reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

no ja wyprawiam urodziny Olivci i Piotruli razem - chyba ostatni rok;-)
bo on 2 lutego a ona 28 lutego:-D
w kids play beda mieli
po 10 gosci na jubilata i tyle:-D
dzieciaki wyszalane a mi odpada gotowanie:-p bo tam maja snacki, cieple danie i deser lodowy

reklama
Emalia ja rano mierze tempke i nie wchodze na swoj wykres od razu bo pozniej juz bym nie usnela hehe.
Wiec zapisuej tylko w kalendarzu owulacyjnym na telefonie.

Tilli no ja sie zdziwilam ze tak powiedzial, ale tez mi sie smutno zrobilo ze jemu smutno. Tez chcieliby byc w polsce.
A ogolnie to Alex ma bardzo bogate slownictwo. I czasami mnie zachwyca.
np. ostatnio co jakis czas mowi zdania ze slowem "niby" i tak smiesznie mi dzis wytlumaczyl.co to znaczy i w sumie trafil tylko on to tak smiesznie uzywa, slowo niby stawia na koncu.
Np. mialem ubrac buty niby... A tlumaczy to tak : ze powinien ubrac buty a ich nie ubral a powinien hehe...

Wczoraj znowu mnie poprosil o siostrzyczke heh.

A dzis stwierdzil ze jak nie mam siusiaka to noe moge sikac hehehe

W przedszkolu puszczaja dzieciom scooby doo... I moje dziecko zaczelo sie bac :-( boi sie isc do toalety, w przedszkolu sie posikal, bo jak powiedzial boi sie ze woda z toalety wyjdzie jak bedzie spuszczal wode, w domu tez nie chce sam chodzic :-( .
A jak poprosilam pania by Alex nie ogladal bajek to.powiedziala ze dzieci maja free time i robia to na co maja ochote... wiec poprosilam by puszczali ladne bajki. Kubusia puchatka czy tompka,stacyjkowo itd. ale oni maja tak : tom i jerry, scoby doo i piotrusia pana...
I alex teraz mowi ze duchy istnieja, ze ludzie maja maski na twarzach i sa zli itd.
Zapytam sie o ktorej wlaczaja bajki i najwyzej skroce pobyt w w przedszkolu.
Bo alex ostatnio bardzo mocno uderzyl Victora mostem tak jak tom uderze jerrego tylko ze jerry sie otrzesie i bignie dalej a victor placze...
Ja nie wiem przeciez tu nie o to chodzi by dziecko ogladalo bajki, a one 3 pily kawke... Ehh
Ja rozumiem che to ruuje jak nie to maluje jak nie to buduje klocki, bawi sie w sklep itd..ale bajki?? I ja mam za demoralizacje placic?? No sorki ale Alex mi sie nie dosc ze boi, to sika w majtki ze strachu no to chyba nie jest ok.

To i ja juz sie zamotalam z tymi temperaturami hehe

Wczoraj zapomnialam Vikiemu pieluche ubrac na noc a dzis juz sam powiedzial ze nie chce pieluchy :-)

Tilli no ja raczej 2 tysiakow tez bym nie wydala haha
A co do drogi to wlasnie u nas spoko dzieci jada bez marudzenia :-) my mamy male telewizorki i jak sie nudza to wlaczam bajeczke :-)
I to bylo uzywane tylko jak jechalismy dluzej bo pozniej juz nie :-)
A oni kochani sa, jabko czy kabanosa i jedziemy hehe

Sasiedzi soe dra na klatce :/:/ nie lubi takich krzykow, boje sie..eh

A ja test owu mam tak negatywny ze nawet cienia kreski nie ma.. Czyzby bezowulacyjny cykl ?
Ehhh

Jakos.gowniarze wlaczyli alarm I teraz straz musi orzyjechac go wylaczyc a juz 15 minut dudni...

Ostatnia edycja:
Akuku- to faktycznie nie zaciekawie w tym przedszkolu. Idą na łatwizne puszczając dzieciom bajki. Janek ogląda, ale na nicj junior, albo disney junior. Bajki bez przemocy, wręcz edukacyjne i widze ,że dużo umie, a gadać zaczął przez nie......
I nie gadaj ,że masz cykl bez owu, bo twoja owu wie co robi- czeka na mężą :-D

k u r w a przyjechala straz ale jak to w szkocji kazdy jest od czego innego o oni nie moga wylaczyc alarmu musi przyechac kto z counsilu... No I moze to trwac do poltorej godziny ah...
Bo gowbiarze zbili szybke ...

Emalia no mowilam babce ze jest tyle ladnych bajek edukacyjnych...chyba im sama zawioze na plytach :/:/
moi tez na niclodeone I nick junior a jak byli mlodsi to baby tv.
Tak w tych bajkach licza szukaja, ucza sie krztaltow... A czego sie dziecko nauczy z scooby doo?? Ja sie balam tzn. Mialam taki niezdrowy dreszczyk emocji jak oni uciekali a mialam z 7 lat a Alex.jest taki delikatny.. Ehh
I wlasnie od kiedy w przedszkolu oglada sie bajki? Ehh

Ktos wlasnie przyjechal I cos tam pika ale juz nie alarm...

No wlasnie u Alexa juz agresja do Victora no I sie boi... Nie wiem moze inne dzieci ogladaja w domach ale moje nie I nie chce zeby ogladali tymbardziej w przedszkolu..

reklama
No chyba przedszkole od nauki jest. Pamietam jak Ola chodziła. Bajka to było wielkie wydarzenie. Bardzo rzadko puszczali. Ale za to duzo prac przynosiła. I do dzisiaj jej zostało. Non stop cos tworzy.

Do góry