reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Lori - bardzo mi przykro:-( to ty tez przeszlas sporo:-(

a razem z Akuku jedziecie rowniutko z temperaturami hehe

ja tez sie pobawilam z tym wykresem choc u mnie spora przerwa
Obserwacja cyklu - enpr.pl

Tilluchna jak jutro Ci tempka wzrosnie to znaczy ze dzis masz owulacje.
Wiesz zs dzis ogladalam zdjecia z wakacji 2010 iii byly zdjecia z wami hihi... Super powspominac :-)

Zycze wam udanego nowego roku dziewczynki i zeby tempka sie podniosla :tak: i zaowocowala fasoleczka :tak:
Ja dzis pije... kupilam sobie Smirnoffa jablkowego i bede go popijac :sorry2: do tego mamy full zarcia i bedziemy ogladac wszystkie czesci Władcy Pierscienii :-D Na obiad byla chinszczyzna... koniec roku mozna sobie pofiglowac hehe....
moj chyba jeszcze pojdzie ziolo wziasc od kumpla tak na koniec roku bo od nowego roku zadnego ziola ani picia nie bedzie...

Siklam test i wyszedl mi niegatywny wiec moge sie upic heheh... ja ostatnio pilam w wakacje wiec dluuugo... slaba glowa bedzie :-p

Tili chodzilo mi o to,ktorego dc wyszedl ci pierwszy pozytyw,dzieki za odp ;-) a ten sluz plodny pojawil ci sie dopiero 2 dni po pozytywnym tescie ?? bo na wykresie nie zanotowalas czy wczesniej byl .

Akuku no to tylko sie cieszyc ze kg nie przybylo :-)

Ja bylam w wc i zaobserwowalam malo sluzu rozciagliwego,no mam nadzieje ze jutro mnie zaleje :-D

Pam kochana ja nie pamietam kiedy pilamm.. A juz mi sie przypomnialo z tilli kiedys na imprezie... Kiedy to bylo?? Z 2 lata temu ?? Hehe a tak to ja nie pije alkoholu, czasem lyka wezme od mojego hehe, ja albo bylam w ciazy albo karmilam pozniej pwotorka no i teraz od riku chce zajsc hehe a jak juz moge wyoic to jestem kierowca.hahaha

Tilluchna jak jutro Ci tempka wzrosnie to znaczy ze dzis masz owulacje.
Wiesz zs dzis ogladalam zdjecia z wakacji 2010 iii byly zdjecia z wami hihi... Super powspominac :-)

no mam nadzieje, ze wzrosnie:tak: i ze sie powyjasnia
za kazdym razem kiedy nas odwiedzacie jest super!!!!!
a wlasnie bawilam sie w tym klubie co ostatnio poszlysmy hehe;-)

Pam - ziolo?:sorry2: palicie blanty?

Edytko - pierwszy i ostatni, bo tylko w tym jednym dniu mialam pozytywy:baffled: jejejeje, masz poczatki sluziku widzisz ? widzisz? jeszcze bedzie owu zobaczysz:tak:
aha co do sluzu to w dzien przed testem mialam sporo sluzu, bardzo gestego i rozciagliwego ale nieprzejezystego:sorry2:

Akuku hehehe wlasnie widze, ze wspomnialas nasze babskie wyjscie:-D:-D

Tili a no palimy :sorry2: nie duzo bo raczej na okazji ale zdaza sie :sorry2: mamy tez w domu fajke wodna i czasem sobie podmuchamy jakias smakowa tabake... np jablkowa albo pomaranczowa...:-p

Akuku - teoretycznie nastepnego dnia po implantacji pojawia sie beta w krwi a kolejnego w moczu, czyli po 2 dniach można testowac, ale jak to sie ma do rzeczywistości gdy zagniedżenie jest tak szybko to nie wiem bo nie testowałam na sobie, ja raczej mialam dość późno, np jak mialam spadek 9 a test robiłam 11 to juz kreski były i to nawet fest mocne, ale wiesz co jesli tempka skoczy mocno w góre i bedzie wysoko 9 to sobie zatestuje a co mi tam :-D

Mnie i mojego nie ciagnie do alkoholu,on czasami wypije piwko ,ostatnio pil w wakacje :-p a ja to zupelna abstynentka jestem,pije karmi :-D moj to kolekcjoner alkoholu wiec zawsze sie cos znajdzie dla niezapowiedzianych gosci :tak:

A dla ziolek mowimy nie ;-)

reklama
Tilli a no wspominam i imprezke i z wakacji co.do was zajechalismy hehe.
Teraz wasza kolej :-)
Hehe ale o ile znam siebie to pewnie my pierwszy przyjedziemy, jak bedziemy gdzies jechac :-)
Sluchaj jak sie okaze ze obydwie zaszlysmy yo koniecznie musimy sie spotkac jeszcze z brzuszkami :-)
Kurcze chyba siebwyprowadze z tego zadoopia, moze sie skusicie na ladne widoki ?? Hehe

Pam ja nie pale nie palilam i palic nie bede mowie o papierosach zwyklych a reszta to ja nawet nie wiem co to :p hehe jakos nigdy mnie to nie interesowalo.
moim jedynym nalogiem jest kawa tzn. latte.
A no i jedzenie haha ale z tym walcze. A kawe kupie bezkofeinowa :-)

Do góry