reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

haha ja chyba padne ok:wściekła/y:
mam popieprzone testy owulacyjne
powiedzcie mi co to znaczy:eek:
wlasnie zrobilam kolejny (przepraszam za rozdzielczosc ale robie telefonem bo mi bateria w aparacie padla:confused2:)

IMAG0203.jpg czy to jest negatywny czy pozytywny
bo moze ja po prostu sie nie znam i nie wiem kiedy jest co i jak :no::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Tiluchna- no to chyba masz drugą owulację w tym cyklu heheh. Oczywiście dwa razy większe szanse na bobo hehe ;-):-p
A tak na poważnie to nie wiem. Jak przeglądałam cykle dziewczyn na enpr to niektórym też się pojawiały pozytywne testy owu w drugiej fazie.

haha ja chyba padne ok:wściekła/y:
mam popieprzone testy owulacyjne
powiedzcie mi co to znaczy:eek:
wlasnie zrobilam kolejny (przepraszam za rozdzielczosc ale robie telefonem bo mi bateria w aparacie padla:confused2:)

Zobacz załącznik 526944 czy to jest negatywny czy pozytywny
bo moze ja po prostu sie nie znam i nie wiem kiedy jest co i jak :no::wściekła/y::wściekła/y:

Tiluchna no jak dla mnie pozytyw hehe dzialajcie dzialajcie, moze faktycznie masz lipne testy ?? Hmm

Dziewczyny co myslicie o moim wykresie
http://enpr.pl/4818
Troche maly wzrost co?? Ja nie wiem krotszy sen na to wplywa??

36.68 hmm po 3 godziny krotszym snie
36,86 po 1 gdzinie krotszym snie
37,00 teraz tyle ze nie spie a leze od poprzedniego pomiaru.

Krowka - no problem w tym, ze juz nie dzialamy;-)
powiedzialam sobie do 31 grudnia - i tyle
koniec, finito, dopiero w pazdzierniku:tak:

a mozna miec dwie owulacje? kurcze gubie sie:zawstydzona/y:

Akuku - mysle tak jak Krowka - ze najwazniejsze iz idzie do gory:tak:

Akuku - ja do zmierzenia tempki miałam tylko 4 godziny snu, więc u mnie też może być zaburzona. Zobaczymy co się będzie pokazywało w następnych dniach :tak: ... ja sie zaczełam martwić bo wydaje mi się że mnie łapie jakies przeziębienie, katar mi się zrobił i taki nie fajny spływający przez co mnie muli

tiluchna - wydaje mi sie ze ty nadal jestes przed owu, moze dzisiaj własnie jest albo będzie jutro.

Hej Witam w Nowym Roku

My z mezusiem weszliśmy w Nowy Rok w objęciach (przytulankach ) :-D a poszliśmy spać ok 2-giej .

Moje starszaki poszli spać o 11-tej bo nie dotrzymali do północy i do tej pory śpią :szok:

Akuku,Tili ale chyba na początku tempka nie musi być bardzo wysoko,ważne że poszła w górę.

No nic lecę zrobić jakies sniadanko.

piekne zaczecie nowego roku!!!
a z dziecmi masz szczescie;-) moje zerwaly nas o 6:eek:

tiluchna - wydaje mi sie ze ty nadal jestes przed owu, moze dzisiaj własnie jest albo będzie jutro.

dziekuje, czekalam na Twoj wpis bo Twoja wiedza jest po prostu tutaj dla nas niezbedna:-)

no coz przedwczoraj 3 razy, wczoraj raz, co ma byc to bedzie
wiecej przytulanej bez zabezpieczenia nie bedzie wiec mysle ze jakby co zrobie sobie test za 14 dni;-) i bedzie jasne

Lori... a moze byc tak ze ja po prostu mam bardzo wysokie LH i dlatego testy tak wychodza?:baffled:

a co do oznak przeziebieniowych - to wiesz jaki czesto to jest znak :D

reklama
a mozna miec dwie owulacje? kurcze gubie sie:zawstydzona/y:

Pewnie ze mozna,nawet ogladalam program gdzie dziewczyna spala z dwoma chlopakami,w odstepie kilku dni ...zaszla w ciaze blizniacza co sie pozniej okazalo jeden zrobil testy na dna i wyszlo na to ze coreczka jest jego a chlopiec nie .Wtedy ona przyznala sie ze spala raz z jednym a raz z drugim :tak:

Do góry