reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli super ze sie tyle.skrocil :-)

A mi sie chyba jednak owu zbliza, przed.chwila zrobilam test owu I chociaz cien kreski :-) bo o 13 nic nie bylo, wczoraj o tej porze tez nie. Licze na to ze owu bedzie max.za 3-4 dni.

Jade do sklepu.. Ehh

reklama
Akuku to super hehhe :-D

tili super ze sie skrocil :tak:

a ja mam pytanie do dziewczyn ktore maja juz dzieci.... czy macie po ciazy/porodzie problemy z nietrzymaniem moczu? :sorry2: np kiedy macie lekko pelny pecherz i my smianiu sie lub kichnieciu?

Nie nadazam za wami;)

Pam ja na codzien nie mam tego problemu ale wlasnie ostatnio jak jestem chora troche przetrzymalam bo mi sie kluski gotowaly wkoncu kichnelam i sie posikalam:( wstyd ale sama nie wiem co sie stalo...

Wogole czuje pelny brzuszek od 5 dni?

Ale super torciki my zwykle klasyczne torciki jemy..

Mnie nadal chorobsko trzyma... Wrrr juz mam dosc kataru!!!!

Pam ja mialam na poczatku po ciazy z Olivcia jak zabralam sie za chudniecie to skakac na skakance nie moglam:-D ale potem zaczelam cwiczyc miesnie kegla i teraz po 2 dzieci jest ok:tak:

Akuku - super, owu bedzie na czas:tak:

Kamilko - zdrowka

Kamilko mowi sie że katar leczony czy tez nie trwa 7 dni,takze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.

U nas wieczorkiem mial padac snieg,ale jak narazie ciaza,moze pozniej zacznie padać.

Tili to chyba musze tez pocwiczyc bo mi sie czasem zdaza wlasnie :sorry2: od porodu tak mam , czasem bardziej czasem lepiej a jak mam chory pecherz to juz wogole :sorry2:

reklama
hehehe:rofl2::rofl2::-D LOL
spoko, nie tlumacz sie:-p fajnie wyszlo:-)
a mi z telefonu czasem takie cuda wychodza..
pisalam do meza ostatnio i zamiast imienia Tomek mi wyszlo Romeo:szok::szok::szok:
i tak wyslalam
dobrze, ze moj mezus nie podejrzliwy tylko zrozumial blad hehehe

Do góry