die_perle
Fanka BB :)
ja wczoraj zrobilam test ovu- wedlug instrukcji wyszedl negatywny bo testowa byla ciemniejsza od owulacyjnej....ale mnie cos zaczyna bolec macica- nie ze lewy jajnik czy prawy...tylko jakby tak twardniala sobie...sama nie wiem jakie to uczucie...cos jak wzdecie...sluzu - narazie lepkiego mam coraz wiecej- zaczely mnie atakowac syfy ;/ ... bede teraz jechac na testach zeby nie przegapic- ale tak czy siak- postanowilismy w tym tygodniu - i nastepnym- jechac z koksem i serduszkowac kiedy tylko sie da
....
Wiecie co Wam powiem...po 7 miesiacach staran dopadl mnie w-k-u-r-w! ....nie jestem załamana, smutna, czy przygnebiona- tylko realnie w-ku-wi-on-a! ze bezsilnosci, z niemocy, ze sie nieudaol do tej pory, ze ja nie mam nic do gadania w tej kwestii, ze nie jest tak jak ja chce! w głowie mam same bluzgi kiedy mysle o tym wszytkim! dookola wszyscy w ciazy....a ja czytam ksiazki jak zajsc w ciaze, diete plodnosci, wkladam sobie termometr w pipe...by to szlak! taka bylam podjarana kiedy podjelismy dezyje o dzidziusiu- cieszylam sie ze pierwszy raz bede przezywac okres STARAN sie o dziecko, ze to takie fajne bedzie- cos nowego dla mnie
a teraz jestem wsciekla i wclae nie uwazam ze to fajne! starania...pffff kto to wogole wymyslil! wrrrrrrrrrrrrrr

Wiecie co Wam powiem...po 7 miesiacach staran dopadl mnie w-k-u-r-w! ....nie jestem załamana, smutna, czy przygnebiona- tylko realnie w-ku-wi-on-a! ze bezsilnosci, z niemocy, ze sie nieudaol do tej pory, ze ja nie mam nic do gadania w tej kwestii, ze nie jest tak jak ja chce! w głowie mam same bluzgi kiedy mysle o tym wszytkim! dookola wszyscy w ciazy....a ja czytam ksiazki jak zajsc w ciaze, diete plodnosci, wkladam sobie termometr w pipe...by to szlak! taka bylam podjarana kiedy podjelismy dezyje o dzidziusiu- cieszylam sie ze pierwszy raz bede przezywac okres STARAN sie o dziecko, ze to takie fajne bedzie- cos nowego dla mnie

Ostatnia edycja: