reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczyny, die i anabelko kochane jestescie dziekuje za takie cudowne wsparcie, ja odebralam wyniki badan i morfologia ok, tarczyca i watroba ok, jutro do gina ode, bo zrobilam dzisiaj test marki pink express i wyszla druga kreska ale bardzo blada a mysle, ze jak bym byla w ciazy to juz by byla krzyczaca, wiec cos z hormonami zenskimi mi sie poknocilo, nawet wolalabym miec ta @ bo w tym miesiacu mialam duzo stresow i sie nie oszczedzalam, tak wiec boje sie zeb dzidzi sie nie urodzila z 5 nozkami np (twu twu) ale tak calkiem powaznie marze o @.

die gdzies na necie przeczytalam takie stwierdzenie: "w czasie ciazy test owulacyjny jest zawsze pozytywny, ale pozytywny test owulacyjny po owulacji nie zawsze oznacza ciazy"

ale zgłupiałam albo faktycznie nie zrozumiałam tego :-D
w czasie ciąży test owuacyjny = ciąża
test owulacyjny po owulacji nie oznacza ciąży,przecież jedno drugiemu zaprzecza :-) nie czytaj takich głupot,bo to tak jakby testem ciążowym wykrywać owulację ;-)

a u mnie spadek i skok :-)

reklama
Smerfiku test owulacyjny nadal negatywny :-(
Sluz mam przezroczysty rozciagliwy ale nie biore go pod uwage bo to moga byc zolniezyki heh
No nic bede patrzec na tempke... Moze mam cykl bezowulacyjny??
dzis 16 dc.. no nic czekam dalej :-)

akuku czekaj cierpliwie tak jak na swojego czekałas :) i nie baw sie żolnierzykami niech one sobie tam siedza w srodku :)

Kiedy ja dostane okres ludzie... chce okres bo czekam na ten kolejny cykl jak na zbawienie... a dluzy mi sie niesamowicie....

Smerfiku test owulacyjny nadal negatywny :-(
Sluz mam przezroczysty rozciagliwy ale nie biore go pod uwage bo to moga byc zolniezyki heh
No nic bede patrzec na tempke... Moze mam cykl bezowulacyjny??
dzis 16 dc.. no nic czekam dalej :-)

napiszę Ci małą ciekawostkę,ale może już to zaobserwowałaś u siebie,ja nie opisuję śluzu na dwa dni po stosunku bo jest "płodny" ale wiesz co zaobserwowałam...że nasienie jest białawe,a gdy wylatują ze mnie resztki nasienia to jest prawie bezbarwne nasienie,mój się ostatnio śmiał i powiedział,że wyssałam to co najlepsze a reszta na zewnątrz :-)

boszzzzzzzzzz jak ja sie dzis nalatalam .....mam dosyc...rosolu nagotowalam, na drugie bedzie pizza na podwojnym ciescie....
jeszcze nie mialam kiedy zrobic testu...a siku co mi sie nie chce...

Anabelko Ty wysysaczu Ty- wyssałas męża do cna!!!

Akku- ja tez mam dalje negatywne tetsy...moze nam sie razem pozytyw pojawi a potem na koniec cyklu znowu pozytyw:D

Smerku czekam czekam a zolnierzykami sie nie bawie, maka dobe na produkcje I staranka codziennie :-) moze ten jeden jedyny przetrwa haha

Anabelko no ja mam calkowicie przezroczyte dzisiaj wiec moze to sluz ale nie opisuje.
Kreska na tescie juz trszoke viemniejsza ale jeszcze nie rowna kontrolnej, ale moze jutro :-)

Dzisiaj spotkalam kolezanke ta co w ciazy jest I mi powjedziala w zeszlym tyg. I mowi do mnie nie martw sie Tobie tez sie wkoncu uda... No I mi sie lzy w oczach zebraly... No kompletnie bez kontroli, mam nadzieje ze nie zauwazyla... Ahh glupio mi, piwiedzialam ze sie ciesze jej szczesciem I pogratulowalam.

Idziemy obiadek jesc.

dziewczyny juz nie wiem co myslec....popierdzielilo mi sie we łbie od tych pomiarow, testow obliczen sluzow ;/

bylam w klopie- sluz wodnisty, szyjka srednia is erdnio wysoko jak na moj gust a test??? 2 wczesniejsze dni- test wychodzil mi negatywny ale druga kreska byla w miare widoczna a dzis? dzis jest ledwo ledwo widoczna ;/ sluz wodnisty krzyczy ze sie zaczely dni plodne...ale ten tes? dlaczemu wczesniej byly bardzj widoczne te kreski a teraz jest salbiutka?? WTF?????????????????? bosz kiedy ja te owulke bede miec? ja juz sie pogubilam:(

reklama
boszzzzzzzzzz jak ja sie dzis nalatalam .....mam dosyc...rosolu nagotowalam, na drugie bedzie pizza na podwojnym ciescie....
jeszcze nie mialam kiedy zrobic testu...a siku co mi sie nie chce...

Anabelko Ty wysysaczu Ty- wyssałas męża do cna!!!

Akku- ja tez mam dalje negatywne tetsy...moze nam sie razem pozytyw pojawi a potem na koniec cyklu znowu pozytyw:D

a ten wodnisty co oznaczyłaś na ovu ? u mnie akurat wodnisty to płodny bo rozrzedzony więc nie lepki i nie zatyka tak szyjki jak lepki i gęsty
:-)

A te cyce mnie bolą jak w ciąży,tylko dwa razy mnie tak cycole bolały i to było w ciąży,ale zobaczycie bo my jesteśmy tak poplątane i pokręcone że u mnie nic z tego nei wyjdzie bo byłoby to za super...pierwszy pełny cykl starań (poprzedni był od dni płodny dopiero obserwowany) tak jak kiedyś pierwszy raz mierzyłam temperaturę i się udało hehe :-D dlatego teraz mi się wydaje że to będzie mało prawdopodobne,można by zakłady robić ,no i plemniory by musiały przeżyć jakieś 3 dni :-)

Ostatnia edycja:
Do góry