reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

u mnie też czasami pojawiał się śluz ciągnący przed okresem...w dni najbardziej płodne mam zazwyczaj wodnisty śluz więc ciagnący nie uznawałam za płodny pod koniec cyklu,a krwawienie miesiączkowe to przecież śluz pofarbiony krwią i to ten ciągnący się śluz.

Ja dzisiaj coś za dużo ciężarnych widziałam,w piekarni 3 stały i co druga z brzuchem :-D jakaś masakra :happy: wszędzie brzuchate...
U mnie dzisiaj temperatura znowu wzrosła :-) więc pięknie mi ten progesteron działa :-D potem Wam wrzucę 2 wykresy-jeden bezowulacyjny a drugi obecny i zobaczycie różnice w temperaturach w takich cyklach :-)

reklama
Hej. U mnie tempka w dół. Teraz jest wyższa ale to i tak nie ma znaczenia. Na okres sie nie czuje, szyjka zamknięta, ale...Patrzyłam na wykresy na ovuriend i dziewczyny też miały spadki a mimo wszystko zaszły. Już zaczynam łapać doła. Jutro będzie wszystko wiadomo. Oczywiście test zwykły paskowy neg.
Trzymam kciuki za Was.
Akuku- to jutro kochana dopadaj męza :tak:
Tili- a u ciebie się zapowiada na @?
Edzia- ja już żyg....śniegiem. Nie lubie zimy. Bawcie sie dobrze.

Czesc dziewczyny :-D
ja sie dzis obvudzilam i jakiegos plamienia dostalam :eek: nie wiem o co biega.... zobaczymy czy sie rozkreci czy zaniknie... dziwne...

Spiaca strasznie jestem, glowa mnioe boli.... sniegu jak nie bylo nie ma :-(

Anabelko - supee, ze tak do gory poszla!!!

Emailio - no wszystko na to wskazuje, wczorajszy test neg, temperatura w dol, sluz sie pojawil, szyjka otwiera:tak: nie ma mozliwosci by bylo inaczej
dzisiaj 15dpo ostatnio mialam 17/18dpo wiec chyba taka moja natura dlugich faz lutealnych
ale za to cykl mi sie skrocil o 2 tygodnie wiec fajnie:-D

Pam - a moze czas na @ ?

Emalia no zamierzam gwalcic m kilka dniz codziennie... I powiem wam zd jak w tym miechu nke wyjdzie to robie sobie kilka miesiecy przerwy. Tzn. Od myslenia od czytania, mierzyc tempki tez nie bede...poprostu odpuszcze (tylko nie wiem czy potrafie??)to jiz nalog.:-(

Tempka Co spadla :-( bardzo mi przykto, choc sama widzialam ze testy pozytywne mimo ze spadki byly, ale nie chce Cie nastawiac.

Chyba najlepiej odpuscic ja codziennie mysle.. Ale wczesniej nie myslalam tylko tez slabo sie staralam...
No Obaczymy mam nadzieje ze tym razem sie uda..
A jak nie to koniec zaczne myslec o czyms innym :-) zabiore sie za siebie schudne bede sie zdrowo odzywiac, moze poszukam sobie lepszej pracy albo do collegu pojde... No zobacze:-)

Anabelko ja ciezarne widze slysze o nic I mam dosc. Bo kol. Ktora zaszla to jej sie zachcialo bo ja sie staram..ona w ciazy a ja ?? No moze teraz sie uda :-) mam nadzieje juz tyle witamin biore tego wszystkiego.
No nic jak sie nie uda to mowie schudne pierwsze co a pozniej zobaczymy, moze mi sie odechce dziecka jak bede mysle ze znowu przytyje itd...

hej dziewczyny ja mam 2 dzien lenia :-p no po prostu nic mi sie nie chce leze pod kolderka i sie grzeje :-D, popatrzalam za okno snieg pada :wściekła/y: i juz w ogole mi sie odechcialo wszystkiego - dzis mialam przytulanka z kibelkiem rano hahahhahh:eek: massakra!

domi - sliczny brzuszek- :)))!!
anabelka- ale mi wlasnie ochoty narobilas na cos dobrego z piekarni a tutaj bedzie z tym ciezko .. ehh... za mna lody chodza juz od dawna kiedy domi powiedziala ze je:-D chyba dzisiaj juz sie przelamie i zjem chociaz ciutke bo nie wytrzymam hahha:szok::-D:tak:

Miciurka ja wczoraj sie ograniczylam do czynnosci obowiazkowych hehe
A tak to.przelezalam.ogladalam magde.m a dzieci sie bawily.i ogladaly bajki. Dzis.od rana ogladaja bo ja musze.posprzatac I tak siedze I sie zabrac nie moge. Ale zaraz wezme dzieci na spacer a posprzatam jak wroce :-)

reklama
Hej dziewczyny

Zagladalam od 10 i weny brak normalnie jestesmy z mezem tak zasmarkani ze tragedia:confused2: i wydawalo sie ze synek mial taki niepozorny katrarek:-D
Maz to ledwie mowi a ja nie moge ani sie wysmarkac ani powietrza zlapac...

Co do lenia ja mam podobnego.. dawno nie mialam takiego bajzlu:baffled:

Do góry