reklama
anabelka
Fanka BB :)
Dziewczynki najpierw życzonka
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
BY W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU WSZYSTKO ZAWSZE SZŁO PO WASZEJ MYŚLI I NIECH SIĘ SPEŁNIĄ WSZYSTKIE WASZE MARZENIA :-)
coś w tym jest u Nas zaskoczyło po tym jak mój zaczął kąpać się pod prysznicem,wczesniej grzał jajka w wannie,więc przegrzewał je,bokserki zaczął nosić już jakiś rok przed tym jak zaczął kąpać się pod prysznicem,ale po tym jak zamiast kąpać się w wannie zaczeliśmy brać prysznic to zaszłam w ciąże w 2 cyklu starań więc nie wiem czy to miało jakies znaczenie,ale możliwe że tak.
Teraz wydaje mi się że to ja nawalam więc wzięłam się za siebie,więc jem i jem :-) jak wejdę na wagę jutro to się przekonam czy warto jeśc to co jem dla poprawy funkcjonowania jelit,dla przytycia i tak dalej.
Miałam skąpy okres,jakiś dziwak więc wydaje mi się że to hormony u mnie jakies nawalają,mam za sobą jedno poronienie więc może to progesteron,ale nie wiem jak z hormonami w cyklu bywa bo mam długą fazę przed owulacją więc albo estrogen albo progesteron
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
BY W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU WSZYSTKO ZAWSZE SZŁO PO WASZEJ MYŚLI I NIECH SIĘ SPEŁNIĄ WSZYSTKIE WASZE MARZENIA :-)
hek kochane, ja od 18 do 23 spalam i sie wyspalam i teraz mam problem ze snem. znowu schizuje, mam dziwne lęki, jestem po wczorajszym przytulaniu cala obolala,nawet wlosy lonowe mnie bola, mam 10 dc i owulki ni hu hu, moze dlatego, ze gdybym miala moj 25 dniowy cykl, teraz bylby moj dopiero 7 dc, a ja miewam 11 dc owulke, stwierdzilam ,ze tal luteina, ktora bralam w zeszlym cyklu rozchwiala mi wszystko, aj nic w styczniu porobie badania, przede wszystkim poziom prolaktyny, znowu znerwicowana chodze, wiec pewnie mi wzrosla i jak tu mam nie brac lekow???jak mam sie wyluzowac???jezu chryste, lori ja tez odkladalam starania z drugim i tez mam duzy klops, karola masz dopiero 26 lat, wiec nie martw sie ja w Twoim wieku chulalam bez meza, uda sie zobaczysz.
Nie wiem , ktora z was dziewczynki pytala sie co maz je, ze mu sie troche polepszylo, wiec od 11 grudnia kiedy to sie dowiedzielismy o zlych wynikach, zmienilam mu wszystkie majtasy na bokserki, w nocy spi nago, co bylo wczesniej nie do pomyslenia, gotuje mu duza ilosc brokulow, od czasu do czasu pije soki z sokowirowi gl. marchewka, buraczki, jablko, podjada orzechy brazylijskie, kupilam w tesco mieszanke orzechow, zazywa dwa razy dziennie proxeed plus drogie jak nie powiem co, no i stara sie zyc higienicznie, juz nie ma powodu do stresow, wiec moze do marca juz sie zregeneruje, gorzej ze mna, wszystko mnie pobolewa tam na dole, czuje suchosc, a juz powinien byc sluz i martwie sie tym na maxa, aj nic ide spac, pa.
coś w tym jest u Nas zaskoczyło po tym jak mój zaczął kąpać się pod prysznicem,wczesniej grzał jajka w wannie,więc przegrzewał je,bokserki zaczął nosić już jakiś rok przed tym jak zaczął kąpać się pod prysznicem,ale po tym jak zamiast kąpać się w wannie zaczeliśmy brać prysznic to zaszłam w ciąże w 2 cyklu starań więc nie wiem czy to miało jakies znaczenie,ale możliwe że tak.
Teraz wydaje mi się że to ja nawalam więc wzięłam się za siebie,więc jem i jem :-) jak wejdę na wagę jutro to się przekonam czy warto jeśc to co jem dla poprawy funkcjonowania jelit,dla przytycia i tak dalej.
Miałam skąpy okres,jakiś dziwak więc wydaje mi się że to hormony u mnie jakies nawalają,mam za sobą jedno poronienie więc może to progesteron,ale nie wiem jak z hormonami w cyklu bywa bo mam długą fazę przed owulacją więc albo estrogen albo progesteron
krowkabordo
Akuku- to jesteś taka ekonomiczna jak ja! hehehe
Szczęścia jeszcze raz dziewczyny!!!!
Witam w Nowym Roku 
my padlismy 00.05 hehe
tyle co sobie pozyczylismy i odlot
a ja dzisiaj kiepski humor, nie wiem co sie dzieje:-(
temperatura w miejscu
jestem nerwowa, boli podbrzusze, niedobrze mi i piersi bola
i co z tego? temperatura nizsza niz w 1 fazie cyklu
o co kaman
stracilam nadzieje
powinno juz isc do gory gdyby byla owulacja
mysle ze test wykryl maly wyrzut LH dlatego tylko jeden dzien byl test pozytywny i wlasciwie do owulacji nie doszlo
ehhh
moze tak mialo byc
my padlismy 00.05 hehe
tyle co sobie pozyczylismy i odlot
a ja dzisiaj kiepski humor, nie wiem co sie dzieje:-(
temperatura w miejscu
jestem nerwowa, boli podbrzusze, niedobrze mi i piersi bola
i co z tego? temperatura nizsza niz w 1 fazie cyklu
o co kaman

