reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Tiluchna- no to chyba masz drugą owulację w tym cyklu heheh. Oczywiście dwa razy większe szanse na bobo hehe ;-)
A tak na poważnie to nie wiem. Jak przeglądałam cykle dziewczyn na enpr to niektórym też się pojawiały pozytywne testy owu w drugiej fazie.

A tak na poważnie to nie wiem. Jak przeglądałam cykle dziewczyn na enpr to niektórym też się pojawiały pozytywne testy owu w drugiej fazie.
Akuku
haha ja chyba padne ok
mam popieprzone testy owulacyjne
powiedzcie mi co to znaczy
wlasnie zrobilam kolejny (przepraszam za rozdzielczosc ale robie telefonem bo mi bateria w aparacie padla)
Zobacz załącznik 526944 czy to jest negatywny czy pozytywny
bo moze ja po prostu sie nie znam i nie wiem kiedy jest co i jak![]()
Tiluchna no jak dla mnie pozytyw hehe dzialajcie dzialajcie, moze faktycznie masz lipne testy ?? Hmm
Dziewczyny co myslicie o moim wykresie
http://enpr.pl/4818
Troche maly wzrost co?? Ja nie wiem krotszy sen na to wplywa??
36.68 hmm po 3 godziny krotszym snie
36,86 po 1 gdzinie krotszym snie
37,00 teraz tyle ze nie spie a leze od poprzedniego pomiaru.
krowkabordo
Akuku- najważniejsze,że się pnie w górę!:-) &&&&
Krowka - no problem w tym, ze juz nie dzialamy;-)
powiedzialam sobie do 31 grudnia - i tyle
koniec, finito, dopiero w pazdzierniku
a mozna miec dwie owulacje? kurcze gubie sie
Akuku - mysle tak jak Krowka - ze najwazniejsze iz idzie do gory
powiedzialam sobie do 31 grudnia - i tyle
koniec, finito, dopiero w pazdzierniku

a mozna miec dwie owulacje? kurcze gubie sie

Akuku - mysle tak jak Krowka - ze najwazniejsze iz idzie do gory

-Lorelain-
Akuku - ja do zmierzenia tempki miałam tylko 4 godziny snu, więc u mnie też może być zaburzona. Zobaczymy co się będzie pokazywało w następnych dniach
... ja sie zaczełam martwić bo wydaje mi się że mnie łapie jakies przeziębienie, katar mi się zrobił i taki nie fajny spływający przez co mnie muli
tiluchna - wydaje mi sie ze ty nadal jestes przed owu, moze dzisiaj własnie jest albo będzie jutro.

tiluchna - wydaje mi sie ze ty nadal jestes przed owu, moze dzisiaj własnie jest albo będzie jutro.
Hej Witam w Nowym Roku
My z mezusiem weszliśmy w Nowy Rok w objęciach (przytulankach )a poszliśmy spać ok 2-giej .
Moje starszaki poszli spać o 11-tej bo nie dotrzymali do północy i do tej pory śpią
Akuku,Tili ale chyba na początku tempka nie musi być bardzo wysoko,ważne że poszła w górę.
No nic lecę zrobić jakies sniadanko.
piekne zaczecie nowego roku!!!
a z dziecmi masz szczescie;-) moje zerwaly nas o 6

dziekuje, czekalam na Twoj wpis bo Twoja wiedza jest po prostu tutaj dla nas niezbedna:-)
no coz przedwczoraj 3 razy, wczoraj raz, co ma byc to bedzie
wiecej przytulanej bez zabezpieczenia nie bedzie wiec mysle ze jakby co zrobie sobie test za 14 dni;-) i bedzie jasne
Lori... a moze byc tak ze ja po prostu mam bardzo wysokie LH i dlatego testy tak wychodza?

a co do oznak przeziebieniowych - to wiesz jaki czesto to jest znak
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
a mozna miec dwie owulacje? kurcze gubie sie![]()
Pewnie ze mozna,nawet ogladalam program gdzie dziewczyna spala z dwoma chlopakami,w odstepie kilku dni ...zaszla w ciaze blizniacza co sie pozniej okazalo jeden zrobil testy na dna i wyszlo na to ze coreczka jest jego a chlopiec nie .Wtedy ona przyznala sie ze spala raz z jednym a raz z drugim