reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Tiluchna no ja wiem ze nie chcieliscie wcelowac,ale wszystko na to wskazuje ze jednak wcelowaliscie
teraz trzeba czekac do terminu @ ;-)
Akuku to teraz niech sie tempka utrzyma ;-)
Sorki ze ja tak dzisiaj co chwile znikam ale zawsze cos

Akuku to teraz niech sie tempka utrzyma ;-)
Sorki ze ja tak dzisiaj co chwile znikam ale zawsze cos

no moj maz ma teoretycznie wolne do 7 stycznia, a praktycznie robi dodatkowa robote;-) wiec go nie ma
ehh..
ok, ,mysle, ze jak do 13 stycznie nie dostane @ to 14 rano zatestuje;-)
normalnie obled
wydaje mi sie ze juz nie mam ciagnacego sie sluzu, jest tylko mega sliski
czyli szczyt byl wczoraj
oki, lece na basen, papa
ehh..
ok, ,mysle, ze jak do 13 stycznie nie dostane @ to 14 rano zatestuje;-)

wydaje mi sie ze juz nie mam ciagnacego sie sluzu, jest tylko mega sliski
czyli szczyt byl wczoraj

oki, lece na basen, papa
Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Tez tak mysle ze bedzie dobrze tym bardziej jak bys czekala 21 dni po pozytywnym tescie to juz napewno mialabys dwie grube krechy...bo z tego co czytalam to druga faza cyklu jest niezmienna ,wiec jesli odczekasz 14 dni to bedzie ok...
Ale sie tu cicho zrobilo,chyba dziewczyny nas opuscily
Ale sie tu cicho zrobilo,chyba dziewczyny nas opuscily

Akuku
Fanka BB :)
Ja jestem jestem :-)
Wlasnie wystawiam rozne zabawki na gumtree ktorymi sie dzieci nie bawia. Zbieraja pieniazki na x boxa albo cos innego...zobaczymy.
Hmm to mi jeszcze 10 dni do testowania ojj dlugo... Ja bym chciala szybciej wiedziec hehe... Ahh ja niecierpliwa jestem. Choc z drugiej strony mysle by nie testowac wogle no chyba ze sie tydzien @ spozni... By sie nie rozczarowac... No zobaczymy ile eytrzymam
Wlasnie wystawiam rozne zabawki na gumtree ktorymi sie dzieci nie bawia. Zbieraja pieniazki na x boxa albo cos innego...zobaczymy.
Hmm to mi jeszcze 10 dni do testowania ojj dlugo... Ja bym chciala szybciej wiedziec hehe... Ahh ja niecierpliwa jestem. Choc z drugiej strony mysle by nie testowac wogle no chyba ze sie tydzien @ spozni... By sie nie rozczarowac... No zobaczymy ile eytrzymam
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Akuku ja to jestem uzalezniona od testowania ,lubie ten dreszczyk emocji ,a jak jeszcze bym ujrzala II krechy to juz totalny odlot 
Ja tez z tych niecierpliwych,dasz rade to w koncu tylko 10 dni (wiem latwo sie mowi ) ;-)
Ja tez bede wystawiac na sprzedaz rzeczy po malym,bow eim ze jak zajde w ciaze wszystko kupie nowe .Moje chlopaki tez zbieraja kase na tablety,chociaz jak dostali od nas telefony to teraz sa nimi oczarowani i juz nie ma wzmianek o tabl

Ja tez z tych niecierpliwych,dasz rade to w koncu tylko 10 dni (wiem latwo sie mowi ) ;-)
Ja tez bede wystawiac na sprzedaz rzeczy po malym,bow eim ze jak zajde w ciaze wszystko kupie nowe .Moje chlopaki tez zbieraja kase na tablety,chociaz jak dostali od nas telefony to teraz sa nimi oczarowani i juz nie ma wzmianek o tabl

reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
Ja malo pisze bo nic sie u mnie nie dzieje. Uswiadomilam mojego chlopa ze to nie tak ze Ja w ciaze zajde odrazu. Moze nam wyjsc odrazu a mozemy I czekac kilka lat. Puki co jest spoko. Od 4 mam egzaminy co dwa dni do 11. Nudze sie strasznie. ...jego rodzice mieszkaja na wsi i nie ma co robic