reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edytko - ja pierdziu!!! co za dziady jezdza:wściekła/y:.. na szczescie nic sie wam nie stalo:*

hmm ja slyszalam ze castagnusa sie odstawia po pozytywnym tescie ciazowym, to wiesiolka sie nie stosuje po owulacji - wiec juz go odstawilam..
ehh nie wiem
wczoraj wieczorem, w nocy i dzisiaj rano mega bol podbrzusza
teraz juz minal

reklama
Krowko jak sie jezdzi z zaparowanymi szybami to nic dziwnego ze nie widzial,ale jechalismy z dziecmi a ja przez taka osobe nie chce miec wypadku,tu powinni sie za nich wziasc bo to nie pierwszy raz kiedy taksowkarz zajechal mi droge,raz jeden na rondzie przejechal mi przed sama maska a tu w Uk jak masz stuczke czy wypadek na rondzie to ponoc jest niczyja wina ,takze jaka tu sprawiedliwosc ?:sorry2:

A jak u Ciebie ?

Tili tak masz racje to wiesiolka nie mozna brac po owu,juz mi sie pomieszalo :-p

Tilli mi chodzilo wlasnie o to ze ladnie Ci castangus sluz poprawil. hmm ja mialam najpierw sluz, test , potem kolcie a dopieor pozniej owu ktora potweirdzila tempka.
Tak czy siak dzialajcie, jak ma wyjsc to wyjdzie :-)
Najlepiej dzialajcie do konca sluzu plodnego. Ale czytalam ze nie ma co sprawdzas sluzu po przytulankach bo moze sie zmienic, ze wzgl. Na sperme ale tez dla tego ze w czasie podniecenia prpdukujemy sluz taki jak owucayjny albo podobny.

Edyta ahh jak mnie skurzja tacy kierowcy, moj m tez juz nie raz wysadl to facet zamyka sie od srodka i sra w gazie ze strachu haha... A wczesnje fuck off pokazuje... Takie mieczaki...
Mi ostatnio facet zajechal droge jechal z lewego pasa i skrecal w prawo, a ja ze srodkowego prosto (ten pas jest w prawo i prost) i facet zjechal w prawo ... Na szczescie zareagowala i objechalam rondo do okola... Ogolnie jezdza bez swiatel a jaj juz wlacza to pozycyjne albo dlugie...

Dziewczyny powoedzcie mi czy moge dzis chlupnac drinka czy lepiej nie??? Kupilam sobie taki likier kawowo jakis tam taki bialo czarny... I sobie wypije troszke ale sie zastanawiam czy drineczka moge ??

Myslicie ze.moglo by to zaszkodzic?? Znaczy wiem ze samej dzidzi nie ale czy w zagniezdzeniu.

No i kolejne pytaniee ile trwa implantacja jeden dzien?

http://enpr.pl/4818

Hej dzis tempka spadla:-( co to oznacza??
mierzyllam o 7.45 i bylo 36.64
I mierzylam teraz i mam 36.77...
Tak czy siak spadek ale ja nie wiem o co chodzi ze po 40 minutach inna tempka jest... Usiadlam tylko na lozku i to wszystko nie wstawalam.
A pierwsza jest zawsze w stresie mierzona bo zawsze ktores dziecie przyjdzie ale m wstal bo sie do pracy szykuje.
Czy moge prosic kogos o odpowiedz czy temperatura mierzona 40 minut po przebudzeniu ale lezac w lozku jest miarodajna ??
I co oznacza spadek temperatury??

Tilli wskazywal :-(
No widze ze jednak nie zastosowaliscie sie do zasady jeden raz bez zabezpieczenia hihi. A test owu robilas ??
Widzisz jednak wszystkie znaki pokazuja byscie sie jednak starali hehe. Ja trzymam kciuki by sie wam udalo. Hehe

no spadek może być na implantacje, ja też dzisiaj zaliczyłam wiec idziemy łeb w łeb :-D:-D:-D:-D

ja miałam w planie zrobić sobie słabe drinka malibu z sokiem kaktusowym, ale po tym spadku boje się że to na prawde może być fasolka i sie boje. Chyba bede udawała że pije drinka a nie bede nic piła. Potem bede sobie w brode pluła. Implantacja trwa jeden dzień, jutro powinien być skok. Jak sobie otworzysz moje wykresy, to cofnij się do całkiem pierwszego i tam mam spadek w 9 dniu i mi lekarz potwierdził ze faktycznie wtedy najprawdopodobniej bylo zagnieżdzenie.

