reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dzieki dziewczyny - jak jakos sie zorganizuje to wkleje fotke bo naprawde superancko widac dzidzie!! :)
tulichna - ja tam widze pozytyw ze hohoh :-)

akuku- no jak po spadku rosnie ci tempka to jest bardzo dobrze :) ! tylko mierz o tej samej porze bez wstawania

domi- mam to samo podejscie co ty do pracy - spelnieniem moich marzen ona nie jest wiec nie zaluje niczego i powiem im z usmiechem na ustach hihi

lori - jak tam starania ? musze z ciekawosci kuknac twoj wykresik - juz dawno mnie tu nie bylo - i doczytuje tylko wyrywkowo co i jak

reklama
no i mam za swoje
wymiotuje jak kot po musztardzie
wrocilam o 5 rano, pobudka 7 rano
nigdy wiecej alkoholu, strulam sie jak nigdy:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny dzis tempke mierzyla 3 razy po 5 bo tak wstal victor... I bylo 36,77 poszlam dalej spac, mierzylam o 7,25 i bylo 36,81 i mierzylam teraz i bylo 37,07 z tym ze ja dopiero teraz wstalam hehe... No ostatnio nie moge sie obudzic... Pewnie gdybym teraz odlozyla telefon to jeszcze bym zasnela ehh... Zmeczona jestem na maxa... Ogolnoe wpisalam wynik srodkowy bo to jest najblizej godziny o ktorej zwykle staram sie mierzyc czyli 8.00
Ale widze ze duzo zmienia sie nawet po godzinie wiec taka naprawdd moj wykres nie jest miarodajny.
Jejku jak mnie kregoslup boli....ehh
Milego dnia

Ja sobie leze i czekam az przestanie bolec. Rozpychanie I ciagniecie na zmiane. Dzis rano jakis rozowo zabarwiony sluz sie pojawil. Mdlosci i zwymiotowalam na zapach jajek. Nie wiem co sie dzieje ale wiem jedno.... Nigdy wiecej hormonow

Pam kircze zle reagujesz na te hormony :/:/ a robilas test ciazowy ?? Kiedy wyciagasz implant?? Bo nie wiem jak wychodza testy ciazowe jak ty bierzesz hormony...

Tilluchna ojj ja tylko raz wymiotowalam po alkoholu i nauczylam sie kontrolowac ile wypic hehe... Ale ja tak bardzo nienawidze wymiotow... Na szczescie w ciazy z Apexem nie wymiotowalam mialam tylkk tydz. Mdlosci. Przy Vikim wymiotowalam 2 razy po zupie buraczkowej od tam tej pory nie gotuje hehe.
No i raz wymiotowalam caly dzien po kurczakachz kfc w polsce tez juz nie zjem...
Wiec wspolczuje Ci kochana i nigdy wiecej alkoholu do nastepnego razu haha... Czyli juz w sylwestra hehe...

Akuku mam nadzieje ze sie udalo :tak:

Zrobie test ciazowy jak wroce do siebie. Implant dopiero kolo 8 wyciagne. Najbardziej mnie wkurza to ze pielegniarka chciala zrobic mi bete przed swietami ale lekarza sie nie zgodzil. Boje sie ze jestem a bralam te antybiotyki. Ufff co bedzie to bedzie. Umysl plata mi figle bo czuje sie jak w ciazy. Takie odsrodkowe przeczucie ale jednocsesnie watpie. Oszaleje

Mi sie nasilily bole jak ja @ kurrr... Mowie do m ze boli mnie jakbym zara miala @ dostac a on na to to zaraz dostanie... Tak bez wzruszenia... Dla niego to jak nie teraz to pozniej a ja wariuje juz... Mam 21 dc i tak mnie boli ze zdycham... Nie mialam tak w ciazach z chlopcami... Kurr

reklama
Pam to zrob ten test tylko ja sie zastanawiam czy biorac hormony czy one sa miarodajne?? Czy moze pokazac ciaze nawet jak.jej nie ma i na odwrot ??
A czemu przed swiefami nie wyjelas implamtu??
Trzymaj sie. Ja tu wariuje wiec wcale sie Tobie nie dziwie :/
Moj m mowi ze jestem nie obecna... I bede dopuki nie zobacze tych 2 kresek... No nie umiem sie od tego odciac ...

Do góry