reklama
anabelka
Fanka BB :)
Anabelko- patrze na Twoj wykres i mi sie wydaje ze Ty mialas owulke 21 dc- czyli 13 stycznia....
też mi się tak wydaje,musiałam skrócić cykl na ovu by nie był już 60 dniowy i dni przypuszczalnej owulacji mi się pojawiły w 22,23,24dc ale faze wyższysz zaznaczył wydaje mi się że źle,mam problem z oceną tego cyklu bo był spadek -miewam przed skokiem (skoki mam po owulacji) ale zatrzymała mi się temperatura na 2 dni na poziomie temperatury podstawowej i nie wiem...jestem rozdrażniona od 3 dni więc mam fazę lutealną,progesteron daje popalić bo wszystko mnie drażni
Ostatnia edycja:
anabelka
Kasoku podczytując Cie proponuje iść jak najpredzej na posiew bo moja kumpela straciła 4 ciążę mając 25 lat juz sie całkowicie poddała jak nasza gin posłała ją do innego lekarza ten ją dał na posiew i wyszło że ma jakiegos grzyba w pochwie który blokował owujacje i jajeczko by zapłodniało po miesiecznej kuracji zaszał od razu w ciąże. Dodam że nasza gin próbowała wszystkiego ale nie udało jej sie wykryć to że ma jakiegoś grzyba troszke dziwne ale jak każdy jest człowiekiem tylko i jakies błędy popełna ale wszystko dobrze sie skonczyło i ma jak ona to nazywa ADHD'dowca w domu hehehehe
wszystko zależy od laboratorium w którym jest wykonywany posiew,moi znajomi dali kupę dziecka na śląsku w laboratoriach 3 razy i nic,wysłali do warszawy i wyszedł grzyb
bezpłodność - bezpłodność objawy - bezpłodność leczenie - bezpłodność a niepłodność - bezpłodność u mężczyzn przyczyny - leczenie bezpłodności - Bezpłodność
Te grzyby które się rozwijają w pochwie to na ogół candida albicans i jest to niezłe cholerstwo,które nie dosyć że u małych dzieci mogą nawet spowodować zaburzenia rozwojowe to ciężko czasami się je tępi a co gorsze czasami ciężko wykryć.Znam ludzi którym w badaniach nie wyszło,po zastosowaniu leczenia antygrzybiczego+dieta problem u dziecka znikł !
Dobrze wychodzi grzyb z pochwy bo wtedy jest dziwny śluz...tym można się sugerować i w posiewie prawdopodobnie grzyb wyjdzie a przerost w jelicie nie wyjdzie-bo tak jak wiele lab robi wykrywa candidę i określa jako naturalną florę jelitową,no fakt jest tam bo tego grzyb ma każdy,ale wiele lab robi błąd bo jedynie je wykrywa że jest a ilosciowo nikt nie zapisuje wyniku bo po co...
I coś o selenie
http://www.faceci.com.pl/r_pro_selenium.html
ps.mieszkam niedaleko :-)
Ostatnia edycja:
Akuku
Hej lasencje
Die ale info zapodalas az sobie w zakladki ta strone dodam I jak mi sie teraz nie uda to bede szukac hehe
No I ztym wiesiolkiem jak mam brac ?? Tu pisze ze 6 kapsulek po.2 trzy razy dziennie a ja biore 2 na dzien bo tak jest na opakowaniu... Co radzieci ??
Zwiekszyc teraz przed owu ?? Bo sluzu.jeszcze nie kam a to juz 12 dc...
Die ale info zapodalas az sobie w zakladki ta strone dodam I jak mi sie teraz nie uda to bede szukac hehe
No I ztym wiesiolkiem jak mam brac ?? Tu pisze ze 6 kapsulek po.2 trzy razy dziennie a ja biore 2 na dzien bo tak jest na opakowaniu... Co radzieci ??
Zwiekszyc teraz przed owu ?? Bo sluzu.jeszcze nie kam a to juz 12 dc...
die_perle
Akuku ja bym nie zwiększała z prostej przyczyny- byc moze stęzenie zawartosc roztworu z wiesiolka jest rozny w roznych prepartach- byc moze tabletki sa inaczej skoncentrowane niz kapsulki itp...takze jesli na op. pisze zalecane dawkowanie- dotyczy sie tego konkretnego produktu- i ja bym sie go trzymala
pam_x_pam
Akuku ja tez bym nie zkwieszala... ja kiedys bralam leki na wzocnienie kosci (po zlamaniu) moja mam tez brala tylko innej firmy i ja mialam brac raz dziennie a ona dwa razy dziennie bo jej tabltka miala mniej skladnikow niz moja. Trzymam kciuki zeby owulka zawitala w niedziele i sie udalo
krowkabordo
Emalia, Tili, Anabelka, Kamilka- kciuki nadal zaciśnięte!
Akuku- ja to bym pałała się całym dla siebie łóżkiem w nocy! Ja przez mojego M i prawie każdej nocy Jaśka czuję sie jak śledź z wywieszonym tyłkiem poza wyrko
Die- dawaj jeszcze jakieś info!!!
Akuku- ja to bym pałała się całym dla siebie łóżkiem w nocy! Ja przez mojego M i prawie każdej nocy Jaśka czuję sie jak śledź z wywieszonym tyłkiem poza wyrko

Die- dawaj jeszcze jakieś info!!!
reklama
Akuku
Krowka bordo moi chlopcy spia juz w swoich lozkach rano do mnie przychodza I chociaz przez chwile moge sie do kogos przytulic hehe
Pam ja chce owulke jakos.w poniedzialek wtorek :-) co by plemniki mialy czas dotrzec hehe.
Nie zwieksza bo w jednej tqbletce jest 500 mg a ja biore dwie wiec.ok :-)
Pam ja chce owulke jakos.w poniedzialek wtorek :-) co by plemniki mialy czas dotrzec hehe.
Nie zwieksza bo w jednej tqbletce jest 500 mg a ja biore dwie wiec.ok :-)