http://enpr.pl/4818

Hej dzis tempka spadla:-( co to oznacza??
mierzyllam o 7.45 i bylo 36.64
I mierzylam teraz i mam 36.77...
Tak czy siak spadek ale ja nie wiem o co chodzi ze po 40 minutach inna tempka jest... Usiadlam tylko na lozku i to wszystko nie wstawalam.
A pierwsza jest zawsze w stresie mierzona bo zawsze ktores dziecie przyjdzie ale m wstal bo sie do pracy szykuje.
Czy moge prosic kogos o odpowiedz czy temperatura mierzona 40 minut po przebudzeniu ale lezac w lozku jest miarodajna ??
I co oznacza spadek temperatury??

Tilli wskazywal :-(
No widze ze jednak nie zastosowaliscie sie do zasady jeden raz bez zabezpieczenia hihi. A test owu robilas ??
Widzisz jednak wszystkie znaki pokazuja byscie sie jednak starali hehe. Ja trzymam kciuki by sie wam udalo. Hehe

no spadek może być na implantacje, ja też dzisiaj zaliczyłam wiec idziemy łeb w łeb :-D:-D:-D:-D

ja miałam w planie zrobić sobie słabe drinka malibu z sokiem kaktusowym, ale po tym spadku boje się że to na prawde może być fasolka i sie boje. Chyba bede udawała że pije drinka a nie bede nic piła. Potem bede sobie w brode pluła. Implantacja trwa jeden dzień, jutro powinien być skok. Jak sobie otworzysz moje wykresy, to cofnij się do całkiem pierwszego i tam mam spadek w 9 dniu i mi lekarz potwierdził ze faktycznie wtedy najprawdopodobniej bylo zagnieżdzenie.

Lori to ja tez odpuszcze hmm kupilam sobie taki fajny likierek ehh
Ale czego nie robi sie dla malenstwa.
Zaraz zajrze na twoj wykresil, jak to sie wtedy skonczylo??

Lori - przepraszam bo nie pamietalam :zawstydzona/y: to ty juz mialas 2 razy w tym roku pozytywny???

ja tez nie pije ;) nie moge patrzec na % :-p

Edyta - ja nie wiem kiedy owu ale test pozytywny wyszedl w 19 dc

boje sie tylko bo pamietasz? w tamtym cyklu tez mialam pozytywny, tak mi sie przynajmniej wydawalo a potem okazalo sie ze owu byla dopiero 32dc :-:)-(
ale widzialas zdjecia, no nie wiem.. moze mi to LH tak skacze?
ale sluz i bole by sie tez zgadzaly:dry:

Akuku - wtedy akurat była ciąża bliźniacza jednojajowa, no skończyło się niestety źle

Tiluchna
- jeśli tak patrzeć to w tym roku 2 razy juz byłam w ciąży, w zeszłym roku tez dwa razy ale jeszcze nie prowadzilam wykresów wtedy. Jeśli teraz sie uda to będzie próba nr 5.

reklama
Akuku - wtedy akurat była ciąża bliźniacza jednojajowa, no skończyło się niestety źle

Tiluchna
- jeśli tak patrzeć to w tym roku 2 razy juz byłam w ciąży, w zeszłym roku tez dwa razy ale jeszcze nie prowadzilam wykresów wtedy. Jeśli teraz sie uda to będzie próba nr 5.

Ojej przykro mi nie wiedzialam :-(
A powiedz mi ile dni po implantacji mozna testowac??

Wlasnie wyczytalam ze wypicie alkoholu nie ma wplywu na plod do terminu @, ale ja i tak sie boje... Nie chce ryzykowac.... Z jednej strony chcialabym ten likierek a z drugiej nie. Zreszta co mi jak przyjdzie @ to cala butelke wypije a jak nie to nie ma czego zalowac :-)
Wiec pojem sobie chipsy dzisiaj z okazji sylwka :-) itq ciasto kupilam bo mi sie piec nie chcialo.
A chcialam sie pochwalic ze nie doszly mi zadne kg, wiec pilnowanie sie w swieta by nie jesc za duzo bylo sluszne i oplacalne:-)

Trzymajcie kciuki by jutro tempka wzrosla ladnie

Do góry