reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Pam ja bym tylko lezala... Ehh... mam dosc samej siebje i tycb mysli...tych objaw, ktore i tak okaza sie niczym... Takibdolek dzisiaj...mam nadzieje zd jutro minie ehh

hej laseczki :) muszę zrobić sobie przymusową przerwę od forum na jakiś czas bo dziś sprzedałam laptopa i trochę potrwa zanim kupię nowego. Będę do Was wpadać z doskoku jak dorwę się do laptopa męża :)

Karola - ale jak to tak że przed samym wynikiem, koniecznie daj znać czy @ nie przylazła :tak:

Akuku
- możesz wkleić linka do wykresu? ... bo ja tak na pamieć temperatur nie pamiętam :-p:-p:-p:-p

Kamilka - no jeszcze tylko kilka dni i juz bedziesz testować :tak: teraz to szybko zleci ;-)

a my byliśmy na nartach, młody ma dryg i radził sobei suuuuuuperancko, nawet ludzie na niego pokazywali że taki mały a tak śmiga, aż mi się łezka w oku kręciła taka byłam z niego dumna :-)

http://enpr.pl/4818

Lori oto moj wykres ale mialam 3 rozne temperatury :/
Ajj

Fajnie ze maly smigal na nartach :-)

Ostatnia edycja:
karola - no twoim testowaniem, puki nie ma @ jest nadzieja wiec ja nadal trzymam kciuki:-)

Akuku - czy przy środkowym pomiarze wstawałaś do małego? jeśli nie to hmmm może licz tą środkową, ale ja bym brała pod uwagę pierwszą po otwarciu oczu + 3 stopnie czyli 36,97 i to by miało sens ;) generalnie jak mierzysz wcześniej to dla każdej godziny dodajesz stopień, a jak mierzysz później to odejmujesz dla każdej godziny 1 stopień. Ja bym zrobiłą z tą metodą na + 3 stopnie i zaznaczyła czarnym kułeczkiem an wykresie że tempka może byc zaburzona.

Miciurka - no przepiękny ten twój groszek :tak::tak::-):-)

Ostatnia edycja:
lecę zrobić ręczne pranie, wygnać młodego do wanny a potem jeszcze zajrzę :-) muszę zainwestować w jakieś nowe książki dla siebie do czytania, tzn dla małego ale tak co ja bym nad tym nie zasypiała np Opowieści z Narni, albo dzieci z Bulerbyn, albo Pipi Langstrump, ja już nei moge patrzeć na jego ksiażeczki, wszystko znam na pamięć :dry:

reklama
Lori wodzisz ja moe wiedzialam... to ja powinnam w tych innych tez pozmieniac hehe, bo przecierz staly pomiar mial by o 8 bo tak wstajemy.. Ale ostatnio dzieci zaczely wczesniej wstawac. A ze ten pomiar byl o 7.25 to dodac 1,5tak? Hmm wieczorem podokladam :-)
dziekuje
ale ogolnie widze ze nie zabardzo moge sie sugerowac moim wykresem za duzo zmian... Mam nadziej ze nastepnego wykresu nie bedzie, bo nie idzie mi dobrze hehe

Do góry