reklama
die_perle
Fanka BB :)
Akuku ksiązka jest niemeicka napisana przez niemeicką Hebame- czyli wlasnie polożna- i jest naprawde bardzooooooo fajna, ale patzrylam tez na polskie strony i tez troche jest tych ksiazek- calkiem sporo ma angielskich autorow- wiec moze poszukaj, a przed chwila przyszedl kurier z drugą ksiązką....dieta na płodnosc- moj mąż ocipiał...musze mu powiedziec zeby mi nie kupowal ksiazek tylko ze mna kopulowal- tak bedzie najlepiej
anabelka
hej limonko tylko sek w tym, zed ja juz sie wyleczylam jeszcze podmywam sie tantum rosa, ale nie mam ani swedzenia ani uplawow, wiec jak mnie to cholerstwo znowu odwiedzi pierwsze co robie to wymaz i dam na posiew, teraz nie ma to sensu, bo leki tam jeszcze sa i wyszedlby niemiarodajny.
a u mnie brak @ cd ale juz plamie kawa z mlekiem, ale bardziej mleka, brzuch pobolewa lekko i krzyze, wiec pewnie dostane tylko kiedy???zalamka bo nie moge rozpoczac nowego cyklu, ponadto te klopoty z zajsciem w ciaze sa spowodowane zlym ( niestety) nasieniem mojego, ale jak w marcu wyjdzie lepiej u niego, a u mnie grzybica sie odnowi pojde sie przebadac.
Niech Twój też bierze leki na grzybicę jak się pojawi,bo zapewne coś mu przekazujesz a u niego nie koniecznie będą widoczne objawy.Ja miałam grzybicę jakieś 5-6 lat temu i oboje braliśmy tabletki,od tej pory mam spokój.Na szczęście,wtedy też zapalenie pęcherza mnie łapało...
Anabelko i tak masz dobrze bo czekasz tylko do 30- na to najważniejsze!!!! a ja...pomysmy- ovu sugeruje owulke ok-26-28 stycznia.... maz wylatuje mi 1 luteg- wiec lepiej zeby sie nie przesunela na dalsze dni....a potem czekanie do...12-17 lutego....
O KUWA WŁASNIE ZOBACZYŁAM ZE MOZE BY SIE TAK UDALO 14 LUTEGO NA WALENTYNKI TAKIEGO PREZENTA ZAPODAC!!! TO MUSI BYC TERAZ PO PROSTU MUSI!!!!!!!!
my zrobiliśmy synka dzień po walentynkach,mój miał urodziny...miałam neizłe rwania w piersi i kłucia w jajniku,nastepnego dnia na kacu robił synka :-) ja oczywiście trzeźwa bo na czas starań nie piłam w ogóle.
Oby się nie przesunęła,więc zero stresu,same przyjemności,wysypiaj się

hej dziewczyny - u mnie ostra sniezyca i nie mialam neta
- no jaja no jaja!!! juz by przestal ten c h o l e r n y snieg padac bo znow pol irlandii bedzie w zastoju
ja oczywiscie pod kolderka sobie siedzie i nawet nie wiedzialam ktora to juz godzina
,
dzis mialam ostrego filma w nocy ze az sie obudzilam i mnie moje kochanie musialo wytulac - bo sqmajcie snilo mi sie ze dzidzia mi 'wypadla' tak po prostu w sensie zarodek
i mialam histerie przez sen - dziwne bo nigdy takie cos mi sie nie wydarzylo
- to ten mnie uspokajal pogadalismy chwile pytal sie czy sie martwie itd. no w sumie glupi sen ale wydawal sie byc prawdziwy
- a to bylo o 6,40 i juz usnac nie dalo rady
wiec poszlam robic schaboszczaki - i od razu na sniadanie schabowe wcinalam hahhah
a teraz tak jak mowilam wysylam moj brzuchol
- wazylam sie dzis i mam 64,5 kg a przed zajsciem mialam 63kg

