reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta a ile Twoje dzieci maja lat ?? Ja kupilam moich chlopcom leapfrog 2 explorer, kazdy ma swojego ale szybko sie znudzili. Tzn tam trzeba kupowac gry, wiec postanowilismy je sprzedac i wzamian jeden tablet kupimy albo dwa urzywane.
Bo moj Alex wlasnie lubi grac na moim telefonie, wiec obydwoje za rok pewnie do gierek dostana hehe. No i mysle o xboxie bo u nas czesto pada a przy x boxie poskacza itd.
Narazie uzbieralismy ok 90 f.
Ja tam nowych rzeczy nie musze kupowac,:-)

Ale mnie cycek boli ... Ale juz sie przyzwyczailam ze moja psychika sobie ze mnie jaja robi...

reklama
Ja od 7 -go wracam do collegu a tak sie rozleniwilam że mi sie nie chce.
Pam nie zazdroszcze egzam i to tuż po powrocie z wolnego.

Tili milego pluskania,my tez musimy sie wybrać,ale ostatnio było tak zimno że nie chodziliśmy.

Ja zamówiłam na e-bayu covery na tel dla naszej czworeczki,mają byc między 2-3 stycznia.

Moje chłopaki mają 9 i 11 lat

Ja mówię że nowe bo te w których chodził mały znudziłyo mi sie.

Ostatnia edycja:
Mi sie strasznie nie chce wracac ale mam egzaminy 4 7 9 i 11. Potem wolne do 21.

Moge ponazekac i pogadac jak idiotka? ?
Jak wroce do siebie to sikne testa ciazowego. Nie licze na nic ale te mdlosci bole brzucha cyckow wypryszczylo mnie...I teraz jakies przebarwienia mam na rekach. Odzucilo mnie od fajek kompletnie nawet smrodu nie zniose. Mysle ze to implant tak sobie ze mnie pogrywa ale sikne dla swietego spokoju. ...

no moj maz ma teoretycznie wolne do 7 stycznia, a praktycznie robi dodatkowa robote;-) wiec go nie ma
ehh..
ok, ,mysle, ze jak do 13 stycznie nie dostane @ to 14 rano zatestuje;-)
:rofl2: normalnie obled:tak:

wydaje mi sie ze juz nie mam ciagnacego sie sluzu, jest tylko mega sliski
czyli szczyt byl wczoraj:dry:

oki, lece na basen, papa

hehe czyli jednak moze cos wyjsc :) nie wszystko mozna zaplanowac- ale widocznie tak ma byc :) nie wiem juz za co mam trzymac kciuki u Ciebie :)
u was basen otwarty ?? wpuszczaja z 2 dzieci jedna osobe ?? u nas jak jedno ma skonczone 5 to wpuszcza a tak to ponizej musi byc dwoje rodzicow/opiekunow.
u nas basen zamkniety dopiero od 2 lutego otwieraja :) i sie zapisuje :) bede chodzic codziennie :p

Ja od 7 -go wracam do collegu a tak sie rozleniwilam że mi sie nie chce.
Pam nie zazdroszcze egzam i to tuż po powrocie z wolnego.

Tili milego pluskania,my tez musimy sie wybrać,ale ostatnio było tak zimno że nie chodziliśmy.

Ja zamówiłam na e-bayu covery na tel dla naszej czworeczki,mają byc między 2-3 stycznia.

Moje chłopaki mają 9 i 11 lat

Ja mówię że nowe bo te w których chodził mały znudziłyo mi sie.

jeśli chodzi o ciuchy to ja mam nadzieje ze chlopiecych juz nie bede musiala uzywac :)
ja czesto kupuje ciuchy "uzywane" czaesto z metkami :) oczywiscie wybieram takie co wygladaja jak nowki :p hehe
ale lubie kupic tanio i dobrze :)
tak samo z zabawkami :)
ale jakbym miala 3 syna to na pewno bym kupowala znowu ciuchy, tak tez bylo przy Vikim, zostawialam tylko to co mi sie bardzo podobalo :)
choc powiem Ci ze to co mi pasowalo przy Alexie przy Vikim mi nei pasuje :p hehe

wlasnie popijam juz drugie latte dzisiaj :)
i sie zastanawiam czy w sylwka bede mogla lyknac cos z bombelkami ?
moze zrobie tescik 31 i jak wyjdzie nagatyw to lykne, podobno do 6 tyg. mozna :p hehe

dobra ide sie czyms zajac

Ostatnia edycja:
Pam jeśli masz jakies podejrzenia to pewnie że siknij,lepiej sie upewnić niz potem żałować .

Akuku mam tak samo jak ty...te ubrania które kupowalam małemu są ładne ale mają juz prawie trzy lata a w sklepach jest tyle nowości że nie mogłabym powstrzymać sie od ich kupna.Dlatego je sprzedam a później ( jak zaciaze ) bede kupować nowe.Ja rowniez mam nadzieję że tym razem bede mogła poszaleć z różami i fioletami

reklama
hej, wrocilam i siknelam jeszcze raz.. i testowa jasniejsza od kontrolnej
o co kaman?:confused::confused: mozliwe ze juz po owu?

a moze tamte 2 nie byly pozytywne? widzialyscie zdjecie drugiego.. moze ja cos zle patrze?

Ostatnia edycja:
Do góry