reklama
hej dziewczyny, mam klopot, napiszcie mi cos o tym, a mianowicie, wczoraj przytulalam sie z moim m na jezdzca i hm...powiedzmy, ze penetracja byla glebiej niz zwykli po jakiejs godzinie poszlam do kibelka a tu sluz jak przy owu z domieszka krwi, o jezu na necie tyle przeczytalam zlego,ze nawet tu nie napisze co takiego to bylo, moze po prostu to bylo otarcie, ale strach i ja mamy wielkie oczy, wiec pomozcie, bo w robocie wysiedziec nie umiem, pobolewaja mnie krzyze i dol brzucha i ten lekko rozowy sluz. hmmmmm

edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czesc kochane :-)
Kasoku swietne wiadomosci nam przynosisz ,tak sie martwilas a tu o polowe lepsze wyniki ma twoj mezus ...bardzo sie ciesze
Akuku to teraz czekac na zrobienie testu,mam nadzieje ze twoje marzenie sie spelni w tym cyklu ;-)
Lori aby twoja tempka byla w gorze i zaowocowala w fasoleczke
Tiluchna a ty gdzie nam zniknelas ??
Ja dzisiaj dzwonilam do przychodni,mojego lekarza nie bylo bo jest dzisiaj na telefon,ale zadzwonil do mnie i powiedzialam mu ze potzrebuje progesteron bo mam plamienia itd i powiedzial zebym przyszla do niego w srode to mi wypisze recepte :-) kurcze ten lekarz nigdy mnie nie zawiodl .A teraz najfajniejsze jest to ze po takiej dawce wit B6 nie mam plamien ,wczoraj mialam minimalnie a dzisiaj czysciutko i niech juz tak zostanie
Kasoku ja czytalam ze podczas stosunku czasami dochodzi do obtarcia scianek i wtedy pojawia sie krew ,mysle ze tak bylo i u ciebie
Kasoku swietne wiadomosci nam przynosisz ,tak sie martwilas a tu o polowe lepsze wyniki ma twoj mezus ...bardzo sie ciesze

Akuku to teraz czekac na zrobienie testu,mam nadzieje ze twoje marzenie sie spelni w tym cyklu ;-)
Lori aby twoja tempka byla w gorze i zaowocowala w fasoleczke

Tiluchna a ty gdzie nam zniknelas ??

Ja dzisiaj dzwonilam do przychodni,mojego lekarza nie bylo bo jest dzisiaj na telefon,ale zadzwonil do mnie i powiedzialam mu ze potzrebuje progesteron bo mam plamienia itd i powiedzial zebym przyszla do niego w srode to mi wypisze recepte :-) kurcze ten lekarz nigdy mnie nie zawiodl .A teraz najfajniejsze jest to ze po takiej dawce wit B6 nie mam plamien ,wczoraj mialam minimalnie a dzisiaj czysciutko i niech juz tak zostanie

Kasoku ja czytalam ze podczas stosunku czasami dochodzi do obtarcia scianek i wtedy pojawia sie krew ,mysle ze tak bylo i u ciebie

anabelka
Fanka BB :)
Witam kochane :-)
Odpoczęłam,spędziłam miło czas no i jestem.
Okres przylazł spóźniony ;-) zobaczyłam szwagra i dostałam okresu haha dosłownie
i to w wigilię,mam skąpy okres więc chyba powinnam przebadać hormony
Odpoczęłam,spędziłam miło czas no i jestem.
Okres przylazł spóźniony ;-) zobaczyłam szwagra i dostałam okresu haha dosłownie

dziekuje wam kochane, za tydzien ide do gina, zobaczymy, tak mi sie popieprzyl cykl, ze juz sama nie wiem co to, ale byc moze to otarcie, bo teraz w kibelku juz nic nie lecialo, nic nie boli, tzn poochwa itp.
anabelka to mowisz, ze dostalas @ bo szwagra zobaczylas???hehehehahahbhuhaa, a to szwagier okreso- wywolacz
, nie przejmuj sie, nastepny cykl juz rozpoczety i staran czas zaczac.
jezeli chodzi o te badania nasienia, to ja juz zglupialam, bo np morfologia plemnika gdzie w pierwszym badaniu moj m mial 1 % prawidlowo zbudowanych, we wczorajszym juz mial 5 %, a norma zaczyna sie od 4% czyli co dwa tygodnie i taki postep????hmmm....chyba nalezy to wyposrodkowac, ale cieszze sie, ze jest postep, androlog mi wczoraj powiedzial, ze on by w te wyniki tak nie wierzyl, to tylko cyferki, a plodnosc meska moze diametralnie sie zmienic w ciagu pol roku, tak wiec dziewczyny dbajcie o jajca swoich ukochanych, nic musze uciekac, ale wroce soon,pa
anabelka to mowisz, ze dostalas @ bo szwagra zobaczylas???hehehehahahbhuhaa, a to szwagier okreso- wywolacz

jezeli chodzi o te badania nasienia, to ja juz zglupialam, bo np morfologia plemnika gdzie w pierwszym badaniu moj m mial 1 % prawidlowo zbudowanych, we wczorajszym juz mial 5 %, a norma zaczyna sie od 4% czyli co dwa tygodnie i taki postep????hmmm....chyba nalezy to wyposrodkowac, ale cieszze sie, ze jest postep, androlog mi wczoraj powiedzial, ze on by w te wyniki tak nie wierzyl, to tylko cyferki, a plodnosc meska moze diametralnie sie zmienic w ciagu pol roku, tak wiec dziewczyny dbajcie o jajca swoich ukochanych, nic musze uciekac, ale wroce soon,pa
-Lorelain-
Edyta - a jaką dawkę bierzesz witaminy B6? ... może ja też sobie zwiększę trochę bo biorę tylko 100 mg a można do 300 hmmmm
kasoku - no to ładnie sie bawicie

kasoku - no to ładnie sie bawicie

reklama
-Lorelain-
a no to podobnie, ale może dorzuce sobie jeszcze dodatkowe 50 mg B6 

nie wiem czy ona faktycznie tak szybko działa na progesteron, ale grunt to sobie wmawiać, mózg inaczej myśli i chyba to bardziej wpływa na pozytywny rezultat 

Ostatnia edycja: