Akuku
Fanka BB :)
hej dziewczynki 
Przyczytalam wszystko
a wiec tak co do brzuszkow ciazowych to
ja w pierwszej ciaze w 3 miesiacu wygladalam jakbym byla w 5-6 

za to przy drugiej ciazy poczatkowo schudlam jakies 8 kg (dzieki bogu bo jednak kilka kilo mi zostalo
i w ok. 4-5 miesiacu ciazy kiedy brzuszek byle leciusienko zaokraglony czulam sie super
wygladalam lepiej niz teraz 

w kazdym razie do porodu szlam z taka sama waga jak zachodzilam w ciaze...tzn. schudla 8 i przytylam 8
po porodzie zeszlo mi jeszcze kilka kg
ale jak tylko przestalam karmic tak zaczelam tyc...mysle ze hormony ;/;/
jak zaczelam brac castangusa teraz to najpierw mnie ywsypalo i wogle nie chcialo mi sie jesc, a teraz znowu wywala mnie na maxa... i moglabym jesc non stop i to albo slodkie albo slone na zmiane ;/;/
w kazdym razie dzisiaj wzdecia dostalam i jak sie w lustrze zobaczylam to pomyslalam ale fajny ciazowy brzuszek tyko szkoda ze tam dziecka nie ma hehe i to juz takiego sporego dziecka
zaraz tez powklejam jakies fotki moich kruszynek
Pam to super ze sie pogodziliscie i ze zrozumial
ide klasc dzieci zajrze pozniej
Przyczytalam wszystko
a wiec tak co do brzuszkow ciazowych to

za to przy drugiej ciazy poczatkowo schudlam jakies 8 kg (dzieki bogu bo jednak kilka kilo mi zostalo

w kazdym razie do porodu szlam z taka sama waga jak zachodzilam w ciaze...tzn. schudla 8 i przytylam 8
jak zaczelam brac castangusa teraz to najpierw mnie ywsypalo i wogle nie chcialo mi sie jesc, a teraz znowu wywala mnie na maxa... i moglabym jesc non stop i to albo slodkie albo slone na zmiane ;/;/
w kazdym razie dzisiaj wzdecia dostalam i jak sie w lustrze zobaczylam to pomyslalam ale fajny ciazowy brzuszek tyko szkoda ze tam dziecka nie ma hehe i to juz takiego sporego dziecka
zaraz tez powklejam jakies fotki moich kruszynek
Pam to super ze sie pogodziliscie i ze zrozumial
ide klasc dzieci zajrze pozniej