reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ehh Edyta ja cie podziwiam, nie masz problemu z decyzja o 4 a ja z 3 wydziwiam jak pokrecona:zawstydzona/y:

ehh wszystko bylo ok i teraz ta praca mi zamacila w glowie, nikt nie rozumie czemu sie wycofalam i wszyscy mnie przekonuja ze przeciez mozna sie starac dlaje po awansie tez:zawstydzona/y:
a ja za duzo mysle, co w pracy bedzie jakby sie dowiedzieli ze w ciaze zaszlam:baffled: ah przydalby sie mlotek i porzadne stukniecie w te lepetyne

reklama
Karola z tego co ja sie orientuje to szczyt sluzu powinien byc na dzien przed owulacja..
ale jak sie do tego ma negatwny test to nie rozumiem:dry: powinien chyba byc dalej pozytywny:confused:

ja dalej biore 2xb6, wiesiolek i castagnus
i dzisiaj 17dc a ja plodny sluz mam. to lepiej niz w 30dc
moim zdaniem te witaminki dzialaja :)

Ostatnia edycja:
Karola ja na testach sie nie znam,wiec w tej kwestii nie pomoge,jedynie wiem ze przed owulacja nie powinno sie brac lutki bo po niej owulacji nie ma,a wiem to od Lori :-p

Moze niedlugo u mnie tez sluz sie ujawni...

Moje chlopaki pojechali do sklepu,ale sie cicho zrobilo :-)

hehe widze że nauka w las nie idzie :-D:-D:-D

Karola
- duphaston jest dużo mocniejszy od witaminki, nie przestawaj brać. Ja się boje a mam jeszcze dwa opakowania lutki w domu bo mi wtedy wszystko się zagnieżdża nawet takie jajeczko co nie powinno :sorry2:

Tiluchna - no ciężkie dylematy, ja długo odkładałam drugie dziecko a teraz taki klops.

z jednej strony tak, ale zawsze planowałam dwoje dzieci i cały czas jest we mnie to uczucie ze nam tego dziecka brakuje, ze ta rodzina jest niepełna. Po poronieniu mąż mi kupił kota na pocieszenie ale to jednak nie to samo :rofl2:

no wlasnie.. a moze sie przeciez okazac ze i ja sie bede rok starac albo i dluzej.. a nie chce az takiej duzej przerwy miedzy dziecmi:no:
ahh zobaczymy co natura powie:tak: dzisiaj i tak wiem, ze maz ma plany bo i winko czerwone czeka:-p moze dzisiaj sobie odpuscimy gumke i zobaczymy, jak ten raz mialby wystrczyc to wystarczy:szok:
nie robie juz zadnych testow;-)

Edyta :-D

reklama
Tiluchna mysle ze dobrze kombinujesz :-p bo nigdy nie wiesz ile bedziecie sie starac ;-)

Ja zrobilam test ovu i kreska jest ciemniejsza niz wczoraj ale jasniejsza od testowej,jej ja chce juz owulacje :-)

Do góry