reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

pam sliczny kocurek, tez mialam czarnucha.

tili i znowu mam lzy w oczach, juz sama nie wiem czego oczekuje, nie wiem nawet czego oczekuje od siebie, musze to przeczekac az wszystko u mnie wroci do normy, bo mam pms juz tydzien, wkur mnie bierze, bo moglby juz okres przyjsc i bym troszke zluzowala, a tu nic.

reklama
Kasoku alez ja cie baaaaardzo bardzo dobrze rozumiem
w zeszlym cyklu czekalam 18 dni na @ i juz myslalam ze depresja mnie pozre!!!
chodzilam, plakalam, krzyczalam,brzuch bolal, mdlosci mialam, hormony uderzaly o dach domu:baffled:

w tym cyklu jest juz lepiej:tak: choc nawet dzisiaj przez chwile trafil mnie ten smutek, ze sie nie udalo:zawstydzona/y:
bo gdzies tam ta nadzieja sie tlila:tak:

czekanie na @ jest najgorsze...

Z ta kupa to nie bylo tak zle tak jakby jednym palcem wycieral hehe

Tilli Alex tez wola :-( ale on jeszcze nie siega zeby sie wytrzec, no w koncu sie naucza bo bedzie im glupio wolac hehe.
O tyle dobrze ze zalatwia sie do toalety bo wlasnie albo gdzies wyzucil, wylal obok albo wdepnol hehe

Edyta hehe smiesznie z tymi dziecmi :-)

Victor dzis przy dwoch przewrotkach przegryzl sobie warge raz na dole raz na goze i ma opuchniete :-( biedny. Ledwo obiad zjadl... I taki placzliwy jest caly dzien...
Na spacerze plakal jak wracalismy, chyba sie nie wyspal i.wlasnie lezy na kanapie i chyba zasnie... A za 3 godziny do lozek...ale jak ma mi skrzeczec to niech sie przespi z pol godzinki...ale oczywiscie Alex caly czas gada.i halasuje... Ehh
Juz stresa dzis dostalam znowu jakiegos :-(
Jeszcze mialam posprzatac dokladniej ale nie chce mi sie :-(
Ide cos zjesc bo jeszcze dzis nic nie jadlam ...

Kasoku powiem Ci ze ja tak w ostatnim cyklu mialam ze juz sama nie wiedzialam o co mi chodzi... Ehh

No i Viki usnal. Ahh

Pam super kotek :-)

wrzuciłam na 28dni bo lepiej mi się tam pisze:

cykl bezowulacyjny,tam gdzie jest "N" jest notatka:ból brzucha,napięcie lub bóle jajników bo to mi dokuczało...od dziwnego skoku który jest ledwo widoczny no ale skoczyło o 2 kreski miałam ciągłe bóle jajnika,brzucha,czułam napięcie,od tego skoku nie miałam jak zwykle 13 dni wyższych temperatur i okres a w dniu kiedy powinnam mieć okres przestał mnie boleć brzuch jak na okres a zaczął dopiero po spadku temperatury po kolejnym dziwnym i wg mnie sztucznym skoku a potem spadku...Szyjka też konkretnie twarda nie była,była ciągle średnio miękka lub ciut twarda,śluz też szalał bo z rana często miałam wodnisty a w ciągu dnia np.lepki...

a tu jest obecny owulacyjny
szyjka wyraźnie zrobiła się twarda i wraz z wzrostem temperatury śluz robi się coraz bardziej gęsty i lepki,jajnik umilkł od 24dc,za to doszła nerwowość

Ostatnia edycja:
i jeszcze foteczki :-)

Jeszcze jedno jak moja klucha miała 6 dni
Jak ja się cieszę że był uparty i nie współpracował przy porodzie i miałam cesarkę bo chyba by mnie rozerwało na pół :-D

Co robi facet gdy zostawia mu się pod opieką dziecko ? :-)

Uśmiech warty wszystkiego :-)

Pierwsza próba samodzielnego chodzenia (miał jakieś 8 mcy)

Z kotem znajomej która wyjechała na wakacje :-)

przystojniak

a co robi dziecko gdy autobus stoi w korku ?

No to co że to piasek ! aniołka też można zrobić

Ostatnia edycja:
Pam jaki fikusny ten twoj milusinski :-)

Tili my w tym roku planujemy do polski dotrzec ( po 5 latach ) może sie uda :-D no i chcielibysmy po 2 dni zostać we Francji i Hiszpani ale czy nam sie uda ,to nie wiem :-p

Akuku więc juz jutro bedzie wielkie powitanie męża ??? :-p

Anabelko cudny twoj syneczek :-)

Edytka tak jutro tzn. ob bedzie kolo polnocy w domku hehe ale ze znajomymi wiec najpierw.musze gosci uspac haha :p

Anabelka no sliczny Twoj synalek :-)

reklama
Do góry