reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczynki :)
Przyczytalam wszystko :)

a wiec tak co do brzuszkow ciazowych to :) ja w pierwszej ciaze w 3 miesiacu wygladalam jakbym byla w 5-6 :szok::surprised:
za to przy drugiej ciazy poczatkowo schudlam jakies 8 kg (dzieki bogu bo jednak kilka kilo mi zostalo :) i w ok. 4-5 miesiacu ciazy kiedy brzuszek byle leciusienko zaokraglony czulam sie super :) wygladalam lepiej niz teraz :confused::dry:
w kazdym razie do porodu szlam z taka sama waga jak zachodzilam w ciaze...tzn. schudla 8 i przytylam 8 :) po porodzie zeszlo mi jeszcze kilka kg :) ale jak tylko przestalam karmic tak zaczelam tyc...mysle ze hormony ;/;/

jak zaczelam brac castangusa teraz to najpierw mnie ywsypalo i wogle nie chcialo mi sie jesc, a teraz znowu wywala mnie na maxa... i moglabym jesc non stop i to albo slodkie albo slone na zmiane ;/;/

w kazdym razie dzisiaj wzdecia dostalam i jak sie w lustrze zobaczylam to pomyslalam ale fajny ciazowy brzuszek tyko szkoda ze tam dziecka nie ma hehe i to juz takiego sporego dziecka :D

zaraz tez powklejam jakies fotki moich kruszynek :D

Pam to super ze sie pogodziliscie i ze zrozumial :)

ide klasc dzieci zajrze pozniej

reklama
Cześć dziewczyny :)

ale na fajne bąbelki trafiłam :tak::tak::tak::tak: słodziaki że hej i ja już tez się nie moge doczekac :-)

ja jestem po drzemce to wreszcie coś na oczy widze, ale muli bardzo :dry:

jutro rano mam wizyte u lekarza i bede miała USG pierwsze, ale pewnie jeszcze nic nie bedzie widać

ale mnie zaraz cos sieeeeeknieeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
45 min siedzialam i pisalam posta na laptopie io co??? zawiesil sie!!!!!!!!!!
w dusze kreta musialam go wylaczyc:wściekła/y::wściekła/y:
zeszlam na dol, wypchalam meza sprzed stacjonarnego i pisze jeszcze raz:sorry2:

Sliczne te Wasze slodziaki kochane!!:tak::tak: normalnie az lzy mi sie cisna do oczu jak pomysle, ze jesli ten cykl bedzie dla mnie nieudany to moze juz nigdy nie bede mogla sie starac:-:)-(
ale coz, zycie ma dla mnie jakis plan i sie temu poddam:tak:

Tiluchna a czemu juz nigdy ?? Nie patrz tak pesymistycznie. :-) chco ja mysle ze tampka jutro bedzie ladna wysoka u Ciebie hehe :-)

Tili- na dole okna tekstowego masz "Restore auto-saved content" i jak wciśniesz to powinno pokazać ci sie wszystko co ostatnio pisałas. Jak dla mnie to ty zafasolkowana jesteś i już :cool2:

Dziewczynki, wszystkie dzieciaczki śliczne bez wyjątku. Obyśmy wkrótce mogły znowu tulić takie małe bąbelki :)

Emailo - nie moge znalezc.. a jestem na innym komputerze wiec nawet nie zadziala (tamten padl, zawieszony:dry:)

Krowko - ehhh bo jesli stan mi sie pogorszy to leki bede musiala brac ciezsze to w ciaze absolutnie nie moge zajsc:no:
dobra, wylaczem ten pesymizm :-p

hehe, ale macie wiare fiu fiu:-D:-D:-D:-D

ja chodze co 15 minut patrzec czy juz sie @ pojawila

reklama
ale to ładnie ujełas :-) no ja też mam naturalnie płaski :-)
a jak długie cykle masz ?
ja w ciąży robiłam tyle na ile mi ciąża pozwalała ale skoro jesteś szczuplutka to hmm uważaj z tym co jesz :-) ja przytyłam 21,5 kg a mój klocek miał 4,200-oczywiście nie dało rady urodzić go naturalnie bo nie wstawiał się w kanał rodny :-) w kolejnej ciąży będę uważała na to co jem :-)

Anabelko - ja mialam problemy z cyklami regularnymi itd. wahania mialam od 28 do 45 dni czasem i dluzej , progesteron bralam przez dlugi czas, aco do wagi to ja sie nie martwie w sumie mi sie wydaje ze mam szerokie biodra i dalej waze nie duzo bo 63 kg przed ciaza na 180cm ale wlasnie zaraz wskocze na wage z ciekawosci zeby zobaczyc co i jak - ja dzis pozwolilam sobie na troche slodkiego i skonczylam z shakem czekoladowym u boku mniamm:-D ale ogolnie odzywiam sie zdrowo moj m jest sportowcem maniakiem plus dietetykiem wiec nie boj sie on mi nie da jesc nie zdrowo:-D buhahah

krowkabordo- ale ten twoj synus to przystojniacha jaaa.. oczyska ma wielkie !!!!!!! sliczny jest :)

Ostatnia edycja:
Do góry