reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - szkoda że nie było wielkiego spektakularnego skoku bo wiadomo że fajnie byłoby to zobaczyć, ale skok był a to najważniejsze, jak cały czas w granicach wysokich temperatur więc nie ma sie czym martwić bo właściwie to o niczym nie świadczy ta tempka, a już na pewno o niczym złym. Trzeba dalej mierzyć i wtedy zobaczymy :tak:

ja uciekam robić obiadek, będę później ;-)

reklama
oficjalnie oswiadczam - wyrzucam wszystkie testy owu do smieci:wściekła/y::wściekła/y:
zrobilam jeszcze jeden, i nic, doslownie nic:no: tzn jest kreska ale niebo jasniejsza

wiec albo to byl jakis ostatni rzut LH albo nie wiem

skupiam sie na mierzeniu tempki
zadnego alkoholu, sen i mierzenie temperatury o tej samej godzinie
o! i tyle:-D

jestem dziwnym przypadkiem;-)

tyle mnie nie było a tu nic do nadrobienia, dziewczyny ociągacie się! :-p ... ledwo na dole listy wypatrzyłam wątek :eek:

kurde blade mnie tak muli że aż dzisiaj wreszcie zwymiotowałam jak obiad robiłam, trochę było lepiej, ale na godzinę a potem znowu mulenie, no masakra :baffled: ... mówię wam grypa idzie jak nic. Kot też coś kicha i smarka to moze mnie zaraził :-p

Ja odliczam dni do wyciagniecia implantu potem do @ (mysle ze najpozniej tydzien po wyciagnieciu przyjdzie) i do staranek... jakos to zleci bo teraz mam egzaminy to bede sie uczyc a mysle ze @ do tego 16stego przyjdzie i pojdzie kolo 20stego.... to owulka by tak wypadala na koniec miesiaca...

tyle mnie nie było a tu nic do nadrobienia, dziewczyny ociągacie się! :-p ... ledwo na dole listy wypatrzyłam wątek :eek:

kurde blade mnie tak muli że aż dzisiaj wreszcie zwymiotowałam jak obiad robiłam, trochę było lepiej, ale na godzinę a potem znowu mulenie, no masakra :baffled: ... mówię wam grypa idzie jak nic. Kot też coś kicha i smarka to moze mnie zaraził :-p

A moze juz cie objawy ciazowe lapia??
Kurcze jak wirus to nie dobrze... Mnie od rana glowa boli i tez mi nie dobrze ale nie az tak... Pewnie tez jakis wirus, dzieci katar maja tez... Hmm

na objawy to stanowczo za wcześnie ... masz jakiś sposób żeby zagonić starszaka di robienia zadań? Dzisiaj to juz byłam na skraju wyczerpania mojej cierpliwości.

no to witam w krainie mdlosci:baffled:
ja dzisiaj 2 razy odwiedziliam 'wielkie ucho'
tez chyba jakis wirus, albo zatrulam sie wczoraj czyms

Lori - mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie:tak:

Co do zadan - no coz.. u mnie dziala, albo odrobisz albo bedziesz siedziec w pokoju az nie skonczysz ...

Ja sie staram wszystko robic w zabawie. Np. sprzatanie mamy taka jakby wyliczanke.
Np. autko autko łubidididałtko tam i tu łubididu!!
Piłka piłka łubididiłka tam i tu łubididu!! I tak po kolei kazda rzecz
Raz działa a raz nie.
Jak nje slucha wymusza i juz jestem na skraju wytrzymalosci to mamy "karne krzeselko" na ktorym siedzi tyle minut ile ma lat czyli Alex siedzi ok 5 minut a Victor 3.
ostatnio caly czas machal jezykiem tak plul i tak w twarz, zwracalismy uwage ale nie dzialalo. Wiec dostal kare brak slodyczy do konca dnia. Na drugi dzien to samo znowu kara i przeszlo.
Staram sie dawac takie kary zebym tez ja nie cierpiala. Czyli np. nie daje kary zadnych bajek dzisiaj tylko wtedy obejrzysz tylko jedna bajke wieczorem.
Ogolnie to cierpliwosc i przede wszystkim konsekwentnosc :-)
Choc nie zawsze nam sie udaje ale staramy sie.

reklama
Moj starszak jeszcze jest za mal ty na zadania szkolne, wiec nie odrabiamy.ale piszemy sobie sami, i jak nie chce albo sie wyglupia to robie przerwe, a jak bedzie chodzil do szkoly to oostaram sie odrabiac z nim lekcje tak by nie robil tego na sile. On jest taki ze ma swoj swiat i wystarczy w niego wejsc :-) czasem ciezko...

Do góry