stracilam nadzieje
powinno juz isc do gory gdyby byla owulacja
mysle ze test wykryl maly wyrzut LH dlatego tylko jeden dzien byl test pozytywny i wlasciwie do owulacji nie doszlo
ehhh
moze tak mialo byc

Akuku
Lori widze ze ladnie ci tekpka urosla mi slabiej... Zobacze jutro bo poszlam pozni spac tzn. kolo 2 czyli ze 3 godz poaniej niz zwykle.
Zobacze jutro.
A ja csytalam wczoraj ze implantacja moze trwac nawet 3 dni.
Dobra ide dalej spac bo mnie glowa boli
Zobacze jutro.
A ja csytalam wczoraj ze implantacja moze trwac nawet 3 dni.
Dobra ide dalej spac bo mnie glowa boli
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Hej Witam w Nowym Roku
My z mezusiem weszliśmy w Nowy Rok w objęciach (przytulankach )
a poszliśmy spać ok 2-giej .
Moje starszaki poszli spać o 11-tej bo nie dotrzymali do północy i do tej pory śpią
Akuku,Tili ale chyba na początku tempka nie musi być bardzo wysoko,ważne że poszła w górę.
No nic lecę zrobić jakies sniadanko.
My z mezusiem weszliśmy w Nowy Rok w objęciach (przytulankach )

Moje starszaki poszli spać o 11-tej bo nie dotrzymali do północy i do tej pory śpią

Akuku,Tili ale chyba na początku tempka nie musi być bardzo wysoko,ważne że poszła w górę.
No nic lecę zrobić jakies sniadanko.
reklama
anabelka
tiluchna widzisz,czasami kobiety mają takie cykle że szok,mój poprzedni to była równa linia temperatur hehe potem spadek o 1 kreskę i skok o 2 kreski i do końca cyklu,piersi o dziwo nie bolały,pobolewał brzuch i jajniki,wydaje mi się że u mnie był cykl bezowulacyjny bo i okres był skąpy a i się spóźnił,więc faza lutealna wyglądała na wydłużoną...Zaczynamy więc od nowa :-)