reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej dziewczyny, pisze co byscie o mnie nie zapomnialy, postanowilam od nastepnego cyklu prowadzic ten wykres, bo juz drugi cykl z rzedu nie mam owu, hmmm:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
jutro sylwek, ja siedze w dmou, bo moj ma dyzur, a wiec, bawcie sie cudownie,zycze Wam superowej imprezy, szczesliwego Nowego , ukochanych II kreseczek i zeby 2013 byl cudowny i zeby wlasnie ta 13 spelnila Wasze marzenia, buziakuje .

Uciekam spac.

Miciurko super fasoleczka, trzymaj sie zdrowiutko, caluski.

reklama
A ja teraz jak na zlosc zasnac nie moge... Rano nie bede mogla wstac... Ahhh czemu ja nie mam guziczka on off myslenie i tyle... Kurde chcialabym reset sobie zrobic jakis...

Kasoku pamietamy rob sobie wykresik tylko nie popelnij mojego bledu z moerzeniem o roznych godzinach :p

Miciurko - zdjecia rewelacja!!!! ciesze sie bardzo, ze wszystko jest ok:-D

a gdzie reszta ciezaroweczek???

Kasoku - a skad wiesz, ze nie masz owulacji?

Akuku - Twoj wykres jest po prostu piekny!! jak na razie wszystko wskazuje na to, ze... ;-)

Lori - jedno z najpiekniejszych uczuc na ziemi - bycie dumnym z wlasnego dziecka:tak: fajnie, ze sobie tak dobrze radzi, zdolni rodzice = zdolne dziecko:tak:

a ja wczoraj wycierpialam sie za wszystkie czasy:baffled: juz nawet powiedzialam mezowi, ze nie tkne dzisiaj alkoholu hehe:tak: choc sylwester;-) fuj
zmierzylam sobie dzisiaj temperature ale mam nizsza niz na poczatku cyklu jak mierzylam - wiec nie wiem o co kaman, mam 7 dni przerwy w mierzeniu wiec wykres jest w ogole chyba niemiarodajny:no:
od wczoraj i cala noc baaardzo bolalo mnie podbrzusze, myslalam nawet o nospie
moze to owulacja? 2 dni po tescie? nie wiem;-)
zobaczymy jak bedzie pozniej z temperatura, jak bedzie wzrost to dobrze, jak nie to nie:sorry2:
w ogole biorac pod uwage test 'chyba' pozytywny wczoraj tez poszalelismy 3 razy bez zabezpiecznia:zawstydzona/y:
w ogole sex na melanzu to swietna sprawa:rofl2: hehehe

Edytko - jak u Ciebie? robilas test? cos sie zmienilo?

witam, tili no nie mam owulki, bo sucho non stop, nie kluja jajniki i naprawde nic nie czuje tam na dole...tylko z tego wnioskuje, a najbardziejnz potwornej suchosci, nawet jak tam paluchy wloze, to nic sie nie ciagnie.:no::no::no:

tili jak to jest, ja zawsze juz od czasow studiow jak poszaleje z % i nastepnego dnia siedze nad miska obiecuje najwyzszemu, ze juz nigdy, ale przeeeniiigdddyy nie wezme alkoholu do ust i co???po jakims czasie znowu % laduja w mojej paszczy :-D. Dzisiaj jestem sama z matiska :-( m ma dyzur , a ja od x lat bede siedziec sama przy piwku.
Wczoraj mialam do kitu dzien, na poczatku wysypalam caly pojemnik vegety do szuflady, potem scierajac podloge urwalam leda pod szafka kuchenna, a na konuec otwierajac lodowke wypadla mi butelka z piwem i uszczerbilam kafelke, dodam, ze mam dom po remoncie. Gdy m wrocil zmusilam go do usuniecia fug i wymiany kafelki, w rezultacie dlubalismy razem z 2 h, ale kafla wymieniona ufff...

http://enpr.pl/4818

Hej dzis tempka spadla:-( co to oznacza??
mierzyllam o 7.45 i bylo 36.64
I mierzylam teraz i mam 36.77...
Tak czy siak spadek ale ja nie wiem o co chodzi ze po 40 minutach inna tempka jest... Usiadlam tylko na lozku i to wszystko nie wstawalam.
A pierwsza jest zawsze w stresie mierzona bo zawsze ktores dziecie przyjdzie ale m wstal bo sie do pracy szykuje.
Czy moge prosic kogos o odpowiedz czy temperatura mierzona 40 minut po przebudzeniu ale lezac w lozku jest miarodajna ??
I co oznacza spadek temperatury??

Tilli wskazywal :-(
No widze ze jednak nie zastosowaliscie sie do zasady jeden raz bez zabezpieczenia hihi. A test owu robilas ??
Widzisz jednak wszystkie znaki pokazuja byscie sie jednak starali hehe. Ja trzymam kciuki by sie wam udalo. Hehe

reklama
Akuku - spadek moze oznaczac implantacje!!!

Kasoku - poloz Mati i siadaj na forum wieczorem:-D

Miciurka - wzajemnie:-D

Akuku - moje testy wygladaja tak:dry: ostatni jest z dzisiaj

IMAG0200.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry