reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hehehe
Emalia- we wtorek jak sie @ nie pojawi do tego czasu:tak:
nie chce wczesniej bo sie boje znowu tego -ze jak nic nie bedzie to znowu, ze a moze za wczesnie itd:sorry:

Miciurko - e tam , nawet jak ci sie przytyje to maz dietetyk zadba o to bys zrzucila:-D

kurcze, ale zimno sie zrobilo, ide zaraz wziac przysznic,

Tili- już tak do WC nie chodz bo jeszcze coś wychodzisz i po co?:eek::-p
Micurka- dawaj brzucha!
Emalia- to kiedy test?

A ja melduję, ze dziś po raz pierwszy mdłości nie miałam odkąd zażywam. Ufff co za ulga. NIe wiem czy to migdały dokonały takiego cudu czy też organizm zaczyna się dostosowywać. Do dnia wczorajszego nie byłam do życia... A dziś moj synio mnie o mało co z równowagi nie wyprowadził. Lepiej się poczułam to pomyślałam sobie, że pojdziemy na dłuższy spacer. A ten za kotkiem do kotka, po kotka na kotka. Trzy razy uszłam szamotając się z hrabią jakieś 300 metrów. Wyginka, mostki, orły i chód na kolankach zaliczony. BRRYYYYYY

Emalia kochana - jestem, jestem :-)
Ale czasu nie mam :-) caly dzien nawet kompa nie odpalam I czytam na tel. Ale znowu brak czasu odpisywac.
Wlasnie leze w lozku I ogladam magde m. I mam zamir sie szybciej zmulic :-)

Krowka bordo oj wiem jak to jest z dzieciaczkami. Moj Alex dzis bal sie do toalety pojsc ... Bo ogladal bajke kubusia pluchatka I hafalumpy I tam jakie glosy I on je slyszal w domh... Potem mowil.ze go ktos wtylek klepal w lozku hehe...

A victorek na echo byl bardzo.dzielny nawet sie nie poruszyl :-) wstydzil.sie ale byl naprawde bardzo grzeczny.
Jesli chodzi o wyniki badan to pekarz powiedzial zd mam sie nie martwic ale musi wyslac zdjecia do lekarza ktory da mi odpowiedz. Ale wg niego mowil.ze ok wiec tego sie trzymam.

Powiem wam ze jestem sama zmeczona ale bardziej zorganizowana :-) nie lubie nocy a tak to.daje.rade.

Zdjecia mam na dysku wiec bede.musiala poszperac, moze jutro? Jak dam rade :-)

Milych snow.:-)

hej,laptop padl, komputer okupowany przez meza a ja w wyrku z telefonu pisze hehe, oczy sie zamykaja wiec chcialabym juz powiedziec wam dobranoc i slodkich snow aha bede nadrabiac na maxa w srode bo caly dzien bede na moim starym stanowisku v(dziewczyna wziela urlopb) a sie wyczytam za wsze czasy hehe kurcze brakuje mi troszke tego...oi

Krówko ,mam na tyle że będę sobie codziennie sikac ( następne w drodze). Chyba że tempka spadnie to nie będzie sensu.
tili- słodkich snów :-*
Akuku- ale usmualam sie z małego. To ja już mojemu kubusia nie wówczas :-D. Jutro już piątek i zaraz mezus wróci.

Emalia no moj Alex jest bardzo.wrazliwy. Ale ogladal duzo bajek o wlasnie kontroluje by byly mile... Np. Odpadaja wszystkie wtorych sie bija jakies z duchami itd. A ja wiem.co w.przedszkolu puszczaja ??

Dobra ide spac.

reklama
Ja znowu.zasnac nie moge :-( jeden dzien sie w miare wyspalam.i znowu to samo ehh

Az mnie glowa boli a to jeszcze 3 noce przedemna :-( no I ta 4 tez bedzie.zarwana ale to akurat przezyje.:-) hehe
Przynajmniej nie bede sie obkrecac z boku na bok tylko.w.przod I tyl hehe :p

Do góry