reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Dziewczynki najpierw życzonka
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
BY W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU WSZYSTKO ZAWSZE SZŁO PO WASZEJ MYŚLI I NIECH SIĘ SPEŁNIĄ WSZYSTKIE WASZE MARZENIA :-)

hek kochane, ja od 18 do 23 spalam i sie wyspalam i teraz mam problem ze snem. znowu schizuje, mam dziwne lęki, jestem po wczorajszym przytulaniu cala obolala,nawet wlosy lonowe mnie bola :angry::angry:, mam 10 dc i owulki ni hu hu, moze dlatego, ze gdybym miala moj 25 dniowy cykl, teraz bylby moj dopiero 7 dc, a ja miewam 11 dc owulke, stwierdzilam ,ze tal luteina, ktora bralam w zeszlym cyklu rozchwiala mi wszystko, aj nic w styczniu porobie badania, przede wszystkim poziom prolaktyny, znowu znerwicowana chodze, wiec pewnie mi wzrosla i jak tu mam nie brac lekow???jak mam sie wyluzowac???jezu chryste, lori ja tez odkladalam starania z drugim i tez mam duzy klops, karola masz dopiero 26 lat, wiec nie martw sie ja w Twoim wieku chulalam bez meza, uda sie zobaczysz.

Nie wiem , ktora z was dziewczynki pytala sie co maz je, ze mu sie troche polepszylo, wiec od 11 grudnia kiedy to sie dowiedzielismy o zlych wynikach, zmienilam mu wszystkie majtasy na bokserki, w nocy spi nago, co bylo wczesniej nie do pomyslenia, gotuje mu duza ilosc brokulow, od czasu do czasu pije soki z sokowirowi gl. marchewka, buraczki, jablko, podjada orzechy brazylijskie, kupilam w tesco mieszanke orzechow, zazywa dwa razy dziennie proxeed plus drogie jak nie powiem co, no i stara sie zyc higienicznie, juz nie ma powodu do stresow, wiec moze do marca juz sie zregeneruje, gorzej ze mna, wszystko mnie pobolewa tam na dole, czuje suchosc, a juz powinien byc sluz i martwie sie tym na maxa, aj nic ide spac, pa.

coś w tym jest u Nas zaskoczyło po tym jak mój zaczął kąpać się pod prysznicem,wczesniej grzał jajka w wannie,więc przegrzewał je,bokserki zaczął nosić już jakiś rok przed tym jak zaczął kąpać się pod prysznicem,ale po tym jak zamiast kąpać się w wannie zaczeliśmy brać prysznic to zaszłam w ciąże w 2 cyklu starań więc nie wiem czy to miało jakies znaczenie,ale możliwe że tak.
Teraz wydaje mi się że to ja nawalam więc wzięłam się za siebie,więc jem i jem :-) jak wejdę na wagę jutro to się przekonam czy warto jeśc to co jem dla poprawy funkcjonowania jelit,dla przytycia i tak dalej.
Miałam skąpy okres,jakiś dziwak więc wydaje mi się że to hormony u mnie jakies nawalają,mam za sobą jedno poronienie więc może to progesteron,ale nie wiem jak z hormonami w cyklu bywa bo mam długą fazę przed owulacją więc albo estrogen albo progesteron

Witam w Nowym Roku :)
my padlismy 00.05 hehe
tyle co sobie pozyczylismy i odlot

a ja dzisiaj kiepski humor, nie wiem co sie dzieje:-(
temperatura w miejscu
jestem nerwowa, boli podbrzusze, niedobrze mi i piersi bola
i co z tego? temperatura nizsza niz w 1 fazie cyklu
o co kaman:baffled:
stracilam nadzieje
powinno juz isc do gory gdyby byla owulacja
mysle ze test wykryl maly wyrzut LH dlatego tylko jeden dzien byl test pozytywny i wlasciwie do owulacji nie doszlo

ehhh
moze tak mialo byc:tak:

Lori widze ze ladnie ci tekpka urosla mi slabiej... Zobacze jutro bo poszlam pozni spac tzn. kolo 2 czyli ze 3 godz poaniej niz zwykle.
Zobacze jutro.
A ja csytalam wczoraj ze implantacja moze trwac nawet 3 dni.

Dobra ide dalej spac bo mnie glowa boli

Hej Witam w Nowym Roku

My z mezusiem weszliśmy w Nowy Rok w objęciach (przytulankach ) :-D a poszliśmy spać ok 2-giej .

Moje starszaki poszli spać o 11-tej bo nie dotrzymali do północy i do tej pory śpią :szok:

Akuku,Tili ale chyba na początku tempka nie musi być bardzo wysoko,ważne że poszła w górę.

No nic lecę zrobić jakies sniadanko.

reklama
tiluchna widzisz,czasami kobiety mają takie cykle że szok,mój poprzedni to była równa linia temperatur hehe potem spadek o 1 kreskę i skok o 2 kreski i do końca cyklu,piersi o dziwo nie bolały,pobolewał brzuch i jajniki,wydaje mi się że u mnie był cykl bezowulacyjny bo i okres był skąpy a i się spóźnił,więc faza lutealna wyglądała na wydłużoną...Zaczynamy więc od nowa :-)

Do góry