reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

a mozna miec dwie owulacje? kurcze gubie sie:zawstydzona/y:

Pewnie ze mozna,nawet ogladalam program gdzie dziewczyna spala z dwoma chlopakami,w odstepie kilku dni ...zaszla w ciaze blizniacza co sie pozniej okazalo jeden zrobil testy na dna i sie okazalo ze coreczka jest jego a chlopiec nie .Wtedy ona przyznala sie ze spala raz z jednym a raz z drugim :tak:

Edyta to raczej nie byly dwie owulacje tylko plemniki zenskie czkaly a te meskie doszly kilka dni pozniej, i tak doszly dwa plemniczki. Tez ogladalam tak program :-) no chyba ze to byla roznica wieksza niz 6 dni to wtedy racze druga owu.

reklama
Edyta to raczej nie byly dwie owulacje tylko plemniki zenskie czkaly a te meskie doszly kilka dni pozniej, i tak doszly dwa plemniczki. Tez ogladalam tak program :-) no chyba ze to byla roznica wieksza niz 6 dni to wtedy racze druga owu.

Lekarz wyjasnial ze musialo dojsc do 2 owulacji ale ja sie tam nie znam,pisze to co mowil ;-)

heheh
normalnie mam ochote stanac i walic glowa w sciane!!

pamietacie jak bylo w zeszlym cyklu?
kolo 20 dnia tez pisalam ze mam test owu pozytywny.. potem robilam z milion testow ciazowych a tu sie okazalo ze owu dopiero na 32 dzien..

moze ja mam teraz tak samo i mi testy wychodza na 10 dni przed owu:szok::szok:

dobrze, ze sypiam tylko z jednym facetem:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

Lekarz wyjasnial ze musialo dojsc do 2 owulacji ale ja sie tam nie znam,pisze to co mowil ;-)

Edyta a no mozliwe ja tez sie nie znam i powtarzam hehe.

Tiluchna - nie no bez przesady, po prostu rok siedzenia na forum starankowym swoje robi :sorry::sorry::sorry: ... kurcze neiw iem jakie masz testy, ja tez ich juz troche narobiłam w swoim czasie i co firma to troche inaczej działały, dla tego ja wielkiej wagi do nich nie przywiązuje, pokazywały mi również owu w cykl bez owulacji jak po poronieniach organizm jeszcze mi się regulował. Wtedy przestałam je robić bo stwierdziłam że są niewiarygodne, bardziej ufam temperaturze, ale robie ja systematycznie, jak tempka dalej jest w granicy niskich temperatur to owu nie było, kreska testowa była chyba nawet ciemniejsz ai grybsza od kontrolnej u Ciebie to moze dzisiaj masz owu,a lbo bedzie jutro. Pieron to wie. Dla tego najlepiej mierzyć temperature, ona najwięcej pokarze, nawet jeśli miałabym patrzeć w tym miesiącu na sluz to on też by mnei zmylił i juz wczesniej pzrestalabym się starac bo i śluzu mialam dużo i jajniki mega bolały a dopiero po wykresie widac że owu przesuneła mi się o dwa dni. Tiluchna miala to samo. Moim zdaniem albo iśc całkiem na żywioł i sie starac kiedy jest ochota i olac i testy i wykresy i może isę uda, a jak ktos chce namierzyć owu to stanowczo bardziej polecam wykres niż te testy.

Ja kiedys bylam duzym zwolnnikiem testów owu bo zawsze owu pokazywały , no bo owu miałam, ale jak pokazały owu kiedy jej nie miałam no to się wkurzyłam i już nie kupuje :rofl2:

Tili to mnie rozbawilas :-D:-D z tym jednym facetem :-D:-D

Ja na testach owu sie nie znam kiedys robilam to mi nie wychodzily,moze dlatego ze robilam o roznych porach :-pPowinnas sie cieszyc ze masz pozytywy,bo u mnie jak do tej pory wszystkie neg ;-)

Akuku a dlaczego temperatura Ci spadła o 3 kreski po testach pozytywnych ?

tiluchna ja słyszałam że mogą być 2 ale w krótkim odstępie czasu

Anablka to moj wykres
www.enpr.pl/4818

Testy owu wychodzili mi do 25 grudnia, a tempka spadla wcziraj, dzis sie lekko podniosla. Mam nadzieje ze jutro juz ladbie wzrosnje i tak zostanie :-)

wiesz co Edytko - nie wiem czy lepiej jak negatywy czy jak co chwile dziwne pozytywy:eek::-D

Lori - mysle, ze moze masz racje
zrobie jeszcze jeden test wieczorkiem i sie zobaczy
zostalo mi 8:tak:
ale juz nigdy wiecej nie kupie
bede mierzyc temperature

mysle ze teraz te 9 miesiecy dam sobie porzadny trening i skupie sie na obserwacji i pozniej pojdzie szybciej:tak:

my teraz sie przytulalismy bo ja mialam mega ochote.. normalnie jak rzadko:zawstydzona/y: i w ogole maz mi wczoraj powiedzial ze mi mega cyce urosly.. i prawda.. z 1.5 rozmiaru..
nie wiem czemu, myslicie ze od tych 'witaminek?
w ogole nie przytylam a piersi nagle mam z B/C na spore D:szok:

reklama
Do góry