reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ahh mnie tak sieknal bol okresowy, ze sie zwijam z bolu, juz wzielam nurofen:baffled:
bleeeee

ide sie zawinac pod kolderke

ahh.. jak ja tu z wami wytrzymam, przy tych waszych staraniach i owulacjach:-p a ja nic...ehhhh

:-D:-D ale sie usmialam z tej ciazy:-D nie zwrocilam uwagi tez....

Pam polecam cwiczenia miesni Kegla ja tez po ciazy od 6 tyg odrazu zaczelam i powiem ci jak mialam problem z sexem tak odrazu sie poprawilo juz po miesiacu efekt byl...:sorry2:

dzieki dziewczyny juz coraz lepiej jest najwazniejsze ze moge sie wkoncu wykichac i smarkac:no: bo jak stoi w nosie to mnie nerwy biora...

Dzieko mi juz spi ale u nas wiec ja sie exportuje do niego do pokoju ....:sorry2:

Miloego Wieczorku

Edyta tez sie usmialam z tej ciazy...
A co do mnoe I szykowan to kurr. Nie wiem.czy zdaze haha

Wysprzatalam juz, zakupy zrobilam I wlasnie rolade z lososiem robie, a musze jeszcze do wanny wskoczyc :-)
Podloge umylam wilgotnymi sciereczkami na kolanach tylkl salon I przedpokoj bo nie mam sily jzu dzisiaj.

Mialam chleb zrobic ale nie robie dzis zrobie jutro..
Pozmienialam dzis wszystki posciele, normalnie nie mam sily, biodra mnie bola I co ja dzis w nocy ??
Chyba se wezme tramal to sie nacpam I bedzie zabawnie hehe:p

Tilli no to bk z tego romka haha

Pam ja nie mam tych problemow no chyba ze chce mibsie baardzo siku I jestem chora I kaszle itd... Ale zadko juz nawet zapimnialam

Dobra ide ta rolade skonczyc, potem materac nadmucham I do wanny.

Juz wyladowalo beda za 3 godziny aaa

witam dziewczyny,
akuku sliczne chlopaki
kochane ja juz wymiekam, napiszcie mi prosze ile jest tego sluzu przezroczystego ciagnacego przed @ tzn ile dni, bo ja kazdego dnia czuje sie fatalnie sluzu mam duzo a @ nie ma , dzisiaj moj 32 dc, doszedl bol glowy, nie mowiac o placzu, juz z byle powodu rycze, a moj m chyba sie wyprowadzi, wymieka na maxa przy mnie, we wtorek ide do ginekologa.

Kasoku!!!!!! boze
przestan kobieto:szok:
co to znaczy 'wyprowadzi sie' i 'wymieka przy mnie'
malzenstwo jest 'na dobre i na zle'

ok. masz problemy, sama pisalas ze masz nerwice lekowa wiec nie rozumiem czego on 'wymieka':baffled:

u mnie zaczlo sie 6 dni przed @ w tym cyklu - w sensie ten sluz

idz, idz do ginekologa

ja nie dosc ze zalana ogromna iloscia:baffled: to jestem przeziebiona:eek:
zyc nie umierac:-p

zycze milego dnia!!!

Emalio - no i razem dostalysmy @ bardzo mi przykro, ze nie wyszlo :*

reklama
Dzien dobry dziewczynki- ale żeście naskrobały- staralam się wszytko nadorbic- mam nadzieje ze nic mi nieucieklo..

Pam sliczny kociaczek....ale ja jestem nieobiektywna bo:
pip.jpgpip2.jpgpip3.jpgpip4.jpgpip5.jpg przedstawiam królową naszej rodziny PIPKĘ :)

co do nietrzymania moczu-u mnie nie wystąpił ten problem w ogole- ale tak jak dziewczyny mówiły- mysle że duzo dały ćwiczenia mięśni kegla- robie je od baaaaaaaaaaardzo dawna zanim byłam jeszcze w ciąży- gdyż ponieważ bo- WYGIMNASTYKOWANA PSIOSZKA ŁATWIEJ I INTENSYWNIEJ OSIĄGA ORGAZM:p

Akuku chłopkai są bezbłędne- fotki cudne- świetne są takie pamiątkki- ale powiem Ci kochana że masz silne geny- obaj to skóra zdjęta z Ciebie- chyba że mąż tez podobny:) oczy piękniaste!!!!!

Tili tylko nas nie opuszczaj nawet jesli wstrzymasz sie ze starankami!!! MASZ ZAKAZ!

Lori- trzymam mocno kciuki za Fasolinka- niech rośnie i się rozwija! to był i jest TWOJ cykl koniec kropka!

Kasoku- KOCHANA TY PRZESTAN TUTAJ TAKIE CZARNOWIDZTWO UPRAWIAC- PRZECZYTAJ STO RAZY CO NAPISALA TILI!!!! zacznij od wizyty u ginka- niech cos zrobi z tymi rozszalanymi hormonami bo wplywaja i na swere medyczna i psychiczna u Ciebie a tak byc nie moze! a mąż jest od tego zeby Cie wspierac i nigdzie sie niewybiera!

Do góry