anabelka
Fanka BB :)
Anabelko- ja nie wiem czy OwuFriend nie bazuje na poprzednich cyklach? Ja wcześniejsze miałas długie to ten też ci taki zrobił. Ja pierwszy cykl na tym zaznaczam.
Die- takie oszczędzanie chyba nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem.? Myśle ,że góra dwa trzy dni można się wstrzymać, ale nie więcej. Lepiej regularnie sie bzykać to jąderka będą na bieżąco wytwarzały zdrowe plemniczki
Tili, Lori, - gdzie wy?
to mój pierwszy wykres na tej stronie,wcześniej miałam na 28dni
hej dziewczyny, u mnie masakra okresu dalej nie ma, na przemian jest mi zimno i cieplo, rozdygotana w srodku, martwie sie, bo wczoraj zrobilam test o czulosci 10 miu i nic negatyw jak byk, a tu dupa, mdli mnie i placze non stop, az w pracy patrzyli podejrzanie, oczywiscie nakrecilam sie ta menopauza wczesna no i jak k u r w a m a c wywolac ten okres zeby w nowy j e b a n y cykl wejsc???mam dosc, czuje sie OHYDNIE.
pam jak masz za wysoki to zbija go, ja nawet nie moge badan hormonalnych zrobic, bo cykl sie z j ebal, a az sie boje ewentualnych wynikow, bo pewnie wszystko mam powyzej albo ponizej normy na to jak sie teraz czuje.
weź skończ o menopauzie mi tu gadać,bo to ja prędzej ja powinnam mieć,wydłuzają mi się cykle,bóle głowy,uderzenia gorąca czasami...ale moja mama rocznikowo ma już 53 lata i dopiero teraz ją ruszyło,a ja mam 26 więc nie boję się menopauzy bo wierzę że to jest uwarunkowane genetycznie,bo moja mama dostała pierwszą miesiączkę późno,moja siostra również no i ja dostałam późno (16lat) więc nie wydaje mi się że w menopauzę wejdę wcześniej niż one.Nie myśl tak bo w d u p ę Cie kopnę

U mnie wczoraj nic nie było