reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Czesc kochane troche Was poczytalam ale tak na szybko.Moze wieczorkiem nadrobie .

U mnie 9 dc,sluz zabarwiony na brazowo wiec chyba plamienia wroca ...:-( no nic poczekam i zobacze.
Dziaiaj przyszly do mnie paski ph ,zrobilam test i moje ph sluzu to 5...wiec bardzo dobrze :-) ale co z tego jak wroca plamienia to i w ciaze ne zajde :wściekła/y: do tego chwilami lekko brzuch mnie pobolewa.

Przepraszam ze ja tylko o sobie,buzka

Hello

ale dzisiaj mi napierdzielają jajniki, jutro już chyba wylecą w kosmos :-D:-D:-D:-D:-D

byłam na zakupach i przy okazji wstąpiłam do salonu i zmieniłam telefon, zaraz bede siedziała i rozpracowywała go. Do poprzedniego żywiłam szczerą nienawiść :sorry:

Na wieczór chce pościągać bardzo nastrojową muzykę. Polecacie coś?

edyta - ph bardzo fajne, ja jestem ciekawa jakie mam :-p ... mi sie wydaje że po @ plamienia to jeszcze nci strasznego, grunt żeby nei były po owu.

anabelka - mój tez ciągle pyta o prezenty i juz gwiazdki nie może się doczekać :-)

lorelain - ja robiłam dwa kierunki prawo miedzynarodowe i zarządzanie, no a skonczylam jako logistyk :-D:-D:-D ... pracowałam wczesniej w sądzie ale troche za nudno było i szukalam czegos ciekawszego, no to teraz mam wrażeń aż nadto :-D:-D

karola - fajnego masz męża :tak::tak::tak: chłopak ma racje, poczekajcie do stycznia i dalej do dzieła :laugh2: ... 4 miesiace to jeszcze krótko sie staracie, na pewno sie uda, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy, ale szkoda każdego miesiaca. Nowy miesiac nowa nadzieja.
Nam wszyscy pokolei życza drugiego dziecka, ale wiedzą że jestesmy po poronieniach. Widać że każdy jest bardzo szczery i łezka mi sie w oku kręci.

Chyba testy owu mam jakies lipne... Wogle nie pokazuja owu... Hmm mam sluz plodny i mialam jakis zabarwony sluz na brazowo.jak sie podcieralam... To moze po owu?? Ja sie nie znam...
Ahh ide do kuchni... Makowce juz pachna :-)

Lori z tego co czytalam ,to jesli bede miala plamienia po owu to bedzie znaczyc ze mam niedomoge lutealna tak ???
Jejku dziewczyny jesli tak bedzie to sie zalamie,mam dosc tych plamien i tego ze lekarze ida na latwizne podajac mi tabletki anty na plamienia,powinni mi zrobic dodatkowe badania a nie ,jak to oni przepisac tabsy aby miec pacjentke z glowy :-(Strasznie sie czuje bo jestem bezsilna a nawet na progesteron nie mam co liczyc bo oni nie znaja czegos takiegotylko usiasc i plakac (co z reszta czynie w tej chwili ) ...

Akuku
pamietaj aby przed zrobieniem testu min 2 h nic nie pic ,i testy robic w godzinach popoludniowych.
A jak tam pierogi juz ulepione ?

Sloneczko - NIunia lepiej? :*

Karola - wiesz, nie wazne czy 4 miesiace, miesiac czy rok, jesli ktos czegos bardzo chce to kazdy dzien to wiecznosc:tak: wiec zycze Ci aby poszlo szybciej niz myslisz ;-)

Pam - najwazniejsze, ze podjeliscie decyzje wspolnie:happy:

Miciurko - to prawda:tak: chyba jedyna szansa bedzie wieczorkiem po polozeniu dzieci spac i wtedy bede posty strzelac jak Akuku :-D:-D

Edytko - a Ty wczesniej tez mialas plamienia tak wczesnie???:dry: troszke dziwnie, ze w 9dc
jak to nie dali Ci zadnych skierowan na badania? mi dali na FSH:eek:

Lorelain - nastrojowa muzyka?? hmmmmmmm ale jakas mala chociaz wskazowka? z wokalem? czy bez? czy cos z chillout czy bardziej jak Air, Shade, Sia,

a w ogole kazdej z Was polecam to : Wonderfull Chill Out Music Love Session On Amazing Full HD Video - YouTube

dla mnie magia, odplywam, czuje, ze marzenia maja sens...

oo Akuku ty tez jakies plamienia??

miciur-ka- dzięki kochana! u mnie też straszne mdłości, do 15 przechodzi tylko suchy chleb, a potem nie mogę się najeść i w rezultacie boli mnie żołądek...:-)

pandora - im mocniejsze mdłości tym fasolka bardziej sie zadomawia, mnie to cały czas pocieszało przy ciąży z młodym :tak:

tiluchna - nawet fajny ten twój kawałek, długo szukałam co by ściągnć na wieczór i mam! ... podkłąd muzyczny ze zmierzchu ... z tego to już musi być dziecko!!!:sorry::sorry::sorry:

edyta - a bierzesz jakis dodatkowy progesteron? ... na pewno by Ci to pomogło :tak:

akuku - a robisz je na pewno dobrze? ... ja robiłam z kilku różnych firm i zawsze wychodziły, tylko jedne powoli z dnia na dzień ciemniały a inne nic nie pokazywały aż do czasu owu i nagle bach dwie krechy.

reklama
właśnie przesłu****e moją playliste wieczorną i myślę nieskromnie że to będzie strzał w dziesiątkę :tak::tak::tak:

aha no i odoiłam sie soku z żurawiny ... szkoda tylko ze nie wiem jakie mam ph :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry