Smerfik a dziękuję z synem juz lepiej,ma jeszcze kaszel ,ale gardło juz nie boli ,wczoraj w nocy mial krwotok z nosa i ciężko było go zatamowac,ale sie udalo...no i narazie nie chodzi do szkoly,bo głową go jeszcze pobolewa.

Tempki dzisiaj nie mierzylam bo często wstawalam w nocy.

Milego dnia

Do góry