reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej:rofl2:
spoznione ale najszczersze zyczenia!!! oby kazdej z nas spelnily sie najwazniejsze pragnienia:tak:

wlasnie dzisiaj dostalam wyniki badan na fsh - powiedziano mi ze w normie:sorry2: wiec zazyczylam sobie telefonu od lekarza z dokladnymi info i teraz czekam:tak:
tabletek anty nie kupilam;-)
a nie wiem
na razie na gumeczkach jedziemy i zobaczymy jak to bedzie
smiejemy sie ze raz w miesiacu sobie odpuszczamy i idziemy na zywiol i jak cos bedzie to bedzie
ehh.. moje serce tak mi wariuje
zwlaszcza ze okres plodny mi sie zaczal i jeszcze chcice mam okropna
klapki na oczach doslownie:-p

Kasoku - wow, ale nowina!! super:-D

reklama
a no to podobnie, ale może dorzuce sobie jeszcze dodatkowe 50 mg B6 :sorry2::sorry2::sorry2:

Ponoc dobrze wplywa na plodnosc wiec napewno nie zaszkodzi ;-)

Tiluchna witaj,w koncu sie odezwalas :-pwidze ze robilas badanka ,daj znac jak bedziesz cos wiedziala...wiem ze ciezko ci wytrzymac w postanowieniu,a jak dni plodne masz to juz wogule ...robisz testy owu ? wiesz tak dla swojej swiadomosci :-p

Ostatnia edycja:
ohh. a jak wygladaja takie plamienia? czy sa spore? czy tylko takie kropki?
hmm..
mi sie sluz pojawil dzisiaj;-) i to sporo, galaretki
ale test owu negatywny - wczesniej nie robilam:-p

dzwonil doktor i wynik fsh to 5.9 przy normie od 3-10 powiedzial ze idealny
czyli rezerwy mam:sorry2: cokolwiek mialoby to znaczyc

ehh.. tak, nie wiem co mam robic
po prostu pierwszy raz jestem w sytuacji gdzie powinnam totalnie wybierac miedzy sercem a glowa i wariuje:baffled:

z mezem sytuacja opanowana.. troszke mi glupio, ze tak zareagowalam emocjonalnie i wywleklam tyle spraw na swiatlo dzienne
natomiast wszystko sie uspokoilo i jest ok:tak: jestem chyba zbytnia perfekcjonistka:dry:

Tiluchna u mnie te plamienia były spore,i z delikatnym kropkami nie miało nic wspólnego :/ bez wkładki nie mogłam sie ruszyć.

Dobrze że wyniki masz ok,wiem że ci ciężko więc moze zdaj sie na naturę :-p

o kurcze.. to nie wiedzialam ze to az 'takie' plamienia:baffled:
to dobrze, ze minely:tak:

a co do natury.. no wlasnie
czlowiek mysli, analizuje, liczy, itd a natura i tak swoje i jak powszechnie juz wiemy zajsc jak sie chce wcale latwo nie jest:sorry2:

Dokladnie tak jest,jak sie chce to ciężko zajść w ciążę...moja siostra wszystkie dzieci ma z wpadek ,ja sie śmieje że jak Tylko maz sie do niej dotknie to ona w ciąży jest.

reklama
ech miałam iść dziś do Gina ale się nie udało...

kurcze straszie ciekawi mnie ta sprawa tej wit B6. Może nie brać Luteiny ani Dupka tylko następny cykl spróbować z wit. B6? Ale jak to nie zadziała to będę sobie pluła w brodę, że zmarnowałam jeden cykl...

pytanie do bardziej obeznanych:

14 i 15 grudnia miałam pozytywne testy owu, 16 grudnia test owu był negatywny za to był szczyt śluzu w taki razie kiedy teoretycznie była owu? 16 czy 17 grudnia?

(próbuję sobie wyliczyć kiedy powinna przyjść @ wg tego, że owu jest 14 dni przed @).

Do góry