reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Edyta - super!!! i witaminy na bank lepsze niz leki :tak:
a z progesteronem masz racje
a co ci dokladnie przepisal?

Ja chcialam aby przepisal mi Cyclogest ale lekarz mi powiedzial ze moze mi przepisac jedynie czysty progesteron bo ten co ja chcialam jest z czyms ale nie wiem dokladnie z czym :-p powiedzial ze ten lek moze przepisac tylko ginekolog,wiec zgodzilam sie na ten "czysty" najzwyklejszy ale nazwy nie znam bo dopiero w srode dostane recepte i jak bedziesz chciala to napisze nazwe ;-)

Zrobilam test owu ale ciagle kreska jasniejsza od kontrolnej,do tego czekam na sluz ...mam nadzieje ze nidlugo sie pojawi,ale cos czuje ze przez te plamienia na poczatku cyklu moge nie miec owulki :zawstydzona/y:

Edytko - moze bedziesz miala lekko opozniona? poza tym ja dopiero wczoraj mialam sluz typowo plodny a ty mialas okres 2 dni po mnie :tak: jeszcze wszystko przed Toba:tak:

Edyta, lori tak dojrzalam do decyzji co bedzie to bedzie :h-)
Wczesniej napalalam sie na core i pewnie jakbym od razu zaszla i miala syna to bym to w jakis sposob przecierpiala... A tak to latwiej mi bedzie pozniej. Bo teraz nawet jak bedzie syn bede sie cieszyc choc.wiadomo ze mam mysli takie ze bardzo.chcialabym corke, bo wlasnie kitki sukienki, ale teraz juz wazniejsze jest dla mnie by wogle zjasc donosci i urodzic zdrowe.dziecko.

Moze Ci sie opozni owu ?? Mi sie spoznila 2 dni tzn. sluz plodny mialam o czasie ale owu 2 dni pozniej.

Edytko - moze bedziesz miala lekko opozniona? poza tym ja dopiero wczoraj mialam sluz typowo plodny a ty mialas okres 2 dni po mnie :tak: jeszcze wszystko przed Toba:tak:

Pewnie masz racje,przeciez dzisiaj mam 16 dc takze moze jeszcze jest szansa,ale jak do 19dc jej nie bedzie to wiem ze nici w tym cyklu ...i zastanawia mnie gdzie jest moj sluz:sorry2:

Jak bralam tabsy to musielismy uzywac durex play bo nie dalo rady bez tego,a wczoraj normalnie plywalismy i to bez uzycia lubrykantu :-D moj maz powiedzial ze nigdy wiecej mam nie brac tego swinstwa :-p:-D

Mnie chyba jakis wirus dopada... Dostalam mdlosci i takiego dziwnego bolu brzucha u gory, a od kilku dni mam katar i glowa bolli bleh...

Mnie chyba jakis wirus dopada... Dostalam mdlosci i takiego dziwnego bolu brzucha u gory, a od kilku dni mam katar i glowa bolli bleh...

Akuku mi objawy przeziebienia kojarza sie z ciaza haha ,pamietasz jakas dziewczyna pisala o problemach z pecherzem i jak sie okazalo byla w ciazy,np ja jak bylam w pierwszej ciazy mialam zapalenie oskrzeli :-p

Zdrowka i nie daj sie wirusowi ,moze przydalaby sie jakas wit C ,mleko z miodem i do lozeczka ;-)

reklama
Edytka nie mow nie mow hehe wiem czytalam ale nie chce sie napalac znowu...
Biore duzo witamin na ciodzien. W sumie katar minal mi, ostatnie 3 dni byly gorsze... Mam takie uczucie pelnosci, mdlosci w mostku....
I tak jakby przychodzi jak glodna sie robie pozniej mija.
No i miesnie mnie bola...
Ale u mnie jeszcze pewnie nawet do implantacji nie doszlo wiec mowie nie bede tego laczyc z ciaza...
Choc chcialabym juz wiedziec.. Albo juz byc :-) hehe
U nas wieje... Ehh

Do góry