reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Jak ciemniejsza to owu bedzie w nastepnych 24 h. Mozesz jeszcze dzis albo jutro rano jak chcesz

hmm no wlasnie mysle bo w sumie chcialabym na corke,ale jak mysle ze znowu by mialo nie wyjsc ... to nie wiem czy probowac czy nie
tylko jeszcze tak opisze ze temp. wczoraj i przed wczoraj byla wyzej o 3 kreseczki a dzis juz spadla wiec co?? ja wogle si enie znam.
sluz plodny mam dzis ten jajko kurze ale mniej niiz zwykle ale znowu mam bol prawego jajnika czego raczej nie mam.
dobra zobacze jak bede sie wieczroem czula, zreszta... wczoraj m mnie pyta czy chce dostawy plemnikow a ja mu na to : jak masz ochote bo nie chce nic na sile, no i wczoraj wyszlo ze jednak nie i bzyk byl dzis rano... nei wiem moze tak mialo byc ??
w kazdym razie bzyk w piatek rano i dzisiaj rano... kurcze tak bardzo bym chciala te 2 kreseczki zobaczyc...hmm

no zobaczymy od dzis nie mysle i zobaczymy co i czy wogle cos wyjdzie :) bedziemy sie starac jak bedzie ochota nie jak dni plodne z wyliczaniem na konkretna plec bo za duzo mysle :)

ja od rana w kuchni :) serniczek pachnie, galareta gotowa, rybka po grecku tez :) i jeszcze troche nam zostalo hehe

dobra mykam dopije kawke i zabieram sie za robote :) choc nog juz nie czuje :p

reklama
akuku trzymam kciukasy zatem, nie przedobrazj z bzykaniem bo zolnierzyki oslabiasz, pierogi zriobione?

sloneczko no wiem w sumie jak rano byl bzyk a owu bedzie w ciagu max 24 godzin to powinny prztrwac :)
a jak nie to w nastepnym cyklu celujemy koknkretnie w owu. choc w sumei wlasnie tak wyszedl Victor :) z pozytywnego testu owulacyjnego- bo mialo byc na core :p
pierogi z kapusta i grzybami juz w zamrazalniku, farsz na pierogi z miesem gotowe, tylko wyrobic ciasto na pierogi musze :)
znalazlam suuuper przepis :) pierogi mieciutkie mmm

trzymajcie kciuki mam nadzieje ze dzidzia z grudnia wyjdzie :) hehe ja z wrzesnai jestem wiec moze bym niespodzianke okolo urpodzinowa miala :p ale fajnie by bylo :)jescze jakby cora byla to juz wogle bym do nieba siegala :D hehe
oczywiscie z synka bede sie rownei cieszyc byle by zdrowe dzieciatko bylo :)

a ja dzis do m mowie by do dzidzi zagadal zeby w koncu znalazla dobra miejcowke hehe :p bo mnie nie slucha :p

Akuku - z tymi testami to na moje oko one pokazują owu w przybliżeniu, tempa mi juz wiecej pokazuje, jak mialas wyższą o kilka kresek i dzisiaj ci spadła, mialas mocneijszy ból jajników, dużo śluzu, to wygląda że owu masz dzisiaj. Jak juro tempka Ci skoczy w góre będzie potwierdzenie. Czyli mamy owu w ten sam dzien hehe, ja poprawiam jeszcze wieczorem, ale rano męża specjalnie powstrzymałam :sorry2::sorry2::sorry2:

lorelain a czemu rano m powstrzymalas jak masz owu dzisiaj ?? ja wlansie chcialam rano haha, no ale moge jeszcze raz a ty starasz sie na core ??
sorki nie pamietam :)
no to na to wychodzi.
a i tylko powiem ze wczoraj rano i przedwczoraj jak mierzylam temop. to najpierw wstalam z synem siku...ale dzis najpierw zmierzylam temp i pozneij wstalam i z ciekawosci zmierzylam jescze raz zeby porownac i tylko o,o1 stopnia sie roznilo.
wiec moze nei jest zle :)
a co tam najwyzej bedzie syn :) w sumie dzis 14 dc a ja mam 28 dc wiec by sie zgadzalo :)

płeć to mi juz wszystko jedno, wiadomo chciałabym parke ale najważneijsze żeby sie udało i było zdrowe. Rano powstrzymałam bo były mega przytulanka wieczorem noi dzisiaj wieczorem chce poprawić, wiec dałam czas rzołnierzykom na regenracje ;-);-);-)

moja temp itd
20.12 : 36,29
21.12 : 36,62,bzyk rano, sluz plodny zabariony lekko na brązowo
22.12 : 36,61, sluz plodny zabarwiony na brazowo.
23.12 : 36,31, bzyk rano, ból w prawym jajniki, sluz plodny

czyli poprawie dzis albo jutro rano tylko co lepiej dzis czy jutro rano ?? hehe
jezzu doszlo do tego ze pytam keidy mam sie bzykac haha

Akuku - na moje oko owu mialas od rana, jajeczko żyje 12 godzin, co mialas zrobić to juz zrobiłaś, albo popraw wieczorem, ale nie wiadomo ile on tam ma rzołnierzyków :-D ... jutro rano juz raczej bedzie po wszystkim.

Lorelain a to poptawie wieczorem, a raczej m bo ja juz zmeczona a on dzis malo ruchu mial :p
Co ma byc to bedzie. Tylko sie dziwie ze wczoraj mi testy owu nie wskazywaly owulacji.

Kroekabordo dziekuje.

reklama
Do góry