reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Lekarza nie bylo przed swietami zeby wyjac. Nie mam pojecia czy moze antykoncepcja zmienic wynik. Zapytalam na forum.

Co do buli to spokojnie. .. moze to byc implantacja? ? A Ile dniowe masz cykle? ?

reklama
Pam cykle mam na ogol.28 dniowe ale owu mialam podobno w 16 dc wiec ten cykl bedzie chyba 2 dni dluzszy no chyba ze 2.faze mam 12 dniowa.
Hmm moze implantacyjny... Dzis 5 dni po owu... Ale czytalam gdzies ze skok temperaturt to tez nie musi byc w dniu owu... Badz tu.czlowieku madry i pisz wiersze...

Miciurka no sliczna dzidziunia super gratuluje.

Tiluchna Kochana to poszalalas z alko ,ja w ciazy raz wymiotowalam po alko,oczywiscie nie wiedzialam ze bylam w ciazy,wiec myslalam ze piwkiem sie podtrulam :-D

Akuku no to tempka ladna,jeszcze troszke i wszystko sie wyjasni :tak:

Pam a Ty kiedy testujesz ? masz pelno objawow ciazowych :-p ale tak jak piszesz moze to byc przez hormony .

Miciurka Sliczna ta Wasza kaczuszka ;-)

U mnie bez zmian sluzu brak,test zrobie wieczorkiem ale nie sadze aby dzisiaj byla owul,przytulaski i tak beda :-)

Hej dziewczyny

Nie bylo mnie troche poniewaz przyjechalusmy do Polski i jakos malo czasu...

Bylam u gina ciazy nie widzial ale mowi ze wszystko sie moze jeszcze okazac bo dzis 24 dc a ja sie dziwnie czuje odrzuca mnie alkohol i jakos wydaje sie ze mam wech czulszy i jakos mi mdlo... Ale okaze sie test juz kupilan ale chyba za wczesnie go robic:/

Do tego okazalo sie ze te plamienia przed i po okresie to niestety miesniaki... Malutkie ale sa i mam sie sprezyc z dzidziusiem bo potem moze byc roznie...

Trzymam za wszystkie mocne kciukasy!!!!

Kamilka to teraz bedziesz musiala miec czeste wizyty u gina aby sprawdzac czy nie rosna,z tego co czytalam male miesniaki nie sa grozne i przewaznie nie daja zadnych dolegliwosci,ponoc wieksze moga dawac objawy typu,krwawienia,problemy z oddawaniem moczy,zaparcia...a jakiej wielkosci one sa u Ciebie ??

Pam w takim razie czekamy na wynik ;-)

Ja dzis zdycham... leb mi peka ... Wszystko mnie boli... Ahh juz sie dzis poplakalam...kur...hormony... kreci mi sie e glowie masakrycznie...no umieram...
Dobra nie bede wam tu.smucic idz ale dzien mam do doopy...

reklama
Do góry