reklama
Akuku
Fanka BB :)
NO ZAZNACZYLAM...a sluz jest jak woda, przezroczysty, nielepki poprosty mam mokro w gaciach...a męża nie ma wpoblizu wiec to napewno nie z podniecenia..w lusterko tez nie zerkalam- wiec podjaranie odpada...
Hahha jestes rewelacyjan a ostatnie zdanie najlepsze haha
No ja tez mam lipe z tymi testami w tym cyklu no nic staram sie codziennoe moze wkoncu jakis sie wepchnie :-)
pam_x_pam
Smerfiku tak bylam juz raz w ciazy.
Kasoku gdzie jestes???
Kurcze dzis miala pierwszy wyklad z nowym profesorem i czulam sie jakbym byla w otoczeniu gwiazdy. Skromny gosciu ale z nazwiska cos kojazylam go skads i jak opowiadal o swojej pracy to zaskoczylam o co chodzi
Moj nowy profesor razem z dwojka wspolrpacowynikow wynalazl lek ktory uzywaja w Irlandii i Angli do leczenia raka trzustki.... normlanie poczulam sie jakby stala przedemna jakas gwiazda
moglam mu zdjecie zrobic hehe.... dla mnie to cos wielkiego byc uczonym przez kogos z takim osiagnieciem. A ze mowi bardzo ciekawie i wydaje sie byc mily i nie zakochany w sobie to napewno nie opuszcze zadnego z jego wykladow
Kasoku gdzie jestes???
Kurcze dzis miala pierwszy wyklad z nowym profesorem i czulam sie jakbym byla w otoczeniu gwiazdy. Skromny gosciu ale z nazwiska cos kojazylam go skads i jak opowiadal o swojej pracy to zaskoczylam o co chodzi

anabelka
Akuku- olac testy i to wszytsko trza sie bzykolic na potegę!!!!
bo ja zauwazylam ze ja tutaj mierze, spreawdzam tetsuje...az mi bzykolenie z głowy wylecialo..i w tym miesiacu sie tylko raz bzykolilam;/ bez sensu![]()
tak jak niektór które sie bzykają codziennie a potem plusiki na końcu wykresu
anabelka
jeju co z tym forum,ani edytować ani buźki nie działają
ostatnio przeglądałam wykresy i jeszcze jedno jest dla mnie dziwne,jeśli komuś wychodzi pozytywny test ciążowy rozumiem można powtózyć np.betę i zobaczyć czy jest przyrost ale jak ktos robi 12 testów sikanych na przemian z betą to już dla mnie jest śmeiszne
ostatnio przeglądałam wykresy i jeszcze jedno jest dla mnie dziwne,jeśli komuś wychodzi pozytywny test ciążowy rozumiem można powtózyć np.betę i zobaczyć czy jest przyrost ale jak ktos robi 12 testów sikanych na przemian z betą to już dla mnie jest śmeiszne
die_perle
tez to zauwazylam..ale moze tak robią dziewczyny ktore maja kilka utraconych ciaz za soa? sprawedzaja czy dalej sa w ciazy czy beta przyrasta....kurcze nie obraźta sie tylko na mnie ale ja mysle ze MY STARACZKI jestesmy lekko ześwirzone....jedne bardziej drugie mniej..ale jednak...ech...
anabelka
tez to zauwazylam..ale moze tak robią dziewczyny ktore maja kilka utraconych ciaz za soa? sprawedzaja czy dalej sa w ciazy czy beta przyrasta....kurcze nie obraźta sie tylko na mnie ale ja mysle ze MY STARACZKI jestesmy lekko ześwirzone....jedne bardziej drugie mniej..ale jednak...ech...
hehe no coś Ty

reklama
die_perle
Wszystkie ejstemy zeswirowane- wkladamy se termometry tu i tam. rozciagamy sluz miecy palcami..badamy szyike macicy. liczymy dni....ale to wszytko jest usprawiedliwoene!!!!!! MAŁY CUD KTORY PRZYJDZIE NA SWIAT Z TYCH NASZYCH SWIROWAN USPRAWIEDLIWA WSZYTKO!!!