reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej przeprazzam ze nie psize ale raczej w tym tyg. Nie bede sie udzielac za barxzo

Anavelko mam testy owu I sa negatywne, dzis tez negatywny... 15 dc
Nie wiem mzoe kastangus spowoduje ze sluz I owu bedzie w tym samym czasie, z opoznieniem...bo ostatnio szyst sluzu mialam 2 dni przed owu.

Zobaczumy.

Ale mi wczoraj dobrze bylo haha, wkoncu przytulanka :-)

Dobra mykam

A wszystko mnie boli miesnie plecow rak no wszystko ala...

chyba ktoś tu nie da żyć facetowi

reklama
dziewczyny,nie wiem czy to starania o ciąże powodują że staraczki wmawiają sobie czasami objawy,ale wiecie co...mam wrażenie że brodawki mi pociemniały... :baffled: i do tego ten znany mi ból piersi,delikatnie mnie piersi bolą głównie przy dotyku ale tak ciążowo mnie bolą,zawsze gdy mnie bolały przed okresem bo miałam napięcie przedmiesiączkowe to mnie bolały od pach,w ciążach zaczęły pobolewać mnie od boku i spodu,teraz mnie pobolewają od boku i wewnątrz... :eek:

mnie nigdy piersi nie bolaly nawet przed @ wiec nie pomoge. Mi przed @ praktycznier wogle nic nie jest poza wiekszym aptetytem na tluste i slodkie :sorry: a tak to nawet brzuch mnie nie boli.... ale jak sie @ zacznie to wtedy czuje skurcze i troche boli a tak to nic :sorry:

hej dziewczyny, die i anabelko kochane jestescie dziekuje za takie cudowne wsparcie, ja odebralam wyniki badan i morfologia ok, tarczyca i watroba ok, jutro do gina ode, bo zrobilam dzisiaj test marki pink express i wyszla druga kreska ale bardzo blada a mysle, ze jak bym byla w ciazy to juz by byla krzyczaca, wiec cos z hormonami zenskimi mi sie poknocilo, nawet wolalabym miec ta @ bo w tym miesiacu mialam duzo stresow i sie nie oszczedzalam, tak wiec boje sie zeb dzidzi sie nie urodzila z 5 nozkami np (twu twu) ale tak calkiem powaznie marze o @.

die gdzies na necie przeczytalam takie stwierdzenie:"w czasie ciazy test owulacyjny jest zawsze pozytywny, ale pozytywny test owulacyjny po owulacji nie zawsze oznacza ciazy"

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, die i anabelko kochane jestescie dziekuje za takie cudowne wsparcie, ja odebralam wyniki badan i morfologia ok, tarczyca i watroba ok, jutro do gina ode, bo zrobilam dzisiaj test marki pink express i wyszla druga kreska ale bardzo blada a mysle, ze jak bym byla w ciazy to juz by byla krzyczaca, wiec cos z hormonami zenskimi mi sie poknocilo, nawet wolalabym miec ta @ bo w tym miesiacu mialam duzo stresow i sie nie oszczedzalam, tak wiec boje sie zeb dzidzi sie nie urodzila z 5 nozkami np (twu twu) ale tak calkiem powaznie marze o @.
nie koniecznie musi krzyczec.... mi np do 13 tygodnia ciazy wogole nie wychodzily testy ciazowe z moczu... najprawdopodobniej poniewaz ja bardzo duzo pije (kolo 4l dzienie) i malo hormonu bylo w moczu :sorry: wiec moze jednak jestes w ciazy. A pokaz nam fotek testu :tak:

Kasoku - no co Ty, okres Ci się spóźnia, emocje Ci szaleją, test wychodzi pozytywny, a Ty nie wiesz co się dzieje? Jak dla mnie to jesteś w ciąży jak nic! A kiedy test robiłaś? Jeśli nie rano to może dlatego kreska była blada? Ja bym Ci proponowała przed tym ginem zrobić rano jeszcze jeden test

dziewczyn robilam pink express, ale spokojnie wyszla taka blada kreska ,ze ja ja ledwo widze, wiec na zdjeciu nie wyjdzie, nie jestem w ciazy na bank, cycki nic nie zjedrnialy, tylko ten uporczywy plodny sluz, nie nakrecam sie, bo gdybym byla, to by byl cud nad cudy zwazywszy, ze owulki w tm miesiacu na bank nie mialam, a moj m ma no wiecie co w gaciach na razie dla ozdoby,nie chce mi sie w to wierzyc, zrobie rano jeszcze test.

rozmontowalam ten test i cholera nic juz tam nie widze, wiec dupa

reklama
zrob jeszcze jeden test rano bo ja wieze ze jestes w ciazy :tak:a cycki nie zawsze nie musza robic sie jedrne...kazda ciaza jest inna wiec to zadny wyznacznik

Do góry