reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
hej laseczki
muszę zrobić sobie przymusową przerwę od forum na jakiś czas bo dziś sprzedałam laptopa i trochę potrwa zanim kupię nowego. Będę do Was wpadać z doskoku jak dorwę się do laptopa męża 
-Lorelain-
Fanka BB :)
Karola - ale jak to tak że przed samym wynikiem, koniecznie daj znać czy @ nie przylazła 
Akuku - możesz wkleić linka do wykresu? ... bo ja tak na pamieć temperatur nie pamiętam

Kamilka - no jeszcze tylko kilka dni i juz bedziesz testować
teraz to szybko zleci ;-)
a my byliśmy na nartach, młody ma dryg i radził sobei suuuuuuperancko, nawet ludzie na niego pokazywali że taki mały a tak śmiga, aż mi się łezka w oku kręciła taka byłam z niego dumna :-)

Akuku - możesz wkleić linka do wykresu? ... bo ja tak na pamieć temperatur nie pamiętam

Kamilka - no jeszcze tylko kilka dni i juz bedziesz testować

a my byliśmy na nartach, młody ma dryg i radził sobei suuuuuuperancko, nawet ludzie na niego pokazywali że taki mały a tak śmiga, aż mi się łezka w oku kręciła taka byłam z niego dumna :-)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Karola - ale jak to tak że przed samym wynikiem, koniecznie daj znać czy @ nie przylazła![]()
Lore, przed jakim wynikiem? (dorwałam się do laptopa, na szybko czytam i jakoś nie załapałam o co chodzi)
-Lorelain-
karola - no twoim testowaniem, puki nie ma @ jest nadzieja wiec ja nadal trzymam kciuki:-)
Akuku - czy przy środkowym pomiarze wstawałaś do małego? jeśli nie to hmmm może licz tą środkową, ale ja bym brała pod uwagę pierwszą po otwarciu oczu + 3 stopnie czyli 36,97 i to by miało sens
generalnie jak mierzysz wcześniej to dla każdej godziny dodajesz stopień, a jak mierzysz później to odejmujesz dla każdej godziny 1 stopień. Ja bym zrobiłą z tą metodą na + 3 stopnie i zaznaczyła czarnym kułeczkiem an wykresie że tempka może byc zaburzona.
Miciurka - no przepiękny ten twój groszek
:-):-)
Akuku - czy przy środkowym pomiarze wstawałaś do małego? jeśli nie to hmmm może licz tą środkową, ale ja bym brała pod uwagę pierwszą po otwarciu oczu + 3 stopnie czyli 36,97 i to by miało sens
Miciurka - no przepiękny ten twój groszek

Ostatnia edycja:
-Lorelain-
lecę zrobić ręczne pranie, wygnać młodego do wanny a potem jeszcze zajrzę :-) muszę zainwestować w jakieś nowe książki dla siebie do czytania, tzn dla małego ale tak co ja bym nad tym nie zasypiała np Opowieści z Narni, albo dzieci z Bulerbyn, albo Pipi Langstrump, ja już nei moge patrzeć na jego ksiażeczki, wszystko znam na pamięć 

reklama
Akuku
Lori wodzisz ja moe wiedzialam... to ja powinnam w tych innych tez pozmieniac hehe, bo przecierz staly pomiar mial by o 8 bo tak wstajemy.. Ale ostatnio dzieci zaczely wczesniej wstawac. A ze ten pomiar byl o 7.25 to dodac 1,5tak? Hmm wieczorem podokladam :-)
dziekuje
ale ogolnie widze ze nie zabardzo moge sie sugerowac moim wykresem za duzo zmian... Mam nadziej ze nastepnego wykresu nie bedzie, bo nie idzie mi dobrze hehe
dziekuje
ale ogolnie widze ze nie zabardzo moge sie sugerowac moim wykresem za duzo zmian... Mam nadziej ze nastepnego wykresu nie bedzie, bo nie idzie mi dobrze hehe