reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Edyta- no oczywiście, że bym wolała gumki. Jednak też patrzę na te moje "leniwe" jajniki i mam nadzieję, że jak skończę brać to ustrojstwo to zaskoczę od razu! Wykluczam rozwalenie cyklu!!!!
krowkabordo
Edyta- to nie ja tak myślę, tylko lekarz. Ja to chcę tylko mega owulacje z pękniętym pęcholem i dwoma kreskami na teście!
. A do tej pory to średnia z moją owu, raz jest raz jej nie ma i nie ma...

karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
nie chcę Was martwić ale jakim cudem tabsy mają pobudzić jajniki do działania jak podczas brania tabsów jajniki NIE PRACUJĄ? 
przecież właśnie o to w tym chodzi, żeby uśpić jajniki, żeby nie było owulacji i możliwości zajścia w ciążę...
moje miały 8 letni urlop i teraz odwalają cyrki....

przecież właśnie o to w tym chodzi, żeby uśpić jajniki, żeby nie było owulacji i możliwości zajścia w ciążę...
moje miały 8 letni urlop i teraz odwalają cyrki....

karola1986-21
nie wiem jak to jest w innych przypadkach, ale w moim to był 100% mit, że łatwo się zachodzi po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych.
szczerze to żałuję bardzo, że przez tyle lat brałam tabletki, no ale cóż człowiek młody był, bał się wpadki a tabletki były najwygodniejszym sposobem by tego uniknąć. Tylko nie przewidziałam, że takie długoletnie branie może się na mnie poniekąd zemścić.
szczerze to żałuję bardzo, że przez tyle lat brałam tabletki, no ale cóż człowiek młody był, bał się wpadki a tabletki były najwygodniejszym sposobem by tego uniknąć. Tylko nie przewidziałam, że takie długoletnie branie może się na mnie poniekąd zemścić.

krowkabordo
Karola- masz rację. Ja nie potrafię przekazać co dokładnie lekarz miał na myśli. Biorę to paskudztwo bo muszę. Po tym szczepieniu to wolałabym się obyć bez ciązy przez jakiś czas. Może lekarzowi chodziło o to, że czasem kobiety po odstawieniu tabletek anty w pierwszym cyklu zachodzą w ciążę. Ja się na tym nie znam
. No właśnie 8 lat a 3 miesiące to moze być różnica. Ale kto wie jak to będzie. Się zobaczy.

Ostatnia edycja:
reklama
karola1986-21
no to "super" by było gdyby to była prawda, ja brałam 8 lat czyli świetlana przyszłość przede mną.... 
ech, mam dziś wisielczy humor, wszystko mnie wkurza...
:-(

ech, mam dziś wisielczy humor, wszystko mnie wkurza...
:-(