reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Jestem podczytuję cały czas, weny na pisanie brak!

Tiluchna ja to się nie znam ale mi się wydaje, że z tego waszego "małego" spontana coś wyniknąć może:-D:rofl2:
Akuku-leż, odpoczywaj niech maleństwo wessie się w łono matczyne:-)
Kasoku- cieszę, że meza wyniki się tak polepszyły! Może razem w starankach ruszymy:-). Choć ja nadal czekam z utęsknieniem na nowy cykl i co i duuuppaaa. Wszystko się oddala...
Lori- ty to encyklopedia wiedzy jesteś. Jak by Cię tu nie było to jak dziewczyny by sobie z tymi wykresami poradziły?:-)
Miciurka- cudne maleństwo. To teraz laba na całej lini:-)
Właśnie Jśko zasnął. Dziś obudził się o 5.25. No nie mogę się przyzwyczaić do tego rannego wstawania. Jednak wolę to niż miałby zasypiać koło 24 a budzic się o 11. Rosołek się gotuje a ja czytam i czytam BB itrzymam kciuki za każdą z osobna!

Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2013!
Niech on okaże się owocny na wszystkich płaszczyznach naszego życia!

reklama
Krowka bordo jedyne co dzis zrobie to zakupy i rosolek... Musze troche pochodzic, mam jednak nadzieje ze malenstwu to nie przeszkodzi :-) i ze znalazlo sobie mila miejscowke na przyszle 9 miesiecy hihi.
Mam bole okresowe... Bleh wytrzymam byleby cos wyszlo hehe.
Mowisz ze dziecie Ci po 5 wstaje ?? My tak kiedys mielismy ale juz przeszlo.
Jak dzieci ida spac o 19 to wstaja kolo 6 ale jak poloze ich o 20 to wstaja.kolo 8 wiec tak mi najlepiej.
Dzis moj Alex wstal o 7,45 i mowi do mnie. Mamo dotknij moja pijame... A ja co zesikales sie?? A on nie wiem chyba tak... A ja a lozko mokre a on na to noe wiem nie dotykalem...
Wpadka, mamy je bardzi zadko ale sie zdarzaja.

Lori no bez Ciebie to bym nie dala rady z wykresem, dziekuje.

wiecie co mam jakos dziwnie dobry humor usmiech od ucha do ucha i duuzo optymizmu, az sama sie dziwie hehe.
Dobra mykam wydac kase...

Krowka bordo jedyne co dzis zrobie to zakupy i rosolek... Musze troche pochodzic, mam jednak nadzieje ze malenstwu to nie przeszkodzi :-) i ze znalazlo sobie mila miejscowke na przyszle 9 miesiecy hihi.
Mam bole okresowe... Bleh wytrzymam byleby cos wyszlo hehe.
Mowisz ze dziecie Ci po 5 wstaje ?? My tak kiedys mielismy ale juz przeszlo.
Jak dzieci ida spac o 19 to wstaja kolo 6 ale jak poloze ich o 20 to wstaja.kolo 8 wiec tak mi najlepiej.
Dzis moj Alex wstal o 7,45 i mowi do mnie. Mamo dotknij moja pijame... A ja co zesikales sie?? A on nie wiem chyba tak... A ja a lozko mokre a on na to noe wiem nie dotykalem...
Wpadka, mamy je bardzi zadko ale sie zdarzaja.

wiecie co mam jakos dziwnie dobry humor usmiech od ucha do ucha i duuzo optymizmu, az sama sie dziwie hehe.

Jedna wpadka na jakiś czas to nie wpadka! Mały bezbłędny w odopowiedziach hehehe. Tak, niech uśmiech Ci z ust nie schodzi! Trzymam kciuki! Udanych zakupów.

Krowkabordo, wiem ja sie nie przejmuje, mi tez sie zdarzalo hehe...
Ja pamietam jak mi sie snilo ze siusiam i poszlo a mialam z 7 lat... tyle ze moja mama nie reagiwala tak delikatnie jak ja.
Tzn ja nawet nie zwracam uwagi nie krzycze nie marudze i nie przypominam. Mowie ze sie nic nie stalo, zeby przebral pizamke i przyszedl sie przytulic hehe.
zdaza sie moze 2-3razy do roku wiec spoko. Posciel sie pierze i tyle:-)

No dzis przyszedl do mnie z moim telefonem i mowi patrz i ucz sie ...

A mlodszy mowi mamusiu kocham cie bardzo, a po 10 sekundach nie lubie cie mamo. Heh...

Ja albo mam wyczulony wech albo moja mama ma brak wechu. Wycierala stol scierka i ja siedze z metr od stolu i czuje ze smierdzi... Powachalam stol i mowie zeby nie wycierala ta scierka bo ona smierdzi, zeby ja wyzucic... A mama powachala stol i mowi ze nienormalna jestem... Ehh

help!:szok:
znowu zalewa mnie sluz, bardzo sliski i rozciagliwy :baffled: mokro jak nigdy
ja myslalam, ze tamten to ten szczyt.. a moze to dzisiaj? ale test nie byl pozytywny..
jak to jest:sorry2:

Krowko - niespodziewajka i niezrozumiajka:laugh2:
a pitole to, trudno
dzisiaj koniec roku
poszalejemy jeszcze raz (bo decyzja byla w tym roku o dzidzi)
od stycznia do pazdziernika wstrzymanie:tak:

Akuku - ale to dobrze, ze tak jest? to castagnus tak wlasnie dziala?? a nie powinnam juz dzisiaj nie miec sluzu? :dry::errr:

Hej

Tili Ty bierzesz castangus a on pomaga w "prdukcji" sluzu i moze to przez to masz go wiecej,tylko po owul nie mozna go stosowac bo powoduje skurcze macicy (tak czytalam )

U mnie bez zmian,testy jak narazie neg wiec nie licze w tym cyklu ze cos wyjdzie,do tego sluzu brak ,ale czytalam ze duza dawka wit C moze powodowac zanik sluzu :dry: a ja biore jej az 1000mg ,no nie wiem...ale nadal czekam moze sie pojawi .

Dzisiaj napewno skoczyla mi prolaktyna tak sie zdenerwowalam na jednego kierowce ,na rondzie zajechal mi droge wiec zwolnilam,a pozniej jak zjechalam z ronda to on ze swojego pasa zaczal na mnie zjedzac ,kolami obtarlam o kraweznik ,jeszcze chwila i bylabym na latarni,wiec klakson poszedl w ruch bo inaczej zle by bylo,a ze maz jechal ze mna to powiedzial abym go wyprzedzila i stanela na srodku drogi,wiec tak zrobilam...on wyskoczyl z samoch i myslalam ze goscia wyciagnie ale tamten zamknal sie od srodka ...mowie wam tak mi sie nogi trzesly ,dobrze ze nic sie nie stalo .To byl somalijczyk bo to oni na taksowkach jezdza,a co najgorsze nie licza sie z nikim na drodze .

reklama
Edyta- ale miałaś nieprzyjemną przygodę! Dobrze zrobiliście, widać że z niego cwaniak i mięczak do tego. Szkoda słów. Dziś koniec roku więc szampana na poprawę humoru polecam:-)

Do góry