reklama

Pam polecam cwiczenia miesni Kegla ja tez po ciazy od 6 tyg odrazu zaczelam i powiem ci jak mialam problem z sexem tak odrazu sie poprawilo juz po miesiacu efekt byl...

dzieki dziewczyny juz coraz lepiej jest najwazniejsze ze moge sie wkoncu wykichac i smarkac

Dzieko mi juz spi ale u nas wiec ja sie exportuje do niego do pokoju ....

Miloego Wieczorku
Akuku
Fanka BB :)
Edyta tez sie usmialam z tej ciazy...
A co do mnoe I szykowan to kurr. Nie wiem.czy zdaze haha
Wysprzatalam juz, zakupy zrobilam I wlasnie rolade z lososiem robie, a musze jeszcze do wanny wskoczyc :-)
Podloge umylam wilgotnymi sciereczkami na kolanach tylkl salon I przedpokoj bo nie mam sily jzu dzisiaj.
Mialam chleb zrobic ale nie robie dzis zrobie jutro..
Pozmienialam dzis wszystki posciele, normalnie nie mam sily, biodra mnie bola I co ja dzis w nocy ??
Chyba se wezme tramal to sie nacpam I bedzie zabawnie hehe
Tilli no to bk z tego romka haha
Pam ja nie mam tych problemow no chyba ze chce mibsie baardzo siku I jestem chora I kaszle itd... Ale zadko juz nawet zapimnialam
Dobra ide ta rolade skonczyc, potem materac nadmucham I do wanny.
Juz wyladowalo beda za 3 godziny aaa
A co do mnoe I szykowan to kurr. Nie wiem.czy zdaze haha
Wysprzatalam juz, zakupy zrobilam I wlasnie rolade z lososiem robie, a musze jeszcze do wanny wskoczyc :-)
Podloge umylam wilgotnymi sciereczkami na kolanach tylkl salon I przedpokoj bo nie mam sily jzu dzisiaj.
Mialam chleb zrobic ale nie robie dzis zrobie jutro..
Pozmienialam dzis wszystki posciele, normalnie nie mam sily, biodra mnie bola I co ja dzis w nocy ??
Chyba se wezme tramal to sie nacpam I bedzie zabawnie hehe
Tilli no to bk z tego romka haha
Pam ja nie mam tych problemow no chyba ze chce mibsie baardzo siku I jestem chora I kaszle itd... Ale zadko juz nawet zapimnialam
Dobra ide ta rolade skonczyc, potem materac nadmucham I do wanny.
Juz wyladowalo beda za 3 godziny aaa
emalia82
No i rozkręca się .Ehhhhh trza sie w garść wziąć i przebadać chyba.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was.
witam dziewczyny,
akuku sliczne chlopaki
kochane ja juz wymiekam, napiszcie mi prosze ile jest tego sluzu przezroczystego ciagnacego przed @ tzn ile dni, bo ja kazdego dnia czuje sie fatalnie sluzu mam duzo a @ nie ma , dzisiaj moj 32 dc, doszedl bol glowy, nie mowiac o placzu, juz z byle powodu rycze, a moj m chyba sie wyprowadzi, wymieka na maxa przy mnie, we wtorek ide do ginekologa.
akuku sliczne chlopaki
kochane ja juz wymiekam, napiszcie mi prosze ile jest tego sluzu przezroczystego ciagnacego przed @ tzn ile dni, bo ja kazdego dnia czuje sie fatalnie sluzu mam duzo a @ nie ma , dzisiaj moj 32 dc, doszedl bol glowy, nie mowiac o placzu, juz z byle powodu rycze, a moj m chyba sie wyprowadzi, wymieka na maxa przy mnie, we wtorek ide do ginekologa.
Kasoku!!!!!! boze
przestan kobieto
co to znaczy 'wyprowadzi sie' i 'wymieka przy mnie'
malzenstwo jest 'na dobre i na zle'
ok. masz problemy, sama pisalas ze masz nerwice lekowa wiec nie rozumiem czego on 'wymieka'
u mnie zaczlo sie 6 dni przed @ w tym cyklu - w sensie ten sluz
idz, idz do ginekologa
ja nie dosc ze zalana ogromna iloscia
to jestem przeziebiona
zyc nie umierac
zycze milego dnia!!!
Emalio - no i razem dostalysmy @ bardzo mi przykro, ze nie wyszlo :*
przestan kobieto

