reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Akuku - trzeba poobserwować sobie temperature zobaczymy co się bedzie działo później ;-)
hej dziewczyny - ja dzis po wizycie!!! - bylam na 13.30
jestesmy mega zadowoleni oboje !! - ginekolog zrobil mi najpierw normalne badanie i powiedzial - nie no napewno.. "ciaza jak cholera" hehe
bo rozpulchnione wszystko
no wiec potem mialam usg - i jest dzidzia - jedna
- teraz wielkolud ma 7 mm:-), sluchalam serduszko i moj m tez zadowolony bo byl ze mna i szczesliwy siedzial - dostalismy fotki 2 takze wszystko okej - ciaza ma 6 tyg i 5 dni termin mi obliczyl na 19.08 ale mowil ze 7 dni plus minus takze to juz oficjalnie :-)
jestesmy mega zadowoleni oboje !! - ginekolog zrobil mi najpierw normalne badanie i powiedzial - nie no napewno.. "ciaza jak cholera" hehe

no wiec potem mialam usg - i jest dzidzia - jedna
-Lorelain-
Miciurka - bardzo bardzo gratuluje!!!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mi tez juz tak nie zalezy na dziewczynce, po tych moich plamieniach ktore mialam przez 2 lata to wiem ze jednak nie plec sie liczy tylko to aby zaciazyc i miec zdrowe dziecko ,nie powiem chec posiadania coreczki jest ,ale nie tak jak na poczatku 
Dzisiaj tez nie mam plamien i moge w 100% powiedziec ze to dzieki wit B6 ,nawet nie wiecie ile radosci przyspozyla mi ta witaminka
a w srode i tak pojde po progesteron w razie co niech sobie lezy 

Dzisiaj tez nie mam plamien i moge w 100% powiedziec ze to dzieki wit B6 ,nawet nie wiecie ile radosci przyspozyla mi ta witaminka

reklama
-Lorelain-
Akuku - ja mam tak samo, dziewczynka mile widziana, ale najwazniejsze żeby wytrzymac 9 miesięcy i po prostu urodzić zdrowe dziecko, z chłopca tez sie bede bardzo cieszyc