reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Anabelko- patrze na Twoj wykres i mi sie wydaje ze Ty mialas owulke 21 dc- czyli 13 stycznia....

też mi się tak wydaje,musiałam skrócić cykl na ovu by nie był już 60 dniowy i dni przypuszczalnej owulacji mi się pojawiły w 22,23,24dc ale faze wyższysz zaznaczył wydaje mi się że źle,mam problem z oceną tego cyklu bo był spadek -miewam przed skokiem (skoki mam po owulacji) ale zatrzymała mi się temperatura na 2 dni na poziomie temperatury podstawowej i nie wiem...jestem rozdrażniona od 3 dni więc mam fazę lutealną,progesteron daje popalić bo wszystko mnie drażni

Ostatnia edycja:
Kasoku podczytując Cie proponuje iść jak najpredzej na posiew bo moja kumpela straciła 4 ciążę mając 25 lat juz sie całkowicie poddała jak nasza gin posłała ją do innego lekarza ten ją dał na posiew i wyszło że ma jakiegos grzyba w pochwie który blokował owujacje i jajeczko by zapłodniało po miesiecznej kuracji zaszał od razu w ciąże. Dodam że nasza gin próbowała wszystkiego ale nie udało jej sie wykryć to że ma jakiegoś grzyba troszke dziwne ale jak każdy jest człowiekiem tylko i jakies błędy popełna ale wszystko dobrze sie skonczyło i ma jak ona to nazywa ADHD'dowca w domu hehehehe

wszystko zależy od laboratorium w którym jest wykonywany posiew,moi znajomi dali kupę dziecka na śląsku w laboratoriach 3 razy i nic,wysłali do warszawy i wyszedł grzyb

bezpłodność - bezpłodność objawy - bezpłodność leczenie - bezpłodność a niepłodność - bezpłodność u mężczyzn przyczyny - leczenie bezpłodności - Bezpłodność

Te grzyby które się rozwijają w pochwie to na ogół candida albicans i jest to niezłe cholerstwo,które nie dosyć że u małych dzieci mogą nawet spowodować zaburzenia rozwojowe to ciężko czasami się je tępi a co gorsze czasami ciężko wykryć.Znam ludzi którym w badaniach nie wyszło,po zastosowaniu leczenia antygrzybiczego+dieta problem u dziecka znikł !
Dobrze wychodzi grzyb z pochwy bo wtedy jest dziwny śluz...tym można się sugerować i w posiewie prawdopodobnie grzyb wyjdzie a przerost w jelicie nie wyjdzie-bo tak jak wiele lab robi wykrywa candidę i określa jako naturalną florę jelitową,no fakt jest tam bo tego grzyb ma każdy,ale wiele lab robi błąd bo jedynie je wykrywa że jest a ilosciowo nikt nie zapisuje wyniku bo po co...

I coś o selenie
http://www.faceci.com.pl/r_pro_selenium.html

ps.mieszkam niedaleko :-)

Ostatnia edycja:
Ile informacji :-D bedzie co uzywac jak bede sie starac :-D

Dzieciaczki sliczne az sie lezke kreci w oku i sie chce takiego maluszka miec odrazu juz teraz heheh ;-)

Hej lasencje

Die ale info zapodalas az sobie w zakladki ta strone dodam I jak mi sie teraz nie uda to bede szukac hehe

No I ztym wiesiolkiem jak mam brac ?? Tu pisze ze 6 kapsulek po.2 trzy razy dziennie a ja biore 2 na dzien bo tak jest na opakowaniu... Co radzieci ??
Zwiekszyc teraz przed owu ?? Bo sluzu.jeszcze nie kam a to juz 12 dc...

Akuku ja bym nie zwiększała z prostej przyczyny- byc moze stęzenie zawartosc roztworu z wiesiolka jest rozny w roznych prepartach- byc moze tabletki sa inaczej skoncentrowane niz kapsulki itp...takze jesli na op. pisze zalecane dawkowanie- dotyczy sie tego konkretnego produktu- i ja bym sie go trzymala

Akuku ja tez bym nie zkwieszala... ja kiedys bralam leki na wzocnienie kosci (po zlamaniu) moja mam tez brala tylko innej firmy i ja mialam brac raz dziennie a ona dwa razy dziennie bo jej tabltka miala mniej skladnikow niz moja. Trzymam kciuki zeby owulka zawitala w niedziele i sie udalo

Emalia, Tili, Anabelka, Kamilka- kciuki nadal zaciśnięte!
Akuku- ja to bym pałała się całym dla siebie łóżkiem w nocy! Ja przez mojego M i prawie każdej nocy Jaśka czuję sie jak śledź z wywieszonym tyłkiem poza wyrko:crazy:
Die- dawaj jeszcze jakieś info!!!

reklama
Krowka bordo moi chlopcy spia juz w swoich lozkach rano do mnie przychodza I chociaz przez chwile moge sie do kogos przytulic hehe

Pam ja chce owulke jakos.w poniedzialek wtorek :-) co by plemniki mialy czas dotrzec hehe.

Nie zwieksza bo w jednej tqbletce jest 500 mg a ja biore dwie wiec.ok :-)

Do góry