reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

NO ZAZNACZYLAM...a sluz jest jak woda, przezroczysty, nielepki poprosty mam mokro w gaciach...a męża nie ma wpoblizu wiec to napewno nie z podniecenia..w lusterko tez nie zerkalam- wiec podjaranie odpada...

reklama
NO ZAZNACZYLAM...a sluz jest jak woda, przezroczysty, nielepki poprosty mam mokro w gaciach...a męża nie ma wpoblizu wiec to napewno nie z podniecenia..w lusterko tez nie zerkalam- wiec podjaranie odpada...

Hahha jestes rewelacyjan a ostatnie zdanie najlepsze haha

No ja tez mam lipe z tymi testami w tym cyklu no nic staram sie codziennoe moze wkoncu jakis sie wepchnie :-)

Akuku- olac testy i to wszytsko trza sie bzykolic na potegę!!!!
bo ja zauwazylam ze ja tutaj mierze, spreawdzam tetsuje...az mi bzykolenie z głowy wylecialo..i w tym miesiacu sie tylko raz bzykolilam;/ bez sensu :(

Smerfiku tak bylam juz raz w ciazy.

Kasoku gdzie jestes???

Kurcze dzis miala pierwszy wyklad z nowym profesorem i czulam sie jakbym byla w otoczeniu gwiazdy. Skromny gosciu ale z nazwiska cos kojazylam go skads i jak opowiadal o swojej pracy to zaskoczylam o co chodzi
laugh.gif
Moj nowy profesor razem z dwojka wspolrpacowynikow wynalazl lek ktory uzywaja w Irlandii i Angli do leczenia raka trzustki.... normlanie poczulam sie jakby stala przedemna jakas gwiazda
laugh.gif
moglam mu zdjecie zrobic hehe.... dla mnie to cos wielkiego byc uczonym przez kogos z takim osiagnieciem. A ze mowi bardzo ciekawie i wydaje sie byc mily i nie zakochany w sobie to napewno nie opuszcze zadnego z jego wykladow
laugh.gif

jeju co z tym forum,ani edytować ani buźki nie działają

ostatnio przeglądałam wykresy i jeszcze jedno jest dla mnie dziwne,jeśli komuś wychodzi pozytywny test ciążowy rozumiem można powtózyć np.betę i zobaczyć czy jest przyrost ale jak ktos robi 12 testów sikanych na przemian z betą to już dla mnie jest śmeiszne

tez to zauwazylam..ale moze tak robią dziewczyny ktore maja kilka utraconych ciaz za soa? sprawedzaja czy dalej sa w ciazy czy beta przyrasta....kurcze nie obraźta sie tylko na mnie ale ja mysle ze MY STARACZKI jestesmy lekko ześwirzone....jedne bardziej drugie mniej..ale jednak...ech...

tez to zauwazylam..ale moze tak robią dziewczyny ktore maja kilka utraconych ciaz za soa? sprawedzaja czy dalej sa w ciazy czy beta przyrasta....kurcze nie obraźta sie tylko na mnie ale ja mysle ze MY STARACZKI jestesmy lekko ześwirzone....jedne bardziej drugie mniej..ale jednak...ech...

hehe no coś Ty :-D tylko troszkę,można zrobić test po tygodniu 2 ale by codziennie,przecież jak sie poroni to przez kilka dni jeszcze testy będą wychodzić pozytywnie...ale i też znalazłam wyres gdzie kobita miałam 9 dniowe plamienie i twierdziła że jest ok :-) ta akurat z 12 testami miała 2 podejście tzn 2 cykl starań :-)

anabelko ja naleze do tych osob co robily testy co drugi dzien, i kazdego dnia tak samo sie cieszylam i oberwowalam jak z dnia na dzien kreseczka jest coraz mocniejsza...wiec naleze do calkiem zeswirowanych....

reklama
Wszystkie ejstemy zeswirowane- wkladamy se termometry tu i tam. rozciagamy sluz miecy palcami..badamy szyike macicy. liczymy dni....ale to wszytko jest usprawiedliwoene!!!!!! MAŁY CUD KTORY PRZYJDZIE NA SWIAT Z TYCH NASZYCH SWIROWAN USPRAWIEDLIWA WSZYTKO!!!:D

Do góry