hej,
anabelko, to podstawa, ze jak sie zagrzybilam, zapodalam mojemu i do ustnie i smarowal sobie kilka dni.
miciurko i domi no no sliczne brzuszki
a u mnie, wieczorem w wc zauwazylam sluz plodny, ciagnacy sie jak bialko jajka,

nie wiem czy z trego, ze zobaczylam sluz zaczely mnie jajniki bolec, ale przeciez nie moze byc owulacji bez wczesniejszej miesiaczki? nie wiem wykoncze sie z tym na bank. jutro zrobie test owu.
pam nawet mnie nie strasz, ja mialam prze trzy lata mirene wlozona, ale mamolinka zaciazyla po mirenie, (tak zrozumialam), wiec oby to nie byla prawda, ze po spiralce mozna nie zajsc, albo jest trudno zajsc, ehhh

Kasoku - sluz rozciagliwy pojawia sie tez przed@ jest to zwyczajny spadek progesteronu
ja tak mam na 5/4 dni przed i jest go coraz wiecej i wiecej
co do anty i zajscia w ciaze ja tam chyba zaczynam wierzyc, ze wszystko zalezy od kobiety i tyle

niektore biora i zachodza od razu, niektore nie biora i staraja sie latami
chyba nie ma reguly
Krowko - pieknie napisane i sie zgadzam, w sumie nie chce nawet myslec, ze juz nie bede mogla sie starac o dziecko bo mam neuralgie (choc przyznam pare razy mi mysl do glowy wpadla)
ja tez odpadam teraz w staraniach

nie wiem na ile, spytam sie lekarza we wtorek, jesli powie ze pare miesiecy to chce zaczac znowu starania po wakacjach

przez ten czas sie podlecze, dowitaminizuje, poobserwuje itd,
pewnie wszystkie do tego czasu juz bedziecie brzuchate hehe

Karola:-( ja tez bralam 8 lat tabletki i mialam pozniej ogromne problemy (1.5 roku staran) ale glownie dlatego ze cykle mi sie rozregulowaly byly bardzo dlugie i choc owulacja wystepowala ja nawet nie wiedzialam nic o testach owulacyjnych czy sluzie i staralam sie jak ten cielak kolo 15dc kiedy owulacja byla po 30 dniach

a ja wtedy juz glupia myslalam ze te wszystkie objawy okoloowulacyjne to objawy ciazowe i robilam milion testow zamiast sie bzykac

ty obserwujesz dokladnie swoje cialo i uwierz mi trafisz w odpowiedni dzien i zaraz zaciazysz
aaaaaaaaa i wlasnie co do pobudzenia jajnikow to ja wam powiem jak zaszlam w ciaze z Piotrula hehe
okres znowu co 50 dni, czy 70 a ja stwierdzilam ze zaczne sie zabezpieczac i wzielam krazek nuva ring
wyjelam go po 10 dniach (bo sie bardzo zle czulam) dostalam @ i walsnie w tym cyklu zaszlam w ciaze,
wiec moze faktycznie cos tam pobudza jajniki