anabelko- moj plan to cykac fotke brzucha co tydzien
np w kazdy piatek i zobaczymy jak sie dzidzia bedzie wypychac 

dzis mialam ostrego filma w nocy ze az sie obudzilam i mnie moje kochanie musialo wytulac - bo sqmajcie snilo mi sie ze dzidzia mi 'wypadla' tak po prostu w sensie zarodek

a teraz tak jak mowilam wysylam moj brzuchol

anabelko- moj plan to cykac fotke brzucha co tydzien
anabelka
fajna kuleczka :-)
Akuku
Zlapalam dola.znowu :-(
Kol. Moja ktora ma cyke nieregulatne raz na dwa miechy albo dwa razy w ciagu miesiaca jest w ciazy :-) wczoraj test robila.
A najlepsze to ze wrocila na.poczatku stycznia.z.polski.i powiedziala ze w pl gin jej powiedzial ze bardzo ciezko bedzie jej zajsc w ciaze... Bardzo sie.ciesze ze jej sie udalo I ze krotko starala I kibicuje jej bardzo mocno.
Ale same rozumiecie ja.mam dosyc tego ze wszystkie znajome w ciaze zachodza a ja sie staram I nic :-(
mam nadzieje ze mi sie humorek poprawi...ehh
Kol. Moja ktora ma cyke nieregulatne raz na dwa miechy albo dwa razy w ciagu miesiaca jest w ciazy :-) wczoraj test robila.
A najlepsze to ze wrocila na.poczatku stycznia.z.polski.i powiedziala ze w pl gin jej powiedzial ze bardzo ciezko bedzie jej zajsc w ciaze... Bardzo sie.ciesze ze jej sie udalo I ze krotko starala I kibicuje jej bardzo mocno.
Ale same rozumiecie ja.mam dosyc tego ze wszystkie znajome w ciaze zachodza a ja sie staram I nic :-(
mam nadzieje ze mi sie humorek poprawi...ehh
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Miciurko sliczny brzusio ,u nas pustki na ulicach,wiekszosc sklepie zamknieta...normalnie paraliz
apropo schabowych,u mnie byly dzisiaj na obiad 
Domi ja wisze zdjecie Miciurki ,wiec napewno nie wykasowala ;-)
Akuku przyjdzie I czas na nas glowa do góry
Pam moze I u was niedlugo troche sniegu spadnie :-)
My bylismy drugi raz na dworku,ale zimno sie zrobilo wiec wrocilismy do domku .

Domi ja wisze zdjecie Miciurki ,wiec napewno nie wykasowala ;-)
Akuku przyjdzie I czas na nas glowa do góry

Pam moze I u was niedlugo troche sniegu spadnie :-)
My bylismy drugi raz na dworku,ale zimno sie zrobilo wiec wrocilismy do domku .
pam_x_pam
Miciurka fajny brzuszek
wyslij troche tego sniegu do Sligo co ? bo u nas to tylko deszcz pada a ja bym chciala snieg...
Di ja tez planowalam tak na walentynki testowac ale nie poszlo z planem bo muszcze czekac na ten implant i ta operacje wiec moze na wielkanoc
na moje urodziny heheh
Akuku nie martw sie... ja tez mam dola bo naokolo mnie co chwile jakas zachodzi mniej badz bardziej odpowiedzialan i szczesliwa z tego podowu a ja nawet nie moge sie pieprzonego implantu pozbyc

Di ja tez planowalam tak na walentynki testowac ale nie poszlo z planem bo muszcze czekac na ten implant i ta operacje wiec moze na wielkanoc

Akuku nie martw sie... ja tez mam dola bo naokolo mnie co chwile jakas zachodzi mniej badz bardziej odpowiedzialan i szczesliwa z tego podowu a ja nawet nie moge sie pieprzonego implantu pozbyc

reklama