reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Wszystkiego najlepszego
W dzień narodzenia bożego,
Zdrowia szczęścia pomyślności,
Tyle ile ryba ma ości,
W ten dzień,
Zdrowia,
Szczęścia,
Pomyślności ,
I niech fasolka u Was zagości!

reklama
hej...
jezzu ale zmeczona jestem od samego rana w kuchni ...dopiero wyszlam, ale dobra wiadomsoc taka ze jutro tylko wstawiam karkowke i lososia do piekarnika i to na tyle. jeszcze ogarne chatke :) dzisiaj juz padam poprostu :p
swoja droga wlasnie sie kapnelam ze dzis nic jeszcze nie jadlam i juz jesc nie bede bo nawet glodna nie jestem ze zmeczenia...
moj synek dzis stwierdzil ze : mama robi smakolyki dla mikolaja :D haha

dobra ide wypic herbatke i do lozia spac, bo jutro niby nic ale o ile znam zycie nie bede mogla sie wyrobic, bo ja nei chce miec pozno wigilii mysle ze tak kolo 16-17 :)

mielj nocki

i od razu skladam najserdeczniejsze zyczenia :) zeby mamusie juz zafasolkowone przeszly ciaze bezproblemowo :)a tym ktore czekaja na swoje tluste dwie II zycze by sie jak najszybciej udalo :)
a tak ogolnie to duuuzo milosci dla kazdej z was, aby kazdy dzien byl najpiekniejszym dniem :)

Wesolych Swiat dziewczyny

dziewczyny
Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia. Beczkę piwa, wiadra wódki by odgonić wszystkie smutki. 100 całusów na dodatek by smaczniejszy był opłatek!

a przede wszystkim upragnionych II kreseczek

tak w skrócie remont odwalony, posprzątane, wszystko uszykowane, a na dokładkę to dupa zbita bo przeklęta @ przyszła wiec cykl poszedł na marne ;:)-:)-:)-:)-( hmm no nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje że stycznowy bedzie owocny i chyba bede musiała sie zaopatrzyć w jakies inne testy owy bo przytulanki były w dzien owu i nic hmmm. No nic to jeszcze raz wesołych mam nadzieje że po świetach znajde wiecej czasu ...

Limonka testy owu mogl wskazac wzrastajaco hormon na owu ale mogl pecherzyk nie peknoc. Albo poprostu zaden maluszek sie nie zagniezdzil. Przykro mi ze wam nie wyszlo wiec zycze owocnych staran w styczniu.

Ja wlasnje w tym misiacu nie chce sie nastawiac czekam jakis 16 dni ale pewnie 8 stycznia @ przylezie...

Ja w nocy spac nie mogam z przemeczenia... Brr
Budzilam sie, a jak juz spalam to praca mi sie snila.

Dziewczyny moje kochane!

Życzę Wam wesołych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Tym, które jeszcze nie zobaczyły 2 kresek życzę aby stało się to jak najszybciej! A tym zaciążonym spokojnej ciąży i żeby mdłości pozwoliły zjeść choć trochę smakołyków z wigilijnego stołu :-D

Wesołych Świąt kochane!:-)

Jest taki czas co lzy w smiech zamienia...
Jest taka moc co smutek w radosc przemienia...
Jest taka sila co spelnia marzenia.
...To wlasnie magia Swiat Bozego Narodzenia.

Kochane zycze Wam wszystkim Wesolych Swiat i Szcesliwego Nowego Roku:-):-):-):-)

reklama
Swiat wypelnionych radoscia i miloscia, niosacych spokoj i odpoczynek. Czarodziejskich chwil , cieplej atmosfery, usmiechow, zdrowka, pysznosci na stole, cudownych prezentow oraz spelnienia najskrytszych marzen.

Do góry