reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Akuku :* no wlasnie nie pilam prawie nic...
a dzisiaj ide z kumpelami na wypad do klubu wiec jutro wole nie robic ;-)
smialam sie z przyjaciolka ze dzisiaj moze byc ostatnia szansa zeby poszalec:-p

hej dziewczyny - ja dzis po wizycie!!! - bylam na 13.30

jestesmy mega zadowoleni oboje !! - ginekolog zrobil mi najpierw normalne badanie i powiedzial - nie no napewno.. "ciaza jak cholera" hehe:-D bo rozpulchnione wszystko
no wiec potem mialam usg - i jest dzidzia - jedna ;) - teraz wielkolud ma 7 mm:-), sluchalam serduszko i moj m tez zadowolony bo byl ze mna i szczesliwy siedzial - dostalismy fotki 2 takze wszystko okej - ciaza ma 6 tyg i 5 dni termin mi obliczyl na 19.08 ale mowil ze 7 dni plus minus takze to juz oficjalnie :-)

Tili Ja to nie wiem dlaczego teraz jest jasniejsza kreseczka ...:dry:

Lori to jest nas trzy pragnace miec coreczke ,ciekawe czy sie uda to pragnienie spelnic ;-)

Miciurka Gratuluje i spokojnej ciazy :-)

Miciurka gratuluje :-) super wiesci :-)

No to jest nas trzy haha.

Caly dzien dzis leniu****e hehehe

Lori oby mi nie spadla juz niech i 3 chlopak bedzie :-)

Mi tez juz tak nie zalezy na dziewczynce, po tych moich plamieniach ktore mialam przez 2 lata to wiem ze jednak nie plec sie liczy tylko to aby zaciazyc i miec zdrowe dziecko ,nie powiem chec posiadania coreczki jest ,ale nie tak jak na poczatku :tak:

Dzisiaj tez nie mam plamien i moge w 100% powiedziec ze to dzieki wit B6 ,nawet nie wiecie ile radosci przyspozyla mi ta witaminka :-D a w srode i tak pojde po progesteron w razie co niech sobie lezy :-p

reklama
Akuku - ja mam tak samo, dziewczynka mile widziana, ale najwazniejsze żeby wytrzymac 9 miesięcy i po prostu urodzić zdrowe dziecko, z chłopca tez sie bede bardzo cieszyc :tak:

Do góry