co to znaczy 'wyprowadzi sie' i 'wymieka przy mnie'
malzenstwo jest 'na dobre i na zle'
ok. masz problemy, sama pisalas ze masz nerwice lekowa wiec nie rozumiem czego on 'wymieka'

u mnie zaczlo sie 6 dni przed @ w tym cyklu - w sensie ten sluz
idz, idz do ginekologa
ja nie dosc ze zalana ogromna iloscia

zyc nie umierac

zycze milego dnia!!!
Emalio - no i razem dostalysmy @ bardzo mi przykro, ze nie wyszlo :*
reklama
die_perle
Dzien dobry dziewczynki- ale żeście naskrobały- staralam się wszytko nadorbic- mam nadzieje ze nic mi nieucieklo..
Pam sliczny kociaczek....ale ja jestem nieobiektywna bo:

przedstawiam królową naszej rodziny PIPKĘ 
co do nietrzymania moczu-u mnie nie wystąpił ten problem w ogole- ale tak jak dziewczyny mówiły- mysle że duzo dały ćwiczenia mięśni kegla- robie je od baaaaaaaaaaardzo dawna zanim byłam jeszcze w ciąży- gdyż ponieważ bo- WYGIMNASTYKOWANA PSIOSZKA ŁATWIEJ I INTENSYWNIEJ OSIĄGA ORGAZM
Akuku chłopkai są bezbłędne- fotki cudne- świetne są takie pamiątkki- ale powiem Ci kochana że masz silne geny- obaj to skóra zdjęta z Ciebie- chyba że mąż tez podobny
oczy piękniaste!!!!!
Tili tylko nas nie opuszczaj nawet jesli wstrzymasz sie ze starankami!!! MASZ ZAKAZ!
Lori- trzymam mocno kciuki za Fasolinka- niech rośnie i się rozwija! to był i jest TWOJ cykl koniec kropka!
Kasoku- KOCHANA TY PRZESTAN TUTAJ TAKIE CZARNOWIDZTWO UPRAWIAC- PRZECZYTAJ STO RAZY CO NAPISALA TILI!!!! zacznij od wizyty u ginka- niech cos zrobi z tymi rozszalanymi hormonami bo wplywaja i na swere medyczna i psychiczna u Ciebie a tak byc nie moze! a mąż jest od tego zeby Cie wspierac i nigdzie sie niewybiera!
Pam sliczny kociaczek....ale ja jestem nieobiektywna bo:

co do nietrzymania moczu-u mnie nie wystąpił ten problem w ogole- ale tak jak dziewczyny mówiły- mysle że duzo dały ćwiczenia mięśni kegla- robie je od baaaaaaaaaaardzo dawna zanim byłam jeszcze w ciąży- gdyż ponieważ bo- WYGIMNASTYKOWANA PSIOSZKA ŁATWIEJ I INTENSYWNIEJ OSIĄGA ORGAZM
Akuku chłopkai są bezbłędne- fotki cudne- świetne są takie pamiątkki- ale powiem Ci kochana że masz silne geny- obaj to skóra zdjęta z Ciebie- chyba że mąż tez podobny
Tili tylko nas nie opuszczaj nawet jesli wstrzymasz sie ze starankami!!! MASZ ZAKAZ!
Lori- trzymam mocno kciuki za Fasolinka- niech rośnie i się rozwija! to był i jest TWOJ cykl koniec kropka!
Kasoku- KOCHANA TY PRZESTAN TUTAJ TAKIE CZARNOWIDZTWO UPRAWIAC- PRZECZYTAJ STO RAZY CO NAPISALA TILI!!!! zacznij od wizyty u ginka- niech cos zrobi z tymi rozszalanymi hormonami bo wplywaja i na swere medyczna i psychiczna u Ciebie a tak byc nie moze! a mąż jest od tego zeby Cie wspierac i nigdzie sie niewybiera!