reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Pandorka - a no co masz najbardziej i najczesciej ochote?:-D

Edyta - a nie macie w Bristolu polskiego ginekologa albo laboratorium? moze to by cos pomoglo, przeciez polski gin moglby dac ci progesteron czy co tam sie daje/bierze
przeciez bezsensu zebys sie meczyla :-(

Pam - hmmm, ciezka spawa:-( ale mysle ze jesli jedna strona sie boi to druga wlasnie powinna byc podpora i nie zmuszac do niczego
dobrze robisz, ze mu dajesz czas
kazdy potrzebuje czasu na oswojenie sie z ta mysla bo przeciez dziecko to ogromna odpowiedzialnosc i to na cale zycie:tak:

Lori - bawcie sie dobrze!! zycze strzalu w 10:-D

Domi - hehe, oh te urokliwe poczatki ciazy :-D

Edyta - u mnie sluz typowo nieplodny - przypomina mi odrzywke do wlosow hehe (tak sobie dzisiaj pomyslalam :-p)
lezalam sobie w wannie i tak szukam w sobie mysli czy ciagnie mnie do tego zeby sprobowac .. i.. nie, kompletnie, pusto, zero :sorry::sorry:
jakis taki ogromny wewnetrzny spokoj :tak:

reklama
Tiluchna to powiadasz ze nie ciagnie Cie do tego aby sprobowac :-p moze to i dobrze,dostalas awans,masz teraz nowe stanowisko pracy i wypadaloby aby troszke popracowac :-D:-D A jak w pracy,innym zal dooopki nie sciska :rofl2:

Niedawno otworzyla sie polska klinika z tym ze nie maja jeszcze wszystkich lekarzy,troche sprzetu im brakuje no i z tego co wiem trzeba dzwonic aby umowic sie na wizyte z tym ze nie jest to proste,kolezanka dzwonila i niestety nikt nie odbieral...takze sadze ze jeszcze chwilke potrwa zanim bedzie wszystko gralo .Co do lekow ,slyszalam ze lekarze przepisuja tylko leki dostepne w UK :sorry:

hmmm... w sumie racja
musza wypisac recepte a w aptece przeciez wszystko 'robia' na miejscu:sorry:

doopa blada

a w pracy? oj sciska im doopcie, sciska
wiesz.. nie kazdy anglik pala miloscia do polaka ;-)
zwlaszcza taki ktory juz tam na maszynie robi po 15 lat:tak:

ale ja zawsze glowa do gory i juz, jestem z siebie dumna bo osiagnelam wszystko sama ;-)

lece spac, oczka mi sie zamykaja

mysle, ze jeslibym juz sie miala zastanawiac nad trzecim to za 2 lata, tyle jest idealnie aby zdobyc praktyke na tym stanowisku i ustabilizowac sie bardziej finansowo
dzieciaki beda mialy 8 i 6 lat a ja 32..
ale to mega odlegle plany
i zobaczymy jak sie mezus bedzie sprawowac;-)

W takim razie dobranoc ;-) ja musze siedziec bo meza bede budzic bo do pracy na noc idzie...mial miec wolne od dzisiaj ale potrzebuja jego i musi isc ...ale od jutra tydzien spedzi z nami ...Co do swiat my tez nie obchodzimy Wigili

Jaki mi sie uda to wpadne jutro ,dobranoc

Ojj chyba wszyscy zajeci hehe
Ja tylko wpadam powiedziec ze test owu pozytywny(wczoraj negatywny), bol jajnika od rana a rano byl bzyk, wiec prosze trzymajcie za mnie kciuki

Wlasnie patrze ze kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej a wczoraj zadnej nie bylo.Czyli kiedy owu jutro?? Probowac jeszcze dzis- jak rano juz probowalam czy odpuscic?? Hmm

reklama
Do góry