reklama
hej dziewczyny przyszlam wam wrzucic fotki jak to moj m stwierdzil naszej kaczuszki
, wieksza kropka to dzidzia a mniejsza to cialko zolte - pod jedna fotka wykres bicia serduszka
Zobacz załącznik 526559Zobacz załącznik 526560

Akuku
Fanka BB :)
Pam cykle mam na ogol.28 dniowe ale owu mialam podobno w 16 dc wiec ten cykl bedzie chyba 2 dni dluzszy no chyba ze 2.faze mam 12 dniowa.
Hmm moze implantacyjny... Dzis 5 dni po owu... Ale czytalam gdzies ze skok temperaturt to tez nie musi byc w dniu owu... Badz tu.czlowieku madry i pisz wiersze...
Miciurka no sliczna dzidziunia super gratuluje.
Hmm moze implantacyjny... Dzis 5 dni po owu... Ale czytalam gdzies ze skok temperaturt to tez nie musi byc w dniu owu... Badz tu.czlowieku madry i pisz wiersze...
Miciurka no sliczna dzidziunia super gratuluje.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Tiluchna Kochana to poszalalas z alko ,ja w ciazy raz wymiotowalam po alko,oczywiscie nie wiedzialam ze bylam w ciazy,wiec myslalam ze piwkiem sie podtrulam 
Akuku no to tempka ladna,jeszcze troszke i wszystko sie wyjasni
Pam a Ty kiedy testujesz ? masz pelno objawow ciazowych
ale tak jak piszesz moze to byc przez hormony .
Miciurka Sliczna ta Wasza kaczuszka ;-)
U mnie bez zmian sluzu brak,test zrobie wieczorkiem ale nie sadze aby dzisiaj byla owul,przytulaski i tak beda :-)

Akuku no to tempka ladna,jeszcze troszke i wszystko sie wyjasni

Pam a Ty kiedy testujesz ? masz pelno objawow ciazowych

Miciurka Sliczna ta Wasza kaczuszka ;-)
U mnie bez zmian sluzu brak,test zrobie wieczorkiem ale nie sadze aby dzisiaj byla owul,przytulaski i tak beda :-)
Hej dziewczyny
Nie bylo mnie troche poniewaz przyjechalusmy do Polski i jakos malo czasu...
Bylam u gina ciazy nie widzial ale mowi ze wszystko sie moze jeszcze okazac bo dzis 24 dc a ja sie dziwnie czuje odrzuca mnie alkohol i jakos wydaje sie ze mam wech czulszy i jakos mi mdlo... Ale okaze sie test juz kupilan ale chyba za wczesnie go robic:/
Do tego okazalo sie ze te plamienia przed i po okresie to niestety miesniaki... Malutkie ale sa i mam sie sprezyc z dzidziusiem bo potem moze byc roznie...
Trzymam za wszystkie mocne kciukasy!!!!
Nie bylo mnie troche poniewaz przyjechalusmy do Polski i jakos malo czasu...
Bylam u gina ciazy nie widzial ale mowi ze wszystko sie moze jeszcze okazac bo dzis 24 dc a ja sie dziwnie czuje odrzuca mnie alkohol i jakos wydaje sie ze mam wech czulszy i jakos mi mdlo... Ale okaze sie test juz kupilan ale chyba za wczesnie go robic:/
Do tego okazalo sie ze te plamienia przed i po okresie to niestety miesniaki... Malutkie ale sa i mam sie sprezyc z dzidziusiem bo potem moze byc roznie...
Trzymam za wszystkie mocne kciukasy!!!!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kamilka to teraz bedziesz musiala miec czeste wizyty u gina aby sprawdzac czy nie rosna,z tego co czytalam male miesniaki nie sa grozne i przewaznie nie daja zadnych dolegliwosci,ponoc wieksze moga dawac objawy typu,krwawienia,problemy z oddawaniem moczy,zaparcia...a jakiej wielkosci one sa u Ciebie ??
Pam w takim razie czekamy na wynik ;-)
Pam w takim razie czekamy na wynik ;-)
reklama