reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - teoretycznie nastepnego dnia po implantacji pojawia sie beta w krwi a kolejnego w moczu, czyli po 2 dniach można testowac, ale jak to sie ma do rzeczywistości gdy zagniedżenie jest tak szybko to nie wiem bo nie testowałam na sobie, ja raczej mialam dość późno, np jak mialam spadek 9 a test robiłam 11 to juz kreski były i to nawet fest mocne, ale wiesz co jesli tempka skoczy mocno w góre i bedzie wysoko 9 to sobie zatestuje a co mi tam :-D

Loroli no wlansie ja tez gak myslalam. Hehe kupilam sobie ze 120 testow owu nie wiem ile dokladnie nie pamietam a zuzylam piec i mam z 80 testow ciazowych haha, ale bedzie numer jak nie bede musiala juz ich uzywac.
Ciesze sie choc wiem ze ti za wczesnie ale ciesze sie ze owu bula a jak jutri temp wzrosnie to jiz wogle bomba wiec prosze trz ty mac kciukaski, ja tez oczywiscie trzymam hahaha

reklama
zioło próbowałam na studiach, raz jedyny bo pech ze na mnie fest podziałało :-p, paliłam papierosy na studiach i w momentach kryzysowych w pracy, ale jak sie zaczęliśmy starać rok temu to rzuciłam. Ja jestem raczej z tych abstynentek, alkoholu za wiele nie pije, jak co to do czasu do czasu likierek z mamusią a w domu jestem fanką karmi tak samo jak edyta :sorry2:

ja tak miałam raz z podpaskami, nakupiłam sobie różnych dużo jak sie rok temu okazało że wrześniówką nie będę , myslałam że sie szybko nie uda znowu zajść a tu bach i wszystko mi w szawce leżało i graciło

Ostatnia edycja:
Mnie i mojego nie ciagnie do alkoholu,on czasami wypije piwko ,ostatnio pil w wakacje :-p a ja to zupelna abstynentka jestem,pije karmi :-D moj to kolekcjoner alkoholu wiec zawsze sie cos znajdzie dla niezapowiedzianych gosci :tak:

A dla ziolek mowimy nie ;-)

To calkiem jak u nas tylko moj pije winko do obiadu bo mu lekarz zalecil, a ja czasem sobie zrbie likierek kawowo toffe sama :-) i wtedy sobie wypije kieliszek czy dwa ale ostatnio robilam juz dawno i nawet nie posmakowalam ale to tez dla tego ze ja czekam na dzidzie w brzuszku hehe.

Akuku - napisz u mnie pod wykresem cokolwiek to bede miała do ciebie od razu przekierowanie ;) ... bo ja rano zawsze nakładam tempke na wykres z telefonu i zawsze jestem ciekawa co u Ciebie a nie mam linka

ale dziewczyny
( LORI i AKUKU)podbuzowalyscie atmosfere :D:D:D to za 2 albo 3 dni testujecie jak tempka pojdzie w gore??
:-D:-D:-D
cos mam czutke ze poczatek stycznia bedzie obfitowal w pozytywy hehe:tak:

ja pije rzadko, bardzo rzadko ale jak juz wyleze to potrafie zatankowac :-D tak raz na pol roku:-p
papierosow nie pale, nienawidze:baffled: nawet moj maz rzucil po 14 latach (rzucil juz 1.5 roku temu) bo ja po prostu nie moglam zniesc zapachu, a on tak 4 na dzien palil

ziolkom mowie stanowcze nie - ale ja juz mam 30 na karku i jestem juz mama 2 dzieci
takie rzeczy mnie nie bawia:nerd:
ale pamietam jak to byc bezdzietna i na studiach:-p - wtedy probowalo sie wszystkiego:-p- jak ktos ma ochote niech poszaleje za mlodu by pozniej nie wkrecac sie

Tiluchna no fajnie by bylo, ja calyczas mysle pozytywnie, ale jednqk moje poprzednie cukle, choc powiem wam ze cycki orzestaly bolec a w poprzednich cyklach bolaly od.owulki az do @ hehe.
Dobra koniec wylaczam sie igladam film hehe nie ma myskenia.
Ja ci 5 min forum otwieram hehs

Cześć dziewczyny :-)

Miciurka - super fasola :-)

Tili - coś mi się wydaje, że jednak chcesz to trzecie dziecko?:-D

Akuku
- ja tam myślę, że jak troszeczkę się dziś napijesz to nic się nie stanie. Bo chyba nie zamierzasz zalać się w trupa :-) A jeden drink na etapie gdzie jeszcze nic nie wiadomo chyba nie zaszkodzi

A ja dziś piję - mąż kupił mi Piccolo :-D Jak uda mi się nie zasnąć przed północą (ale może dam radę, bo zaliczyłam właśnie 3-godzinną drzemkę:-D) to sobie wypiję lampkę :-D To będzie mój pierwszy Sylwester bez alkoholu od jakichś 10 lat :zawstydzona/y::szok::-D

Dziewczyny, życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej i spełnienia marzeń w 2013 roku!

Domi :-D pewnie, ze chce
calym sercem!!!
tylko rozsadek czasem przeslania to serce:sorry2:
dlatego zobacze czy ten cykl byl nam jednak pisany - tak jak od poczatku postanowilismy
jak tu pisze z wami - to nie daje rady no... no nie daje rady:zawstydzona/y:
to tak wplywa na psychike jak nic innego;-)

reklama
Domi no niby nie powinno zaszkodzic... Ja sie w trupa zalalam tylko raz w zyciu tzn. zasnelam z przepicia w ciagu sekundy hehe...
Hmm pomysle jak bedzie mi sie chcialo to lykne likierku jak nie to nie :-)

Tilli ja od poczatku wiem ze chcesz, sluchaj serduszka :-)

Do góry