reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta - super!!! i witaminy na bank lepsze niz leki
a z progesteronem masz racje
a co ci dokladnie przepisal?
Ja chcialam aby przepisal mi Cyclogest ale lekarz mi powiedzial ze moze mi przepisac jedynie czysty progesteron bo ten co ja chcialam jest z czyms ale nie wiem dokladnie z czym

Akuku
Fanka BB :)
Edyta, lori tak dojrzalam do decyzji co bedzie to bedzie :h-)
Wczesniej napalalam sie na core i pewnie jakbym od razu zaszla i miala syna to bym to w jakis sposob przecierpiala... A tak to latwiej mi bedzie pozniej. Bo teraz nawet jak bedzie syn bede sie cieszyc choc.wiadomo ze mam mysli takie ze bardzo.chcialabym corke, bo wlasnie kitki sukienki, ale teraz juz wazniejsze jest dla mnie by wogle zjasc donosci i urodzic zdrowe.dziecko.
Moze Ci sie opozni owu ?? Mi sie spoznila 2 dni tzn. sluz plodny mialam o czasie ale owu 2 dni pozniej.
Wczesniej napalalam sie na core i pewnie jakbym od razu zaszla i miala syna to bym to w jakis sposob przecierpiala... A tak to latwiej mi bedzie pozniej. Bo teraz nawet jak bedzie syn bede sie cieszyc choc.wiadomo ze mam mysli takie ze bardzo.chcialabym corke, bo wlasnie kitki sukienki, ale teraz juz wazniejsze jest dla mnie by wogle zjasc donosci i urodzic zdrowe.dziecko.
Moze Ci sie opozni owu ?? Mi sie spoznila 2 dni tzn. sluz plodny mialam o czasie ale owu 2 dni pozniej.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edytko - moze bedziesz miala lekko opozniona? poza tym ja dopiero wczoraj mialam sluz typowo plodny a ty mialas okres 2 dni po mniejeszcze wszystko przed Toba
![]()
Pewnie masz racje,przeciez dzisiaj mam 16 dc takze moze jeszcze jest szansa,ale jak do 19dc jej nie bedzie to wiem ze nici w tym cyklu ...i zastanawia mnie gdzie jest moj sluz

Jak bralam tabsy to musielismy uzywac durex play bo nie dalo rady bez tego,a wczoraj normalnie plywalismy i to bez uzycia lubrykantu

edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mnie chyba jakis wirus dopada... Dostalam mdlosci i takiego dziwnego bolu brzucha u gory, a od kilku dni mam katar i glowa bolli bleh...
Akuku mi objawy przeziebienia kojarza sie z ciaza haha ,pamietasz jakas dziewczyna pisala o problemach z pecherzem i jak sie okazalo byla w ciazy,np ja jak bylam w pierwszej ciazy mialam zapalenie oskrzeli

Zdrowka i nie daj sie wirusowi ,moze przydalaby sie jakas wit C ,mleko z miodem i do lozeczka ;-)
reklama
Akuku
Fanka BB :)
Edytka nie mow nie mow hehe wiem czytalam ale nie chce sie napalac znowu...
Biore duzo witamin na ciodzien. W sumie katar minal mi, ostatnie 3 dni byly gorsze... Mam takie uczucie pelnosci, mdlosci w mostku....
I tak jakby przychodzi jak glodna sie robie pozniej mija.
No i miesnie mnie bola...
Ale u mnie jeszcze pewnie nawet do implantacji nie doszlo wiec mowie nie bede tego laczyc z ciaza...
Choc chcialabym juz wiedziec.. Albo juz byc :-) hehe
U nas wieje... Ehh
Biore duzo witamin na ciodzien. W sumie katar minal mi, ostatnie 3 dni byly gorsze... Mam takie uczucie pelnosci, mdlosci w mostku....
I tak jakby przychodzi jak glodna sie robie pozniej mija.
No i miesnie mnie bola...
Ale u mnie jeszcze pewnie nawet do implantacji nie doszlo wiec mowie nie bede tego laczyc z ciaza...
Choc chcialabym juz wiedziec.. Albo juz byc :-) hehe
U nas wieje... Ehh