reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ale fanie bylo
wybylismy na gorki na country side :-D:-D dzieciaki zjezdzaly na sankach a bylam dumna bo same zjezdzaly z takich sporych gorek:-D

no i zeby stalo sie zadosc zakupilam sobie butle winiacza i dzisiejszy wieczor moj:-D:-D:-D

nie mozna co prawda przy braniu leku (tzn jest napisane to co na nurofenie:-p) ale dzisiaj sobie jedna tabletke odpuszcze:zawstydzona/y: wezme rano:-p

Anabelko :-) super zdjecia, fajne sa takie bable:-D

Edytko - no ja wakacji nie planuje bo nie wiem co sie bedzie dzialo, ja tak najbardziej to 2 miesiace na przod planuje:-D dalej sie nie da bo u nas to jak w kalejdoskopie;-)

Pam - kotka wow:) ja mam koty, w sumie pol-koty bo kastraty:-p

Akuku - ah zawsze tak jest, ze czym my mamy wiekszego nerwa i nic sie nie chce to dzieci bardziej daja w kosc:tak: ale juz jutro wroci J. , no w sumie pojutrze;-)

reklama
Tili no u mnie tez sie wszystko szybko zmienia ,my planujemy a i tak lipa wychodzi :-p

Napiszcie mi prosze ile godzin musze przespać bez wstawania aby zmierzenie tempki było wiarygodne ?

Edytka 3 godz. chyba
My bylismy na objazdowce europy 2 razy :-) , zawsze docelowo do polski. Tzn. raz najpierw do pl na 2 dni u tesciow 2 dni w zakopanym a potem juz jechane lazurowe wybrzeze itd, co noc gdzie indziej i ten wyjazd byl jak Alex mial 2 latka a Viki 5 miesiecy.
A ostatni w ostatnie wakacje pojechalismy do barcelony , cannes , monaco (pieknie tam) i do roznych innych miast ale juz nie pamietam bym musiala spojrzec. A naklepsze ze jechalismy na plaze ale to juz ktorys dzien i sie spalilam okropnie (bo przeciez slonca nie widze i sie chcialam nalykac ) no i miejsc parkingowych nie bylo wiec zadzwonilam do polski i pytam ile stopni, bylo ok. 20 a my mielismy prawie 40... Klima nan sie zepsola i mowie jedziemy do polski hehe, takze ciesze sie ze jezdzimy autem :-) spalismy w aucie bo mamy duze 7 osobowe. I w tym roku tez mamy zamiar jechac :-)

Mam nadzieje ze umeczeni beda droga :p albo powiem prosto z.mostu "kochanie choc do lozka bo mi sie dni plodne koncza"haha. Kolezanka bedzie.sie smiala tylko nie wiem jak mama hehe

Tilli moj Alex chcialby isc.na sanki a u nas sniegu nie ma :-( wczoraj troszke.spadlk ale to nawet trawy nie zakrylo.

Akuku my tez do Barcelony chcemy jechac bo niedaleko mam znajoma na lazurowym wybrzeżu tez ,tylko musze sie z nimi dogadać co do terminu ,ale Paryż tez bym chciała odwiedzić haha tyle tego jest że nie wiem czy do pl dotrzemy :zawstydzona/y:

Co do godzin snu tez słyszałam że 3 godz ak wole sie upewnić :tak:

Wróciłam od babci `:-)
Anabelka- synuś śliczny.:tak:
Tili- i jak tam, rozkręca sie coś czy cisza? U mnie nic, szyjka póki co zamknięta a tempka ciągle 37. Byle do jutra :-) Już powoli wyluzowuje.
Edytka- zgadza się , trzy godzinki.

Emalio a masz jakies przeczucie ,odczucia itd?

Ja jestem po @ a chwilami odczuwam jajniki i brzuch mnie pobolewa .

reklama
Edytko no my nawet nie planowalismy gdzie jedziemy :-)
Tzn. wiesz bylismy w trasie i na prome zdecydowalismy w ktora strone. Oczyiscie lazurowe wybrzeze :-) i tak patrzelismy na mape :-)
Jam moj wroci to go wypytam gdzie my bylismy dokladnie bo mam dziure w glowie... Zla jestem ze nie zapisalam :-(
No nie wazne w kazdym razie rano sie budzilismy i decydowalismy gdzie jedziemy itd
Ile pieknych widokow, jak nie bylo duzej roznicy czasowej to jezdzilismy drozkami bocznymi bo na autostradach nic nie widac.
Plaza w barcelonie brzydka :-( brudna, podpaski fujj
Za to w cannes super :-)
Dzieciom sie podobalo ze codziennie na innej plazy.
W sumie smiesznie ze spedzalismy cale dnie na roznych plazach przeciez moznabylo na jednej ale my wieczorkamk chodzilismy po tych miastach :-) , no i jak wstawalismy o 7 rano bo nie dalo sie spac , juz nawet nie chodzi o temp. tylko takie.slonce po oczach dawalo ze zal bylo spac :-) no i jechalismy max 3 godz. potem plaza a potem na miasto.
Alex do mnie ze chcialby pojechac na wakacje :-)

A dzis powiedzial szkoda ze nie.jestemy w polsce... A po chwili mam nadzieje ze tacie i babci nic sie nie stanie...martwie sie ze oni zgina... Zapytalam go.czemu tak mysli a on ze sie martwi. No w szoku jestem.

Do góry