reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Lorelain ja noe wiem jak go sie robi... Tylko dopisze ze bole owulacyjne mialam okromne 23 grudnia a 24 juz mniejsze...
No i testy owu wycjodzilyly pozytywne od 23 do 25

Jupi moze jednak byla owu jupi... Hehe
Czyli opozniona czylu@ tez ma opoznienie 2 dniowe...ehh wiecej czekania.

reklama
no owu ewidentnie mialas 25.12. Tam gdzie wpisujesz temperature to na dole okienka masz "granica" ustaw sobie jako granica podajrze niższych temperatur, dużo Ci to pokarze. Możesz sobie też zaznaczyć serduszka kiedy były i będzie wszystko bardziej czytelne.

Dodalam serduszka juz wczesniej ale przytiulanka byly 21,23,25 grudnia...
A granica jest "pierwszej fazy" i " wyzszych temperatur" moze musze cos w opcjach zmienic?

nie nie zaznacz tą wyższych temperatur i zobaczymy co Ci wyjdzie, a przytulanka miałaś w samą owu to szansa duża na fasoleczke

Lori w dniu owu ale juz bylo po bo test owu wieczorem negatywny, w poludnie i po poludniu byl pozytywny a wieczorem neg. Wiec to bylo juz po owu.
Ale moze te z 23 wytrwaja... Oby!!
Cos tam sie zmienilo... Tak ma byc??

Lori no niby jest hehe... Na upartego to i te z 21 moga dotrwac bo przeciez niby fo 5 dni zyja hehe.
Mam bole okresowe i sie zle czuje, ale ja tegi nie biore pod uwage bo w zeszlym miechu tez tak mialam ze zaraz po owu mnie bolalo..
Chcialabym zasnac i obudzic sie jak juz bede w ciazy...

Lori my mialysmy w ten sam dzien owu?? Hehe.
Jejku zycze nam 2 kresek ktorego bedziesz testowac?

Ostatnia edycja:
no tego samego dnia, mi sie przesunęła o 2 dni i tobie, zabawne :) ... bede testowała 11 dnia po owu :-) ... zresztą mi tempka wszytsko pokarze, jak spadnie to wiadomo że nie ma co testować :sorry2:

reklama
Do góry